??? i na to wygląda ,że nie warto pomagać na forum tylko samemu wykupić konia 😀 Katijażebrałaś na forum o pieniądze a teraz piszesz pocałuj mnie w tyłek 👀
katka, alez ja uwielbiam haflingery, uwazam, ze to sliczne, mile rekreacyjne koniki. 😀 hafi- sprawdz osoby i nicki, wejdz sobie w odpowiednie watki i wyoddalaj sie ode mine.
Hamstwo,wredność i ludzie którzy uwielbiają szkapy ...... kto to? ciekawe Ludzie czy wy jesteście normalni ,jeśli nie to radze sie leczyć .... mysłałam ,że na forum ktoś będzie normalny , a przecież czemu mają być tylko wychwalane chude i brzydkie konie , którym żebra widać ...... Wielcy znawcy od Koni ,a do tego nienormalni ......żal Nie będe przytakiwać komuś kto wychwala zaniedbane,chude ,brudne konie , to że ktoś napisze np. o pięknych koniach fryzyjskich na forum to chwała mu za to bo jest na co popatrzeć . Ja nie atakuje w innych tematach i nie czepiam sie innych ras.... a wy skoro nie chcecie Haflingerów to nie piszczie o ciastkach ,chipsach i co tam jeszcze
Hamstwo,wredność i ludzie którzy uwielbiają szkapy ...... kto to? ciekawe Ludzie czy wy jesteście normalni ,jeśli nie to radze sie leczyć .... mysłałam ,że na forum ktoś będzie normalny , a przecież czemu mają być tylko wychwalane chude i brzydkie konie , którym żebra widać ...... Wielcy znawcy od Koni ,a do tego nienormalni ......żal Nie będe przytakiwać komuś kto wychwala zaniedbane,chude ,brudne konie , to że ktoś napisze np. o pięknych koniach fryzyjskich na forum to chwała mu za to bo jest na co popatrzeć . Ja nie atakuje w innych tematach i nie czepiam sie innych ras.... a wy skoro nie chcecie Haflingerów to nie piszczie o ciastkach ,chipsach i co tam jeszcze
CHamstwo, jesli juz
ja nie chce haflingerow, bo ja lubie tylko konie pelnej krwi
wszyscy chcemy... ale nikogo na nie nie stać.. jak to po 30 tys euro kosztuje.... Katja i Katija to dwie różne osoby... nie wiem ile jeszcze można tłumaczyć!!!!!! a skad wiesz ze eskadron i prestige to z chin? ciekawa teoria.. skoro nie chcesz o chipsach...
ludzie którzy uwielbiają szkapy ...... kto to? ciekawe przecież czemu mają być tylko wychwalane chude i brzydkie konie , którym żebra widać ...... Wielcy znawcy od Koni ,a do tego nienormalni ......żal Nie będe przytakiwać komuś kto wychwala zaniedbane,chude ,brudne konie , to że ktoś napisze np. o pięknych koniach fryzyjskich na forum to chwała mu za to bo jest na co popatrzeć .
Katija wstyd wstawiac... ja juz kiedys mialam o to boj z hafi kiedy to tak ladnie mnie przeprosila... ale i tak wszystkie ktore nie maja sporej nadwagi za za chude 😉
Ja wezmę czółno. 😉 Mam wolne miejsca, ale trzeba posiadać własne wiosło.
Śwagier posiada ponton!
ja jemu ten ponton za...pożycze i popłyniemy 🏇 są trzy miejsca-gdyby ktoś do Grzegorza się nie zmieścił to zapraszam 😀 a dodatkowo zaczepię onemu pontonowi przyczepkę i możemy Źrebaki pakować 🤣
rozumiem że pewno już wszyscy mają transport do Austrii,ale jakby co to sie polecam 😉 pragnę dodać że Śwagier nabył ów ponton na wypadek wycieczki do Afryki-która to jemu nie wypaliła...wypalił za to w nim sporo zioła, sfrustrowan niewypaleniem wycieczki, znaczy sie nadmuchał i w pokoju siedział w nadmuchanym pontonie, w pokoju
o to się rozchodzi że ponton prawie nowy i trochę zioła w zakamarach zostało-zatem wycieczka może sie fajnie rozwinąc 😉 🏇
jeny, niech ktos wrzuci jakies zdjecia ze szkoly hiszpanskiej 😀 a ja mialam filmik zasejwowany na youtube jak kon staje deba z wywrotka na plecy, wyscigowy oczywiscie 😎
ale po co zdjecia haflingerow?? hafi.. przeciez to watek o aukcji zrebakow a Ty dorosle pokazujesz.. 😁 i dzikie jakies te haflingery, ja bym nie wsiadla... wszystkie staja deba!
ale po co zdjecia haflingerow?? hafi.. przeciez to watek o aukcji zrebakow a Ty dorosle pokazujesz.. 😁 i dzikie jakies te haflingery, ja bym nie wsiadla... wszystkie staja deba!
e tam, zaraz wszystkie... cos mi sie widzi ze to jeden i ten sam 😀
[quote author=??? link=topic=30384.msg683027#msg683027 date=1282428232] e tam, zaraz wszystkie... cos mi sie widzi ze to jeden i ten sam 😀 [/quote] no w sumie... niczym sie nie rozni 😀
ponton sie przyda, byle nie zatonal pod haflingerem... ale nawet jesli to ten sam... szalony chyba ze tak deba staje... a ponoc to takie grzeczne i spokojne konie 😁