Forum konie »

Aukcja Źrebaków Rasy Haflinger kto się wybiera?

haflingery sie nie brudza!!!!
wątek zamknięty
Aha rozumiem. Zapamiętam to jak będę kupować konia.
wątek zamknięty
Buahahahahahaha. Przepraszam.
To koń nie może być już brudny?

ja zaraz sie poswiece i przejde sie do stajni te cale 5 minut drogi zeby zobaczyc czy sie kamphora juz utytlala we wlasnych odchodach bo nie ma dzis derki na noc  😎
wątek zamknięty
na zdjeciu wyraźnie widać ,że to nie brud pastwiskowy tylko ze stajni kupy sie odcisly, nie ma na zdjeciu nic do podziwiania  👀  ale katija sie pyta abym wyrazila opinie to napisałam
Duunia a wiem ty to dopiero tłusta jesteś
wątek zamknięty
??? ja jestem tylko trochę młodsza 😀 a mnie chodzi o to że hafi się nie poprawi

w sumie dobrze bo się człowiek wyluzuje jak hafi  jakiś fajny temat założy 🤣
wątek zamknięty
Nie rozumiem. To nie można brudnego konia wypuścić na padok? Co 5 minut trzeba przylatywać i czyścić, żeby się błyszczał?
wątek zamknięty
duunia

ja jestem od 4 na nogach a tak mnie ten watek wyluzowal ze spac mi sie nie chce  😎
wątek zamknięty
hafi ale ja często utytłana jestem i żebra mnie widać 🙁 jakże to : "tłusta"?? 😁
wątek zamknięty
Nie rozumiem. To nie można brudnego konia wypuścić na padok? Co 5 minut trzeba przylatywać i czyścić, żeby się błyszczał?

nie mam zamiaru zachwycać się zdjeciem wstawionym w internet, na którym jest brudny koń , poprostu zdecydowanie mi się nie podoba i tyle  😉
wątek zamknięty
buahahahahahaha  😂  👍 tak, jest caly umazany gownem. bo jak widac lezy na kupie gnoju. i zachudzony tez jest. a ty jestes po prostu glupia, chcialam byc delikatna ale sie nie da. jestes durna tak, ze w pale sie nie miesci, a jesli masz 38 lat, to musisz byc po prostu niedorozwinieta.
wątek zamknięty
[quote author=xxflygirlxx link=topic=30384.msg683114#msg683114 date=1282431786]

nie mam zamiaru zachwycać się zdjeciem wstawionym w internet, na którym jest brudny koń , poprostu zdecydowanie mi się nie podoba i tyle  😉
[/quote]

brudny kon - przeciez to czesc natury? taka estetka jestes?  😎
wątek zamknięty
katija buahahahahahaha  😂  👍 tak, jest caly umazany gownem. bo jak widac lezy na kupie gnoju. i zachudzony tez jest. a ty jestes po prostu glupia, chcialam byc delikatna ale sie nie da. jestes durna tak, ze w pale sie nie miesci, a jesli masz 38 lat, to musisz byc po prostu niedorozwinieta.

katija w skrócie ty masz ,,kuku na muniu'' mam nadzieje ,że choć troche jesteś domyślna i wiesz co ja mam na myśli. Pytasz co myśle na temat twojego konia a pokazujesz mi takie zdjęcie ..... wiesz jesli jest koń brudny to ja sie nim nie zachwycę 😀  Koń powinien być czysty i tyle jesli ktoś wstawia na forum
wątek zamknięty
Brudny koń - szczęśliwy koń.
wątek zamknięty
a wiecie, ze kiedys, jak mialam stycznosc z koniem co wygral kilka MP i nawet mial medal na ME... (taaaaak hafi, chwale sie 😉 ) to on tez sie kiedys w swojej kupie wytarzal??!! powaznie mowie i absolutnie nie zmyslam... chociaz pewnie ciezko wam w to uwierzyc
wątek zamknięty
aha i tak sie sklada, ze jest tu na forum pare osob, ktre u mine byly, i wiedza jakie warunki maja konie, oraz jak czysto w stajni jest- min katka, . tylko, ze kochana hafi, ja mam konie u siebie i sama je oporzadzam, wykonujac przy okazji inne obowiazki. a jednak- czysto jest :*
aa tak tak, bede leciec go wyczyscic, zanim mu zrobie zdjecie na padoku.
edit: ja przynajmniej wstawiam zdjecia SWOJEGO konia 😀
wątek zamknięty
to zdecydowanie niemożliwe, katka

jakieś bzdury piszesz! no!
wątek zamknięty
A unas otwierali w zeszlym roku Equine Therapy centre. Przyjechala ta jak jej tam, Sharon Hunt olimpijka co mieszka niedaleko ze swoim Tankers cos tam  😁 I tankers normalnie byl ZAKURZONY jak wyszedl z koniowozu a potem zrobil kupe...
wątek zamknięty
katka dobrze ,że ty racjonalnie myślisz
katija,,aa tak tak, bede leciec go wyczyscic, zanim mu zrobie zdjecie na padoku. ''bo tak powinno się robić jesli chcesz pokazać swojego konia
wątek zamknięty
katija,,aa tak tak, bede leciec go wyczyscic, zanim mu zrobie zdjecie na padoku. ''bo tak powinno się robić jesli chcesz pokazać swojego konia

na padoku kon MA BYC BRUDNY!!!!  😤
wątek zamknięty
😵

rany boskie

wariatka

jednak wariatka...
wątek zamknięty
??? cos Ty! ja myslalam ze takie konie podrozuja z wlasna froterka... i na pewno ne robia kupy na oczach innych!!
wątek zamknięty
duunia nie wymieniaj imienia pana Boga swego nadaremno  🤬
wątek zamknięty
hafi, na zdjeciach sesyjnych jest czysty. na zdjeciach z jazdy tez. na padoku- moze sie tytlac ile wlezie, nie bede mu zabraniac 😀
katka, konie sportowe sie nie brudza!
wątek zamknięty
I na pewno sie nie tarzają ani nawet nie kładą, bo im jeszcze się coś do grzbietu przyczepi i dopiero będzie.
wątek zamknięty
??? cos Ty! ja myslalam ze takie konie podrozuja z wlasna froterka... i na pewno ne robia kupy na oczach innych!!

no kurcze! a to taki slynny kon! dostal medal na olimpiadzie!!!  😤 👿
wątek zamknięty
dobranoc mili państwo 🏇
wątek zamknięty
duunia nie wymieniaj imienia pana Boga swego nadaremno  🤬

hafi-kontynuuj bo właśnie wino otworzyłam z towarzystwem 😉
wątek zamknięty
bezwstydnik.......
ale tak sobie pomyslalam... ze moze haflingery sa tak okragle ze sie nie tarzaja? bo jak pileczki...? i dlatego czysciutkie..
wątek zamknięty
katka, przede wszystkim to prawie-jak-haflingery, bo kon hafi,  to raczej typowy PKZ 😀
wątek zamknięty
trudne skroty...... za trudne ;P
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.