Forum konie »

Aukcja Źrebaków Rasy Haflinger kto się wybiera?

??? i na to wygląda ,że nie warto pomagać na forum tylko samemu wykupić konia  😀
Katijażebrałaś na forum o pieniądze a teraz piszesz pocałuj mnie w tyłek  👀
wątek zamknięty
a poza tym, co takiego ci zrobilam? ze napisalam, ze katka ma czym imponowac? toz to prawda szczera i sprawdzic to nawet mozna.

no ale jak brak argumentow, to tonacy brzytwy sie chwyta  😎
wątek zamknięty
katka, alez ja uwielbiam haflingery, uwazam, ze to sliczne, mile rekreacyjne koniki. 😀
hafi- sprawdz osoby i nicki, wejdz sobie w odpowiednie watki i wyoddalaj sie ode mine.
wątek zamknięty
katka, alez ja uwielbiam haflingery, uwazam, ze to sliczne, mile rekreacyjne koniki. 😀

żał ciebie dziewczyno  🙄
wątek zamknięty
Galopada nie ta rasa, nie ta rasa... 😉
Katija a mi Ciebie nie żal wcale :P wygadana taka, złośliwa i szczera do bólu.. wcale mi nie żal :P
wątek zamknięty
katka, ciesze sie, ze chociaz tobie mnie nie zal... bo bym sie w sobie zamknela :kwiatek:
wątek zamknięty
Hamstwo,wredność  i ludzie którzy uwielbiają szkapy ...... kto to? ciekawe
Ludzie czy wy jesteście normalni ,jeśli nie to radze sie leczyć .... mysłałam ,że na forum ktoś będzie normalny , a przecież czemu mają być tylko wychwalane chude i brzydkie konie , którym żebra widać ......
Wielcy znawcy od Koni ,a do tego nienormalni ......żal
Nie będe przytakiwać komuś kto wychwala  zaniedbane,chude ,brudne konie , to że ktoś napisze np. o pięknych koniach fryzyjskich na forum to chwała mu za to bo jest na co popatrzeć .
Ja nie atakuje w innych tematach i nie czepiam sie innych ras.... a wy skoro nie chcecie Haflingerów to nie piszczie o ciastkach ,chipsach i co tam jeszcze
wątek zamknięty
Hamstwo,wredność  i ludzie którzy uwielbiają szkapy ...... kto to? ciekawe
Ludzie czy wy jesteście normalni ,jeśli nie to radze sie leczyć .... mysłałam ,że na forum ktoś będzie normalny , a przecież czemu mają być tylko wychwalane chude i brzydkie konie , którym żebra widać ......
Nie będe przytakiwać komuś kto wychwala  zaniedbane,chude ,brudne konie , to że ktoś napisze np. o pięknych koniach fryzyjskich na forum to chwała mu za to bo jest na co popatrzeć .
Ja nie atakuje w innych tematach i nie czepiam sie innych ras.... a wy skoro nie chcecie Haflingerów to nie piszczie o ciastkach ,chipsach i co tam jeszcze

CHamstwo, jesli juz

ja nie chce haflingerow, bo ja lubie tylko konie pelnej krwi

wole chipsy  😎
wątek zamknięty
Voltowicze, a raczej... Voltopiry! Czas urządzić akcję 'Otłuszcz swojego konia!' 🏇

Bo wszyscy macie chabety 😁
wątek zamknięty
Voltowicze, a raczej... Voltopiry! Czas urządzić akcję 'Otłuszcz swojego konia!' 🏇

Bo wszyscy macie chabety 😁

no ta moja chabeta dostala bebecha troche ale dalej jej zebra widac  😎
wątek zamknięty
wszyscy chcemy... ale nikogo na nie nie stać.. jak to po 30 tys euro kosztuje....
Katja i Katija to dwie różne osoby... nie wiem ile jeszcze można tłumaczyć!!!!!!
a skad wiesz ze eskadron i prestige to z chin? ciekawa teoria.. skoro nie chcesz o chipsach...
wątek zamknięty

ludzie którzy uwielbiają szkapy ...... kto to? ciekawe
przecież czemu mają być tylko wychwalane chude i brzydkie konie , którym żebra widać ......
wątek zamknięty
Katija wstyd wstawiac... ja juz kiedys mialam o to boj z hafi kiedy to tak ladnie mnie przeprosila... ale i tak wszystkie ktore nie maja sporej nadwagi za za chude 😉
wątek zamknięty
moj ma pewna...  😡
wątek zamknięty
moja chabecina granatem od pluga oderwana

wątek zamknięty
same kości!!!!  🤬
wątek zamknięty
???, wsytdzilabys sie taka chuda, zaniedbana szkapine wtawiac...
wątek zamknięty
kajam sie  😡
wątek zamknięty
Ja wezmę czółno. 😉 Mam wolne miejsca, ale trzeba posiadać własne wiosło.

Śwagier posiada ponton!

ja jemu ten ponton za...pożycze i popłyniemy 🏇 są trzy miejsca-gdyby ktoś do Grzegorza się nie zmieścił to zapraszam 😀 a dodatkowo zaczepię onemu pontonowi przyczepkę i możemy  Źrebaki pakować 🤣

rozumiem że pewno już wszyscy mają transport do Austrii,ale jakby co to sie polecam 😉 pragnę dodać że Śwagier nabył ów ponton na wypadek wycieczki do Afryki-która to jemu nie wypaliła...wypalił za to w nim sporo zioła, sfrustrowan niewypaleniem wycieczki, znaczy sie nadmuchał i w pokoju siedział w nadmuchanym pontonie, w pokoju

o to się rozchodzi że ponton prawie nowy i trochę zioła  w zakamarach zostało-zatem wycieczka może sie fajnie rozwinąc 😉 🏇

wątek zamknięty
wątek zamknięty
Nie tylko hafy umieją stawać dęba. 🙂
wątek zamknięty
jeny, niech ktos wrzuci jakies zdjecia ze szkoly hiszpanskiej  😀 a ja mialam filmik zasejwowany na youtube jak kon staje deba z wywrotka na plecy, wyscigowy oczywiscie  😎
wątek zamknięty
ale po co zdjecia haflingerow?? hafi.. przeciez to watek o aukcji zrebakow a Ty dorosle pokazujesz.. 😁
i dzikie jakies te haflingery, ja bym nie wsiadla... wszystkie staja deba!
wątek zamknięty
Dobrze że pokazała, bo przecież tu na forum pewnie nikt nie wie jak wygląda haflinger. 😁
wątek zamknięty
ale po co zdjecia haflingerow?? hafi.. przeciez to watek o aukcji zrebakow a Ty dorosle pokazujesz.. 😁
i dzikie jakies te haflingery, ja bym nie wsiadla... wszystkie staja deba!

e tam, zaraz wszystkie... cos mi sie widzi ze to jeden i ten sam  😀
wątek zamknięty
[quote author=??? link=topic=30384.msg683027#msg683027 date=1282428232]
e tam, zaraz wszystkie... cos mi sie widzi ze to jeden i ten sam  😀
[/quote]
no w sumie... niczym sie nie rozni 😀
wątek zamknięty
tfu zboczenie jakieś !!! na czwartym zdjęciu od góry siedzi prawie goły pan i to po damsku!!!!

fujjj

zgorszenie!!!!

ps: co z tym pontonem? 👀
wątek zamknięty
ponton sie przyda, byle nie zatonal pod haflingerem...
ale nawet jesli to ten sam... szalony chyba ze tak deba staje... a ponoc to takie grzeczne i spokojne konie  😁
wątek zamknięty
moze wscieklizne ma?...
wątek zamknięty
no chyba... bo zdrowy by sie tak nie zachowywal...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.