Buahahahahahaha. Przepraszam. To koń nie może być już brudny?
ja zaraz sie poswiece i przejde sie do stajni te cale 5 minut drogi zeby zobaczyc czy sie kamphora juz utytlala we wlasnych odchodach bo nie ma dzis derki na noc 😎
na zdjeciu wyraźnie widać ,że to nie brud pastwiskowy tylko ze stajni kupy sie odcisly, nie ma na zdjeciu nic do podziwiania 👀 ale katija sie pyta abym wyrazila opinie to napisałam Duunia a wiem ty to dopiero tłusta jesteś
buahahahahahaha 😂 👍 tak, jest caly umazany gownem. bo jak widac lezy na kupie gnoju. i zachudzony tez jest. a ty jestes po prostu glupia, chcialam byc delikatna ale sie nie da. jestes durna tak, ze w pale sie nie miesci, a jesli masz 38 lat, to musisz byc po prostu niedorozwinieta.
[quote author=xxflygirlxx link=topic=30384.msg683114#msg683114 date=1282431786] Nie rozumiem. To nie można brudnego konia wypuścić na padok? Co 5 minut trzeba przylatywać i czyścić, żeby się błyszczał?
nie mam zamiaru zachwycać się zdjeciem wstawionym w internet, na którym jest brudny koń , poprostu zdecydowanie mi się nie podoba i tyle 😉 [/quote]
brudny kon - przeciez to czesc natury? taka estetka jestes? 😎
katija buahahahahahaha 😂 👍 tak, jest caly umazany gownem. bo jak widac lezy na kupie gnoju. i zachudzony tez jest. a ty jestes po prostu glupia, chcialam byc delikatna ale sie nie da. jestes durna tak, ze w pale sie nie miesci, a jesli masz 38 lat, to musisz byc po prostu niedorozwinieta.
katija w skrócie ty masz ,,kuku na muniu'' mam nadzieje ,że choć troche jesteś domyślna i wiesz co ja mam na myśli. Pytasz co myśle na temat twojego konia a pokazujesz mi takie zdjęcie ..... wiesz jesli jest koń brudny to ja sie nim nie zachwycę 😀 Koń powinien być czysty i tyle jesli ktoś wstawia na forum
a wiecie, ze kiedys, jak mialam stycznosc z koniem co wygral kilka MP i nawet mial medal na ME... (taaaaak hafi, chwale sie 😉 ) to on tez sie kiedys w swojej kupie wytarzal??!! powaznie mowie i absolutnie nie zmyslam... chociaz pewnie ciezko wam w to uwierzyc
aha i tak sie sklada, ze jest tu na forum pare osob, ktre u mine byly, i wiedza jakie warunki maja konie, oraz jak czysto w stajni jest- min katka, . tylko, ze kochana hafi, ja mam konie u siebie i sama je oporzadzam, wykonujac przy okazji inne obowiazki. a jednak- czysto jest :* aa tak tak, bede leciec go wyczyscic, zanim mu zrobie zdjecie na padoku. edit: ja przynajmniej wstawiam zdjecia SWOJEGO konia 😀
A unas otwierali w zeszlym roku Equine Therapy centre. Przyjechala ta jak jej tam, Sharon Hunt olimpijka co mieszka niedaleko ze swoim Tankers cos tam 😁 I tankers normalnie byl ZAKURZONY jak wyszedl z koniowozu a potem zrobil kupe...
katka dobrze ,że ty racjonalnie myślisz katija,,aa tak tak, bede leciec go wyczyscic, zanim mu zrobie zdjecie na padoku. ''bo tak powinno się robić jesli chcesz pokazać swojego konia
hafi, na zdjeciach sesyjnych jest czysty. na zdjeciach z jazdy tez. na padoku- moze sie tytlac ile wlezie, nie bede mu zabraniac 😀 katka, konie sportowe sie nie brudza!