Forum pomoc, uwagi, testy »

Ostrzeżenia - dyskusja

No masz rację. Obiecałam milczenie.
Już.Spokojnie.Nie obawiaj się niczego.
Przecież psie głosy..... etc. I skrzynka też zabita gwoździami.
tania, sama widzisz, juz wszystko jasne.
Zebralysmy sie po prostu jako te wariatki pod krzyzem.

...

Taniu - obawiam się tylko tego, że ElaPe znowu nazwie mnie gburkiem... 🙁 A ja Ją lubię. Poważnie.
no i widzita.

Postawiony na stanowisku wysokim, ważnym i pełnym powagi będzie raz na zawsze pełnił swoją służbę ku chwale ojczyzny (no bo przecież nie dla koryta)  do końca niewzruszony przez nic i przez nikogo. Godne podziwu. Ja bym  tak nie umiała.
Tak, zniesmy kary - w koncu w przypadku niektorych prymitywow ich nakladanie i tak nie wplywa na zachowanie (poprawe) w przyszlosci. Stad ich nakladanie wydaje sie bezzasadne ...
Czas albo zacisnac zeby i tolerowac (ewentualnie ignorowac), albo zmienic srodowisko.

Kto sieje, ten zbiera.
I tutaj się mylisz babo_jago. W zdecydowanej większości przypadków ostrzeżenie odnosi rezultat, choćby taki, że ostrzeżony w końcu zapoznaje się z regulaminem forum.
W zdecydowanej większości przypadków ostrzeżenie odnosi rezultat, choćby taki, że ostrzeżony w końcu zapoznaje się z regulaminem forum.

a czy moderator nie powinien znać regulaminu i świecić przykładem w przestrzeganiu go?

Tak, powinien. Jak mniemam mówisz o wątku dotyczącym zlinczowania Dwo...
Nie dramatyzuj,jakiego zlinczowania?po prostu chce by zrezygnowała z funkcji,bo zachowała się jak gowniara.
Nie dramatyzuję, widzę tylko co się dzieje. Sprawa zostanie wyjaśniona. Proszę tylko o spokój i nie zapędzanie się w osądach.
zajebioza - jest juz i krzyz i lincz 😎

pogratulowac.
Wawrek, to co - poza tym co juz zrobila - musialaby dworcika zrobic, zebyscie laskawie nie mieli watpliwosci, ze przegiela?
zamierzasz zastosowac zasade taka jak w przypadku sturmera (czy jak mu tam) - obrazil mnie calkiem konkretnie, wiec dostal ostrzega, ale TYLKO ostrzega, bo to byl jego pierwszy raz i pewnie bidoczek nie wiedzial, ze nie to nie ladnie kogos obrazac?
I z dworcika tak samo? Biedulka pierwszy raz dala po bandzie, wiec tylko pogrozicie paluszkiem i poczekacie do kolejnej rozroby?
caroline - nie rozumiem czemu próbujesz sprowokować kolejną wojenkę. Jak napisałem wyżej sprawa zostanie wyjaśniona. Każdy "przypadek" (przepraszam) rozpatrywany jest indywidualnie i bardzo często przed nałożeniem ostrzeżenia odbywa się także (przynajmniej ja tak robię) kontakt via PW, który często i gęsto przynosi rezultaty. Z wrotkiem też udało się kilka razy załatwić pewne spory polubownie nie roztrząsając bzdur na forum.
dlaczego? Nie widzisz?
(zalamalam rece...)

Btw - zgodnie z waszymi wytycznymi dotyczacymi recydyw - nie dosc, ze znowu pisze to co mysle, to znowu wojuje i zadne ostrzegi nie zmienia mojego postepowania. I co? Ban?
Jak napisałem wyżej sprawa zostanie wyjaśniona.

Nie chcę się czepiać, tylko dziwi mnie, że sprawa Wrotka została rozwiązana szybciutko i niewiele zastanawialiście się nad nałożeniem bana, choć sytuacja klarowna nie jest, a sprawa Dworciki trwa już od 19.10 i zostanie wyjaśniona w bliżej nieokreślonym terminie, a Dworcika dalej może korzystać z konta moderatora, bo jakoś nie widzę, żebyście poinformowali nas, że już nie może. No kwas, co tu dużo mówić.
niewiele zastanawialiście się nad nałożeniem bana,

bo, jak się okazuje, owego bana wlepił nie kto inny tylko własnie dworcika 🙄
Co jest już w ogóle dość żałosne moim zdaniem. Znaczy cóż, ja raczej jestem z osób, którym nie przeszkadzają modzi, nie muszę ich lubić, zgadzać się z nimi czy co innego. Nin jest dla mnie spoko modem, nie jest irytująca, nie wtrąca się spejalnie, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Dworcika pojechała z koksem i to żenująco.
Natomiast Wawrek z traktowaniem wszystkich jak przedszkolaków i to jeszcze niezbyt rozgarniętych, wkurza mnie chyba jeszcze bardziej.

Czy to jest normalna odpowiedź moderatora? Nie wiem, ale miło by było, gdyby ktoś zechciał wytłumaczyć zaistniałą sytuację, a nie obrażać ludzi i rzucać hasła na odpier***

Taniu - obawiam się tylko tego, że ElaPe znowu nazwie mnie gburkiem... 🙁 A ja Ją lubię. Poważnie.

[quote author=Tania link=topic=308.msg747800#msg747800 date=1288030360]

Ja podziękuję za uwagę do powrotu wyklętego wrotka w ramach solidaryzowania się z "odmieńcami" -bo sama jestem "odmieńcem".
Trzymajcie się. Pa!

🤣 dobre 😉

Widzę, że właśnie budujecie dziewczyny coś w rodzaju drugiej SSM 🙂 To przecież Wy stawiacie drugi krzyż.
Ale to moje prywatne zdanie.

[/quote]

Moim zdaniem najlepszym wyjściem byłaby kadencyjność modów. Widać żaden zbyt długo na volcie nie wytrzyma.

No pięknie z kontekstu wyrywasz, nie ma co... 🤔
wawrek, sorry, ale są tylko przykłady na Twój stosunek do ludzi, którzy chcą czegoś od Ciebie jako moda. Nie każ mi proszę szukać więcej takich odpowiedzi.
Strzyga - powiedziałem przecież, że sprawa zostanie wyjaśniona. Czy to Twoim zdaniem jest niepoważne?
wawrek, tak, jest niepoważne, bo to jest rzucone na odczepnego. Jak premier, który zapytany co zamierzają zrobić ze służbą zdrowia/ beznadziejnym stanem naszej gospodarki, czy emeryturami rolników mówi " zajmiemy się tym". Dla mnie to jest lecenie sobie z ludźmi w kulki.
Ani nie wiadomo kiedy zostanie rozstrzygnięta, ani nad czym tak szalenie długo i intensywnie musicie się zastanawiać. Skoro Dworcika ( a na prawdę ją lubię i personalnie nic do niej nie mam)  po uciszeniu buszowała z drugiego konta. I to konta moda.
Po pierwsze to nie na odczepnego. Gdyby miało tak być to nawet bym tu nie zaglądał. I nikt z nikim w kulki nie leci.

No, ale jeśli tak lubisz polityczny bełkot to odpowiem Ci kiedy sprawa zostanie wyjaśniona - niezwłocznie  😉
[quote author=MODERATORZY link=topic=308.msg747714#msg747714 date=1288027871]
Jesli jakieś przewinienie już się zdarzalo, to następnym razem kara jest wyższa o jeden stopień. Dlatego też te "wieki temu" wrotki mial już uciszenie, które jak widać skutku nie dało.
Jeśli po wygaśnieciu kary wrotki wstawi za duże zdjęcie i bdzie to Jego pierwszy raz, to dostanie zwykłe ostrzeżenie. Ale jeśli znowu będzie wyjeżdżal z wyzwiskami, to możliwe, że pożegnamy się na dobre.
Dziewczyny dostały ostrzeżenie, bo nie miały wcześniej żadnego za takie przewinienie (aczkolwiek zdarzały się inne).

przepraszam, ale ja jestem chyba jakas glupia, albo za pozna pora juz na moje voltowanie ale...
ze zdziwieniem zauwazylam, ze Bush jest na moderowanym. no wiec weszlam sobie w jej posty, zeby zobaczyc co takiego nawywijala. a tu sie okazalo, ze najpierw dostala ostrzega za zbyt duze zdjecie, po czym (w trakcie posiadania owego ostrzezenia) zdarzylo jej sie napisac jakze wulgarnie, ze cos ja wku*wia  [tu cytuje za moderatorami: Używanie przekleństw w trakcie trwania ostrzeżenia.(poprz. - za duże zdj.)]
no i teraz - jak to sie ma, do zacytowanej przeze mnie na gorze wypowiedzi? czy na tej zasadzie to Bush zostala pokrzywdzona (bo przeciez wulgaryzm to nie to samo co zbyt duze zdjecie - wiec nalezy sie ostrzeg?), czy to po prostu moderatorzy kreca?

nie chce tu robic za czyjegokolwiek adwokata, po prostu w kontekscie bana dla Wrotkiego, jakos mnie to wszystko zastanawia...
pozdrawiam
[/quote]

Spoko, na początku się mocno zdziwiłam że To Słowo uchodzi za wulgaryzm godny żółtego (wiem, jest pomarańczowy ale mam prawko i zostałam poinstruowana na kursie, że pomarańczowe znaki na drodze są zawsze żółte  😀 ) znaczku, ale w sumie od tego nie umarłam, więc eee... jakby to powiedzieć - troszeczkę mnie to wali* i nie czuję się pokrzywdzona, a już na pewno nie na tyle żeby się pultać  😉

*<trzyma kciuki> proszę proszę, żeby to tylko nie był wulgaryzm, bo cóż ja biedna zrobię bez możliwości pisania! Umrę chyba!!!
Nie wiem gdzie to wpisać, ten wątek z grubsza pasuje.
W naszym regulaminie nie ma zakazu cytowania priv.
Byłam pewna,że jest bo ten zapis pojawia się na wielu forach.
I ja się cieszę,że go brak.
Dawno,dawno temu na dwu kolejnych forach doświadczałam okropnych batów na priv -akurat tam od Administratora.
Nie były to fora jeździeckie,żeby było jasne.
No i Admin do mnie zygał* prywatnie a ja dawałam się prowokować i na forum pisałam bardzo agresywnie.
Tym samym obrzydłam innym dyskutantom i sama sobie stworzyłam grupę wrogów.
Zygali* wszyscy do mnie a ja wojowałam coraz bardziej.
Na koniec chcąc jakoś wyjasnić,że nie jestem wielbłądem -zacytowałam privy od Admina.
No i wyleciałam z hukiem a Admin wyedytował moje wpisy, tak,
że na zawsze tamta moja internetowa osobowość został już zwriowanym pieniaczem.
Słowem, dobrze,że priv są u nas w dyspozycji adresata.

*zygał- czyli robił zygu,zygu= prowokował
Wawrek w ilu jeszcze watkach zaczniesz mieszac, zamykac tematy, zeby potem wydzielac i otwierac podobne albo pisac: od tej pory kto napisze cos to bedzie to off i dostanie za to ostrzezenie?? To co tutaj wyprawiasz i jaka samowolke uprawiasz bardzo zniecheca do czytania.

Mam rade: pozamykaj wszystkie tematy, wtedy nie bedziesz mial off topikow albo zrezygnuj z funkcji, jesli nie potrafisz trzymac emocji na wodzy.
widać każda ekipa moderatorów musi miec swoją "aurelię"
wawrek dzielnie nosi ten krzyż, rozdając bez sensu ostrzeżenia za O-T- aurelia by była z niego dumna 😁
Ano właśnie dostałam ostrzeżenie za robienie OT w zasadzie nie robiąc go, ale to szczegół.

BTW Wrotek jesteś moim miszczem  😁
A skąd wiadomo który mod rozdał order za zasługi?

Wawrek dużo zyskał w moich oczach, miło się rozczarowałam, bo absolutnie nie był moim faworytem 🙂 Jest JEDEN wątek o Ani i bardzo dobrze, że w końcu zostało ucięte to roznoszenie problemu po całym forum.
Dla mnie wawrek pokazał ,,bezstronnosć" w rozdawianiu ostrzeżeń. I to jest mega wielki plus. Nie stosujesz się, robisz OT - bach  i koniec dyskusji.
Zen, bo jesli sie nie podpisal pod orderem, to znaczy, ze byl to Wawrek  😁
Tak. Wszystkie ostrzegi dotyczące Ani są moje i tylko moje 😉
Postaram się poprawić i zacznę się podpisywać.
Pozdrawiam :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się