Forum konie »

co się tu dziejeeeeee

no właśnie katija  ,że też zapomniałam hafi, nie, ze niespelna rozumu, tylko, ze glupia jestes.
wątek zamknięty
przeprosila bo sie wystraszyla i dalej swoje
wątek zamknięty
Co jak co, ale avatar ma boski  😜
wątek zamknięty
katka ,a ja myślałam ,że jesteś jednak bardziej inteligentna ......  🙄nikt tu nigdzie nie napisal o kims ze jest glupi. problem w tym ze takich nie do konca zorientowanych osob jest coraz wiecej. i ten wlasnie temat poruszam. na przykladzie

i widzisj katija napisała ,że jestem głupia a ty piszesz ,że nikt tak nie napisał  🤔 może też o tym zapomniałaś  🙄
wątek zamknięty
w tym temacie napisala to bodajze dopiero przed chwila 😉
wątek zamknięty
oj chyba raczej nie przed chwilą bo z tego co pamietam już kiedyś tak mi powiedziała , no ale widać ,że lubi kiedy komuś powie ,że jest głupi/głupia . Dobrze ,że chociaż ma satysfakcje...... 🙁
wątek zamknięty
ale w tym watku dopiero przed chwila. i mnie nie musisz cytowac, wiem co pisze. bardziej inteligentna? nie ze strachu przeprosilas?? nagle poczulas sie winna czy co w takim razie...?
wątek zamknięty
nie napisalam tego do dziewczynki, ktora czegos nie wie. ja bardzo chetnie sluze pomoca, na miare moich mozliwosci.
napisalam do ciebie, ze jestes glupia. mozesz sie nie odszczekiwac, bo i tak zaraz bedziesz uciszona. na tym forum zakazana jest calkowita edycja postow- co zrobilas w watku o knach.
edit: tak daje mi satysfakcje nazywanie rzeczy po imieniu 😎
wątek zamknięty
przyzwyczaila sie... i zaraz nudno bedzie 😉
wątek zamknięty
myślę,że odpowiednim czynem jaki mogę wykonać na tym forum jest to co zrobiłam czyli przeprosiny , każdy może zmienić się ,a jeśli zmieni się ktoś na lepsze to dlaczego nie może tego zrobić  😉
wątek zamknięty
nie widze tej zmiany. a w innym watku krytykujesz wlascicielke hafa ze jest za gruby a bronisz innych hafow ze to taki typ... nie meczysz sie ciagla zmiana zdania?
wątek zamknięty
nie napisalam ,że za gruby tylko czy ma odpowiednią ilość ruchu bo to jest ważne aby Haflinger się wybiegał a nie że za gruby ......  😉
wątek zamknięty
ale te ktorych foto pokazywalas i mialy brzuchy do ziemi to byly w takim typie tak?
wątek zamknięty
katkaprzesadzasz z tymi brzuchami do ziemi .... czmu jesteś taka złośliwa na każdym kroku ......
wątek zamknięty
mnie oskarżano ,że jestem nie spełna rozumu ,a to badzro mnie uraziło bo nie zasługuje na to  😕
nie znam idioty który wie, że nim jest 😁
wątek zamknięty
Hafi napisz ile masz lat naprawdę, bo mnie to strasznie nurtuje...
Normalnie spać nie mogę.
wątek zamknięty
Co się tu dziejeeeeee

"Jaki tu spokój, nanana
Nic sie nie dzieje, nananana
Nikt sie nie bawi, nanana
Wszyscy sie nudzą, nananana"

😀
wątek zamknięty
Chciałabym wierzyć że hafi to jakiś stary re voltowicz, który ma niezły ubaw. Jeżeli to wszystko prawda, i tak może zachowywać się człowiek to zacznę sobie współczuć jakich czasów przyszło mi dożyć, i jakimi ludźmi otaczać.  😎
wątek zamknięty
zamykam
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.