pokemon takie wypowiedzi jak twoje nie świadczą dobrze o tobie i o tym ,że lubisz konie 🤔
No i wydało się 😡 Nienawidzę, bo robią kupy i pierdzą. Ja istnieję na tym forum tylko dlatego, ponieważ lubię jeść kiełbasę z koni. Nie wiedziałam, że tu trzeba lubić konie. [/quote]
istna dziecinada na forum ponieważ przechwalacie się co macie w danym kraju...... żałosne - ludzie przecież to forum o koniach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👿
hahahaha.... a ja w grecji to jadlam chipsy o smaku octu! i to lays!
katka twoja wypowiedź świadczy o tym ,że jesteś jeszcze małą dziewczynką , wiec zarejestruj się na forum dla dzieci bo to jest forum o koniach więc wypowiadamy się na temat koni i jeździectwa a nie na temat chipsów ,które jadłaś w grecji , a te twoje posty z ironią napewno bym nie porównała tylko ze zwykłym pisaniem przez dziecko 😂 🤔 🤔 🤔 🤔 👍
sugerujesz że pisanie o chipsach w wątku o niczym jest dziecinne? na 3 strony postów tylko Twoje plus maly wyjatek dotycza haflingerow 😉 ale można się dowiedzieć ciekawych rzeczy, fakt. Fanty z maracui nie piłam. nawet nie wiedziałam że takowa istnieje....
katka sugerujesz ,że Haflingery są niczym i jak ty chcesz nazwać siebie miłośnikiem koni? jesteś bardzo dziecinna i radze Ci zastanowić się co piszesz i gdzie ,a przede wszystkim ty robisz taką niemiłą atmosferę w tym temacie bo się uczepiłaś mnie jak rzep psiego ogona . I myślisz ,że zaimponujesz pisaniem o chipsach i chwaleniem się ,że byłaś w Grecji. To jest żałosjne bo wiele osób an tym forum było w różnych zakątkach świata i jakoś nie przechwala się...... No ale myśle ,że to twoje pisanie wynika z nudów 😎
jakie nudy jak tutaj tyle się dzieje! a gdzie ja napisałam ze haflingery sa niczym?? 👀 raczej ze ten watek niby o haflingerach jest o wyprawach.. voltowych... szykujemy sie wszyscy, czolna, tratwy i wiosla.. wszystko w pogotowiu... a o greckich chipsach ani slowa wiecej.. oby nie dotarly do pl 😉
no kurcze moja teoria obalona. pisalas ze jestes pelnoletnia a z tego w jaki sposob piszesz wynika ze mieszkasz w Nibylandii... chyba nie mam szans zostac super detektywem 🙁
,wiesz gdybym kupiła sobie np. Haflingera za 30 000 euro to wtedy mogłabyś tak powiedzieć. Znam osoby które więcej za konia dały i inni się nie pytają o cenę
jakby mi ktos powiedzial, ze dal tyle za slicznego konika rekreacyjnego, to bym go zabila smiechem. za tyle pieniedzy mozna miec przemegawyjebanego w kosmos konia, z najlepszych linii sportowych. katka twoja wypowiedź świadczy o tym ,że jesteś jeszcze małą dziewczynką , wiec zarejestruj się na forum dla dzieci bo to jest forum o koniach więc wypowiadamy się na temat koni i jeździectwa a nie na temat chipsów katka sugerujesz ,że Haflingery są niczym i jak ty chcesz nazwać siebie miłośnikiem koni? jesteś bardzo dziecinna i radze Ci zastanowić się co piszesz i gdzie ,a przede wszystkim ty robisz taką niemiłą atmosferę w tym temacie bo się uczepiłaś mnie jak rzep psiego ogona . I myślisz ,że zaimponujesz pisaniem o chipsach i chwaleniem się ,że byłaś w Grecji. To jest żałosjne bo wiele osób an tym forum było w różnych zakątkach świata i jakoś nie przechwala się.
1. 4m. Mistrzostwa Polski Młodych Jeźdźców 2. 8m. Zawody Międzynarodowe w Jaroszówce CIC** 3. 2m. Zawody Międzynarodowe w Strzegomiu CCI** 4. 3m. ZO Drzonków CIC* 5. 8m. drużynowo Mistrzostwa Europy Mł. Jeź. w Pardubicach CCI** 6. start oraz ukończenie prestiżowych zawodów w Turynie- CIC*** 7. 9m. w rankingu zawodników polskich, a mój Paryż na miejscu 4 wśród koni 8. sezon kończy się przemiłym akcentem- wygrana w Plebiscycie na najsympatyczniejszego zawodnika konkurencji WKKW organizowanym przez dwutygodnik "Konie i Rumaki"
2005
1. w rankingu zawodników klubu- 1 miejsce 2. w rankingu zawodników polskich- 20 miejsce 3. jako jedyna ukończyłam Mistrzostwa Europy w szwedzkim Segersjo spośród 6 osobowej ekipy. 4. 5m. Mistrzostwa Polski Młodych Jeźdźców w Strzegomiu CCI** 5. 6m. Zawody Międzynarodowe w Jaroszówce CIC** 6. 13m. ZOO Biały Bór CIC* (jeden z 5 koni z czystym crossem) 7. 3m. Mistrzostwa Województwa Mł. Jeźdźców i Seniorów
2004
1. 6m. ZOO Jaroszówka CIC** 2. 14m. ZOO Jaroszówka CIC* 3. 11m. Zawody Międzynarodowe w Pardubicach CCI* 4. 11m. „Memoriał Łupaszków” Jaroszówka CIC** 5. 1m. Mistrzostwa Województwa Mł. Jeźdźców i Seniorów
2003
1. 3m. ZOO "Memoriał Dariusza Soroki" CIC* w Drzonkowie 2. 1m. w Halowym Pucharze Jurgi- Wojewódzkie Mistrzostwa Juniorów w Drzonkowie
2002
1. 3m. Mistrzostwa Województwa Lubuskiego w kategorii juniorów- Drzonków
2001
1. pierwsze starty w zawodach ogólnopolskich w konkurencji WKKW, m.in. w Jaroszówce, Sopocie, Sierakowie czy Drzonkowie. 2000
1. 1m. w Ogólnopolskiej Olimpiadzie Młodzieży w Ochabach 2. start oraz ukończenie CCI* w Karlovych Varach 3. 3m. Mistrzostwa Województwa Lubuskiego w skokach juniorów młodszych- Drzonków dziecko kochane: to jest to czym imponuje katka. i niczym innym nie musi. i tak mi sie zdaje, ze juz wiecej nic nie pisz. ps. katka, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko, ale jak dla mnie to piekny argument 👍
katijasory ale pomoglam ci gdy zbierałaś na pomoc dla konia i tak się odwdzieczasz ,a wiec widać ,że nie warto pomagać ani fundacjom ani.... Pozatym prosze nie nazywać mojego konia koniem rerkeacyjnym bo mój koń ma kilka tytułów i na Mistrzostwach Europy Haflingerów zajeła 2 miejsce w ujeżdżeniu .............. darujcie sobie
Jatka... i Katija na pierwszy ogień :P Galopada zdyskryminowana za kolor włosów, Katija bo nie kocha haflingerów, ??? bo podjęła temat o chipsach... kto za mną to pod kreską 😉
hafi, pocaluj mnie w tyl, bo ja od nikogo o pomoc nie zebralam. a jak bede potrzebowac, to poprosze woltowiczow, ktorzy umieja pisac po polsku. a poza tym, co takiego ci zrobilam? ze napisalam, ze katka ma czym imponowac? toz to prawda szczera i sprawdzic to nawet mozna.