Forum konie »

Aukcja Źrebaków Rasy Haflinger kto się wybiera?

Powtarzam: jej kucyki sa bardziej znane  😀  nie mowiac o pieskach corgi  😀

wątek zamknięty
katka- a bo tak.  😀iabeł:?
A umieją galopować w takim pięknym, błękitnym śniegu? I wiać grzywą w tył?
Mój jest całkiem haflingeropodobny. Prawie taki sam kurdupel. Tylko ciut ciut wyższy. I niepotrzebnie mu iroka zrobiłam.
wątek zamknięty
tunrida, postawilas juz diagnoze, czy potrzebjesz jeszcze kilku wypowiedzi?
wątek zamknięty
Katija- jużem mówiła, że w dzieciach nie robię.
Za to nie mogę sobie darować, że nie zauważyłam tego obłędu na re-volcie. Zarobiłabym majątek i mogłabym........ kupić haflingera  😁 😜 żeby biegał po śniegu
wątek zamknięty
biegal po sniegu?? przeciez schudnie!!
wątek zamknięty
A ja się martwiłam o płowienie w wyborze fryza... A tu patrz... W lecie będzie jak haflinger... 👀  :bum:
wątek zamknięty
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBxq_tEq6bMMbXOok0ijVa4w5yoJPdrozJJ4-knWG0l-TP-pY&t=1&usg=__RyQdhDUyWnM_TEkhqPCdYzVpDQc=[/img]
Ten to płowieje dopiero.
😉
wątek zamknięty
ale jakby tak chciec zyc ekologicznie... i zamiast co jakis czas traktorem zabierac obornik to sobie wozik i hafa?? i pozniej na poletko i zaorac nim... i dla dzieci bo na czyms anglezowac sie uczyc trzeba.. nieglupie co?
wątek zamknięty
O MAMO czy on jest chory??!!!  🤔
wątek zamknięty
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBxq_tEq6bMMbXOok0ijVa4w5yoJPdrozJJ4-knWG0l-TP-pY&t=1&usg=__RyQdhDUyWnM_TEkhqPCdYzVpDQc=[/img]
Ten to płowieje dopiero.
😉

Bielactwo końskie ?  🤣  To krzyżówka fryza z tarantem.. ?
wątek zamknięty
[quote author=Tania link=topic=30384.msg683646#msg683646 date=1282487467]
Ten to płowieje dopiero.
😉

Bielactwo końskie ?  🤣  To krzyżówka fryza z tarantem.. ?
[/quote]

Konska wersja Michaela Jacksona
wątek zamknięty
[quote author=??? link=topic=30384.msg683654#msg683654 date=1282487581]
O MAMO czy on jest chory??!!!  🤔
[/quote]
Zdrów ja rybka.Ma mamusię appaloosa
wątek zamknięty
skoro jak hafi mowi one takie wszechstronne i idealne do wszystkiego..... do woza z nimi :P
wątek zamknięty
[[a]]http://www.boblangrish.com/images/galleriesimages/pic17Haflinger&Donkey%20.jpg[[a]]
Haflinger- nie rasista.

I pan co już był na aukcji.

I zaprzęg. 😍

I jeździec na jego miarę. 😉

I ten co nie wydala .
wątek zamknięty
To zaprzęg... i to zaprzęg... to wóz i to wóz...
edit: zdjęcia z internetu.
wątek zamknięty
Tania

ten pan po aucki - najlepszy  😍
wątek zamknięty
Haflinger idzie na wojnę
i wielkanocny
Ładne ,rzeczywiście i wszechstronne małe grubcie.
wątek zamknięty
Hafi, to też Twój plakat ?
wątek zamknięty
Fajny blog. 😎
wątek zamknięty
wątek zamknięty
jaaaaaaaaaa!! jak szybko sie ucza i chetnie wspolpracuja!
wątek zamknięty
katkaz ciebie ta złość i wredność aż tryska  😀 byłaś dzisiaj chociaz na mszy św? jesli nie to przeczytaj sobie ewangelie na dzis i się zastanów nad swoim postępowaniem

Hafi, zastanawiam się, kiedy ty znajdujesz czas na udział w forum. W przerwie śniadaniowej podczas bronienia warszawskiego krzyża ? 😉
wątek zamknięty
Hafi... utop się w rej stronce... http://www.haflingerhorse.com/ahr_marketplace_store.htm

Nakup sobie gadżetów, i lansuj się w wirtualnej stajni, a zdjęcia a sprzedawaj za komcie...

edit: Tomej_J, umarłam...  😂
wątek zamknięty
Haflingery bronią krzyża? No pokrojem pasują do niektórych prominentnych polityków, racja.
Taki dajmy na to Arab to by nie mógł bronić z powodów ideowych. 😉
wątek zamknięty
Hafi będzie miała zajmującą lekturę jak wróci spod tego krzyża. 😀
wątek zamknięty
Idę włączyć TVN, może ją pokażą na... haflingerze...  😎  😁
Hafi, nie wie czy wiesz ale Ty tylko obrzydzasz ą rasę takim postępowaniem. Na przykład widać, że spacyfikowałaś katke...  :emota2006097:
wątek zamknięty
dalam sie zastraszyc...... kupie hafa teraz zeby zalagodzic spor i jakos Hafi udobruchac zeby sie wiecej na mnie nie zloscila....
wątek zamknięty
kurde, leczenie psychiatryczne to jednak powinno być dla niektórych nakazywane z urzędu...
wątek zamknięty
dziecko ile ty masz lat , skoro tyle radości masz ze sprzątania kup  🙄

Ja mam czterdzieści i jeden. I uważam, że słynne "największe szczęście w świecie" nie polega na wożeniu dupy na koniu, ale właśnie np. na sprzątaniu stajni. Ale tego nie zrozumie nikt, dla kogo koń jest tylko sprzętem do jazdy.
wątek zamknięty
hafi - jesteś nierozumna. Nikt nie dyskryminuje haflingerów, ani się z nich nie wyśmiewa - przeciwnie - to Ty wyśmiewasz wszystkie inne konie. Dla Ciebie ładne są tylko fryzy i hafy, każdy inny jest be i fuj i szkapa i w ogóle. To Twoje zdanie. I każdy ma prawo do innego zdania.
Jesteś niekulturalna, nikt nie dał Ci prawa do wyzywania użytkowników i obrażania ich. I nie masz też prawa obrażać innych koni.

I masz OBSESJĘ. Ubzdurałaś sobie, że wszyscy uwzięli się na te biedne haflingery. Nikt się nie uwziął, niech sobie żyją, jedni wolą araby, inni hafy, krzywda się haflingerom nie dzieje w Polsce. Koń jak koń, TAKI SAM JAK WSZYSTKIE, to nie jest żadna ekstra rasa o nadprzyrodzonych zdolnościach, a wręcz bardzo przeciętna, nie pokazująca się w sporcie, ino miła i ładna - fajne koniki rekreacyjne.

I problem jest w Tobie.
Po prostu masz obsesję.
Wszędzie widzisz atak na haflingery.
My do nich nic nie mamy. Ale do Ciebie - owszem.
A jeśli masz tyle lat ile masz, to jest to przykre.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.