malo ktory watek mozna czytac bez smiechu lub z uczuciem niedowierzania... czy stare forum bylo jakies hmm inne? lepsze? moze jakies ograniczenia wiekowe wprowadzic? 😉
katka wiek nie ma tu nic do rzeczy. Mój czteroletni bratanek umie się lepiej wypowiedzieć niż nie jedna osoba tutaj. Wystarczy nie karmić trola i już. Swoją droga modzi zrobili sobie wakacje, od czasu do czasu mogliby się jednak pojawić i posprzątać co nieco 🤔
Ale np w przypadku hafi wydaje mi się, że to jest jakaś ściema, czysta prowokacja. Ona się tylko nakręca po waszych odpowiedziach. Co innego było np. z adrianną, do której dotarło i naprawdę się ocknęła.
ok, wracajac do tematu odpowiadajac na pytanie samej zainteresowanej: wiemy ze klacz ma 7 lat i jest urocza folblutka. i ze jest tania pytanie czy ma moze nakostniaki, zerwane sciegna, slabe kopyta czy jest z nia ok czy ma copd czy nie czy lyka, czy tka czy nie czy gryzie albo jest mila i spokojna czy chodzi pod siodlem czy nie widziala go nigdy z bliska czy miala zrebaka czy 5 czy wcale czy biegala 5 lat czy nie biegala wcale czy jest bardzo mala czy bardzo wysoka czy ma dobre pochodzenie czy kiepskie DO CZEGO MA BYC takich pytan mozna jeszcze wymienic przynajmniej 20. po odpowiedzi bedzie mozna ewentualnie, nie widac konie udzielic odpowiedzi chodzi mi o to, ze ludzie maja takie pojecie o koniach jak ja o gotowaniu. tylko ze ja nie staram sie otruc mojej rodzinki...
A więc już odp. KLACZ xx, ZNAKOMITY RODOWÓD WYBITNYCH KONI WYSCIGOWYCH ,ZDROWA ,SYSTEMATYCZNIE SZCZEPIONA I ODROBACZANA ,PASZPORT ,BEZ KONTUZJI,ZAŹREBIA SIĘ I ŹREBI BEZPROBLEMOWO,CHODZI POD SIODŁEM,
Cytat właścicielki
W kłębie ma 160 Matka: NOTE BENE /ALYWAR Ojciec: DOUBLE ALLEGED
Napisałam do właścicielki już o poziom zajeżdżenia
Ale po co chcesz kupowac konia jak nie masz o koniach pojecia? Jak ją kupisz to nastepny watek bedzie "mam konia i co dalej - kupiłam klacz xx, co z nią teraz zrobić?".
90% takich koniarek to pseudo koniarki, które robią to dla zabawy i mają niezły ubaw. Jak widać, zabawa im wychodzi, bo podniecacie się tym i wdajecie w dyskusje, a dziewczynki mają niezłą zabawę 😉
Kiedyś takie perełki jak natasza, hafi i temu podobne to był ewenement, wszyscy się rzucali jak wygłodniałe wampiry. Teraz co rusz, to lepszy wątek, z jeszcze lepszymi mądrościami. Proponują gdzieś powrzucać top 10 najlepszych wymiatających tekstów. Mój numer jeden to" Czy byliście dziś w kościele" i tekst o królowej Elżbiecie 😁
wbrew sobie/bo zgadzam się z katką/ odpowiem: 3500,00 to poniżej ceny rzeźnej. Czyli wad ukrytych jest masę.Gdzie ukrytych nie wiem. Rodowód nie znaczy NIC jeśli kobyła bezpłodna, chora, kulawa,wredna etc. Cena jest podejrzana na 100% -nie zawracaj sobie głowy. KONIEC na ten temat z mojej strony.Koń w tej cenie=nie warty NIC. I o to szło Katce-jak ktos zadaje takie pytanie-to tez nie wie o koniach NIC. jasne już,czy brniesz dalej?
nie czy byliscie tylko czy ja bylam w kosciele :P znakomite nie dla wszystkich znaczy to samo... Taniu- wlasnie o to mi chodzi, po to ten watek.... coraz wiecej pokemonow 😉