Ooo...strona już nie jest rozjechana. 😅 Mogę coś napisać. 😅 To chciałam powiedzieć hafi, że różni się wątek o arabach i Janowie od jej wątku o haflingerach i Wiedniu ( czy czym tam innym) tym, że: -araby są w Polsce dużo bardziej popularne -aukcja w Janowie odbywa się w Polsce, w związku z tym więcej osób może sobie pozwolić by na nią pojechać To skutkuje tym, że aukcja w Wiedniu ( czy gdzie to tam ma być) interesuje o wiele mniej osób niż ta w Janowie.
Czy mam założyć wątek o: - aukcji mairwari w Indiach? - aukcji andaluzów w Hiszpanii? - wyprzedaży achałtekinów w Rosji?
Czy też lepiej pisać o tym w odpowiednich wątkach, tyczących odpowiednich ras ? A więc w wątkach skierowanych do osób INTERESUJĄCYCH się daną rasą? Zresztą....po co ja to wszystko piszę? 🤔wirek: Ano tak....spoko...nudzi mi się, bo kibluję w pracy. To mogę pisać dalej. 😉
-araby są w Polsce dużo bardziej popularne -aukcja w Janowie odbywa się w Polsce, w związku z tym więcej osób może sobie pozwolić by na nią pojechać To skutkuje tym, że aukcja w Wiedniu ( czy gdzie to tam ma być) interesuje o wiele mniej osób niż ta w Janowie.
No i przeciez na jakies haflingery nie przyjezdza Charlie Watts (Rolling Stones) z zona ❗ Patrick Swayze tez mial araby z Janowa ❗
Dokładnie. 😉 Do tego jeszcze w Janowie mówią po polsku i można sobie kupić loda lub gofra, jeść go i patrzeć jak arabki biegają. Nie chciałoby mi się jechać do Wiednia na loda żeby obejrzeć haflingery. Nawet gdyby zamiast haflingerów sprzedawano tam fryzy, czy welsh pony, czy jakąkolwiek inną rasę. A gdybym chciała kupić haflingera, to byłabym od dawna w temacie i nie potrzebowałabym takich ogłoszeń, żeby wiedzieć co, gdzie i kiedy.
na aukcje przyjeżdzała często królowa Elżbieta II , jak tylko zdrowie dopisze to pewnie przyjedzie kupić Haflingera do Austrii bo ma już wlasne stado Haflingerów
galopada_, I te kupy turyści na pamiątkę zbierają. Szczególnie ci końscy turyści. Nie ma to jak wiadro kupy na pamiątkę z królewskiego stada haflingerów 😁
Hafi- a jak tu nie kpić, skoro nakłamałaś że masz 38 lat, że kilkanaście lat zarabiałaś na konia, że nienawidzimy/nie lubimy haflingerów i że zazdrościmy Ci/innym, że je mają. No jak tu nie kpić? Sama powiedz. 🙂
galopada dziecko ile ty masz lat , skoro tyle radości masz ze sprzątania kup 🙄 🚫 i prosze nie przeklinaj tunrida nie nakłamałam to jakiś obłęd na tym forum
Katija eee... ja mam wiecej kup bo moj WielkoKon robi takie wielkie! a twoj zaglodzony z matowa sierscia to chyba takie male kucykowe nie?
hafi oj z tego co piszesz wnioskuje ze wiecej niz ty 😁 a jakbym miala problem z kupami to moje konie mialyby problem bo to ja im sprzatam. takze utonelyby w KUPACH 💃 💃