[quote author=MODERATORZY link=topic=308.msg747714#msg747714 date=1288027871]
Jesli jakieś przewinienie już się zdarzalo, to następnym razem kara jest wyższa o jeden stopień. Dlatego też te "wieki temu" wrotki mial już uciszenie, które jak widać skutku nie dało.
Jeśli po wygaśnieciu kary wrotki wstawi za duże zdjęcie i bdzie to Jego pierwszy raz, to dostanie zwykłe ostrzeżenie. Ale jeśli znowu będzie wyjeżdżal z wyzwiskami, to możliwe, że pożegnamy się na dobre.
Dziewczyny dostały ostrzeżenie, bo nie miały wcześniej żadnego za takie przewinienie (aczkolwiek zdarzały się inne).
przepraszam, ale ja jestem chyba jakas glupia, albo za pozna pora juz na moje voltowanie ale...
ze zdziwieniem zauwazylam, ze Bush jest na moderowanym. no wiec weszlam sobie w jej posty, zeby zobaczyc co takiego nawywijala. a tu sie okazalo, ze najpierw dostala ostrzega za zbyt duze zdjecie, po czym (w trakcie posiadania owego ostrzezenia) zdarzylo jej sie napisac jakze wulgarnie, ze cos ja wku*wia [tu cytuje za moderatorami: Używanie przekleństw w trakcie trwania ostrzeżenia.(poprz. - za duże zdj.)]
no i teraz - jak to sie ma, do zacytowanej przeze mnie na gorze wypowiedzi? czy na tej zasadzie to
Bush zostala pokrzywdzona (bo przeciez wulgaryzm to nie to samo co zbyt duze zdjecie - wiec nalezy sie ostrzeg?), czy to po prostu moderatorzy kreca?
nie chce tu robic za czyjegokolwiek adwokata, po prostu w kontekscie bana dla Wrotkiego, jakos mnie to wszystko zastanawia...
pozdrawiam
[/quote]
Spoko, na początku się mocno zdziwiłam że To Słowo uchodzi za wulgaryzm godny żółtego (wiem, jest pomarańczowy ale mam prawko i zostałam poinstruowana na kursie, że pomarańczowe znaki na drodze są zawsze żółte 😀 ) znaczku, ale w sumie od tego nie umarłam, więc eee... jakby to powiedzieć - troszeczkę mnie to wali* i nie czuję się pokrzywdzona, a już na pewno nie na tyle żeby się pultać 😉
*<trzyma kciuki> proszę proszę, żeby to tylko nie był wulgaryzm, bo cóż ja biedna zrobię bez możliwości pisania! Umrę chyba!!!