katka ,a ja myślałam ,że jesteś jednak bardziej inteligentna ...... 🙄nikt tu nigdzie nie napisal o kims ze jest glupi. problem w tym ze takich nie do konca zorientowanych osob jest coraz wiecej. i ten wlasnie temat poruszam. na przykladzie
i widzisj katija napisała ,że jestem głupia a ty piszesz ,że nikt tak nie napisał 🤔 może też o tym zapomniałaś 🙄
oj chyba raczej nie przed chwilą bo z tego co pamietam już kiedyś tak mi powiedziała , no ale widać ,że lubi kiedy komuś powie ,że jest głupi/głupia . Dobrze ,że chociaż ma satysfakcje...... 🙁
ale w tym watku dopiero przed chwila. i mnie nie musisz cytowac, wiem co pisze. bardziej inteligentna? nie ze strachu przeprosilas?? nagle poczulas sie winna czy co w takim razie...?
nie napisalam tego do dziewczynki, ktora czegos nie wie. ja bardzo chetnie sluze pomoca, na miare moich mozliwosci. napisalam do ciebie, ze jestes glupia. mozesz sie nie odszczekiwac, bo i tak zaraz bedziesz uciszona. na tym forum zakazana jest calkowita edycja postow- co zrobilas w watku o knach. edit: tak daje mi satysfakcje nazywanie rzeczy po imieniu 😎
myślę,że odpowiednim czynem jaki mogę wykonać na tym forum jest to co zrobiłam czyli przeprosiny , każdy może zmienić się ,a jeśli zmieni się ktoś na lepsze to dlaczego nie może tego zrobić 😉
nie widze tej zmiany. a w innym watku krytykujesz wlascicielke hafa ze jest za gruby a bronisz innych hafow ze to taki typ... nie meczysz sie ciagla zmiana zdania?
Chciałabym wierzyć że hafi to jakiś stary re voltowicz, który ma niezły ubaw. Jeżeli to wszystko prawda, i tak może zachowywać się człowiek to zacznę sobie współczuć jakich czasów przyszło mi dożyć, i jakimi ludźmi otaczać. 😎