Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Vana, mogę prosić o poświęcenie mi godziny na fizykę w weekend? O dowolnie wybranej porze 😁 Muszę poprawić sprawdzian... 🙄
Ale wiesz co? Spróbuje jeszcze na to popatrzeć i jak coś to się zgłoszę.  :kwiatek:
Proszę trzymajcie za mnie jutro kciuki od 11 (może wcześniej) do 11.30  😁
wiem że ona działają cuda a ja lecę się uczyć  🏇
Vana, To dobrze 😀
Vana, mogę prosić o poświęcenie mi godziny na fizykę w weekend? O dowolnie wybranej porze 😁 Muszę poprawić sprawdzian... 🙄

No, jak mnie złapiesz... aż godzinę? Co masz? 😉
Powiedz, że dynamikę  😜

Fin mam pomysł!  😀
Może wyedukuję Cię w busie w drodze do Jasnowatej, no bo oczywiście też jedziesz, nie?  😎
Zbliżamy się do setki 😀
Dziewczyny, ale tego wszystkiego naprodukowałyście.  😵 Ja oficjalnie oświadczam, że muszę jechać na zakupy (znowu  :hihi🙂, kto jedzie ze mną?  😅
Jest tu kto z Poznania ?
Dziewczyny, ale tego wszystkiego naprodukowałyście.  😵 Ja oficjalnie oświadczam, że muszę jechać na zakupy (znowu  :hihi🙂, kto jedzie ze mną?  😅

Ja, a będziesz moją fundacją?  😁
maracuja95

CH2=CH-CH3 + Br2 -> CH2(Br)-CH(Br)-CH3
propen                         1,2-dibromopropan

reakcja przyłączania (addycji) - rozpada się podwójne wiązanie, a brom przyłączany jest do odpowiedniego atomu wodoru 😉

A ja oficjalnie oświadczam, że mam za krótką dobę... Nie wyrabiam, czas mi leci jak szalony (niedawno wylazłam z chemii i za chwilę znów do niej wracam)... Za 1,5 miesiąca kończy mi się semestr, za 2 miesiące studniówka, za pół roku matura... Dopiero zaczynałam jazdy, a tu już egzamin. Niech to się już skończy!
breakawayy co zdajesz na maturze? 😉
Jak wszyscy - polski, matma, angielski (podstawa) + rozszerzenie z biologii i chemii
Vana, hmm, pomyślmy... nie?  😂
Vana, hmm, pomyślmy... nie?  😂

Pf, to nie  😎
breakawayy to tak jak ja  😎  🥂
Przywołuję do kącika zuz95!
Jeżeli się w końcu kochana nie zjawi, wpier*** gwarantowany.  :kwiatek:
xxflygirlxx Też tegoroczna maturzystka?  😀
Przyszłoroczna. 😉
Aaa to jeszcze masz czas, ciesz się 😉
ja tymczasem wracam do chemii, bo już do mnie radośnie macha...
No zależy jak na to spojrzeć. Wydaje mi się, że to strasznie mało czasu, bo nie pamiętam nic z pierwszej klasy a jak mam się nauczyć 3 lat to  😵 No ale nic, damy radę. 😀
Ja też nic nie pamiętam, więc spoko  😎
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja.  😎 A gdzie na studia się wybierasz? 😉
Gdybym ja to wiedziała... Zapewne zależnie od tego, jak mi matura pójdzie 😉. Ale rozważam biotechnologię, fizjoterapię, albo coś z psychologią 😉.
super! dlatego czasem żałuję ze wybrałam całkiem inny profil 🙂 ale na fizjoterapię to AWF, prawda?
robaczek_dresażowy witamy w wątku, bo chyba dopiero u nas zawitałaś, nie?  🙂  💃
robaczek-dersażowy cześć! 🙂
Mam rację co do crossu, prawda? Możliwości pracowania nad swoimi skokami i techniką nie będę miała... Chociaż sam cross - super. 😎
robaczek_dresażowy jeżeli fizjoterapia, to zdecydowanie nie AWF, tylko medyczna 😉
I po sprawdzianie  🏇
dzisiaj będę potrzebować pomocy Vany  😁
Drgania i fale mechaniczne  🤔
Jasnowata, ty dobrze wysyłasz te skany? 😁 nic mi nie dochodzi, może złego maila Ci podałam? Sprawdź, cairawhatever@o2.pl
breakawayy Moja siostra skończyła biotechnologię, i ciężko po tych studiach znaleźć pracę... 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się