Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ChingisChan - przepiękne  😍 aa  ( może koń Rafał hyhyhy od razu mi się skojarzyło z konikiem z nici 😉 )
Nieeeeee! 😁
Wow! Siodło, telefon, lustrzanka *.* a ja dostałam prostownicę do włosów, bo mama już wytrzymać nie mogla jak codziennie rano wyklinałam starą na całe mieszkanie 😁

Że Ci się chce włosy codziennie prostować!  👍  Ja, jak pewnie zauważyłaś mam szopę na głowie zawsze i nawet miałam kiedyś plan pt. - prostownica, ale po 2 dniach wstawania 30 min wcześniej tylko po to, żeby włosy wyprostować, skutecznie mi się odechciało  😁
Kurde, muszę sobie kupić i nowe strzemiona i puśliska, ale kasy nie starczy na to i na to. Więc najpierw muszę kupić jedno i dozbierać na drugie. Z jednej strony stare puśliska mogą mi zrypać siodło, ale z drugiej w moim strzemionach również się beznadziejnie jeździ. I co teraz? Mam dylemat  😁
edit: doooobra, kliknięte puśliska  😁
najpierw pusliska !!!  🏇
już kliknięte  😁

najadłam się dziś za wszystkie czasy  😁
ja to chyba będę trawić przez trzy dni  😡
Fagot mojej koleżanki nazywa się Behemot [broń boże nie od Nergala, od tego kota w 'Mistrzu i Małgorzacie']

ide na koncert Behemotha, zamawiajcie karetke 😁
Arroch mi by się w życiu wszystkich nie chciało, jedynie grzywkę, bo jak jej prostownicą nie spacyfikuję, to wygląda tragicznie i niemiłosiernie mnie denerwuje wchodząc mi w oczy, do tego ułożyć się nijak jej nie da 😁 Mam nadzieję, że będzie wreszcie po problemie  🙂
Haha, moje skrzypce, odkąd leżą sobie w nowym futerale, jakoś ładniej brzmią. 😁
haahahah mils to się nazywa autosugestia 😉
idazerwcowa śmieję się. 😀 Zakochałam się w nim po prostu. 😁
Ja też tak mam jak cos wymarzonego dostanę  :emota200609316:
pochwal się kiedys całym kompletem skrzypcowym !!  😀
Zrobię zdjęcie i pokażę. 🙂
Dziewczyny, który kolor brać? --> http://www.okser.pl/hh-fraczek-turniejowy-mlodziezowy-hh-p-4977.html Mi chyba najbardziej podchodzi brązowy, ale nie jestem pewna... 👀 Sztylpy i sztyblety czarne mam.
też mi się najbardziej brązowy podoba
mils brązowy ładny, ale jaki kask masz? żeby się nie gryzło...
grafitowy !!!
Arroch no właśnie, resztę mam czarną, ale ten granat i szary mi nie podchodzi. Tak się świecą jakby... A to jedyny frak który w ogóle mi się podoba.
No właśnie! Szary! Szary team! Byle się tak nie świecił.
no szary najlepszy ale masz rację, ze jakby się mieni  😉
no to bierz brąz jak Ci pasuje  😀
Brązowy będzie mi pasował do konia. 😁 Rety, nie wiem... Ten brązowy z czarnym będzie się gryzł, inne się świecą. Zbyt wymagająca jestem.
mils, brązowy fuj. ;D.

Brązowy nie będzie pasował do reszty czarnego sprzętu.
Nie no jak do konia pasuje to się nie ma co zastanawiać  😂
ja nadal jestem za szarym 😉
A co jak konia zmienisz ;P? Najlepszy czarny, bo pasuje do wszystkiego i IMHO jest najelegantszy 🙂.
mils, a nie chcesz granatowego?
Nie ma czarnego w ofercie.
Jakby był to by się problem rozwiązał 😉
ale fakt faktem, że ten granat też nie najgorszy 🙂
ale mi się nudzi  🤣 aż zaczęłam sobie zdjęcia kamerką robić  😂
Mi tam się brąz najbardziej podoba 🙂 dokupić brązowy kask, czaprak, ochraniacze, nauszniki i będzie dobrze 😎
ChingisChan, wiem, ale zawsze można poszukać innego, innej firmy.

Ja mam czarny. Wszystko mam czarne, żeby pasować do czarnego konia ;D.

Lychee, tylko nie to ;D. Brąz jest najokropniejszym kolorem, jaki kiedykolwiek widziałam.
ale mi się nudzi  🤣 aż zaczęłam sobie zdjęcia kamerką robić  😂

hahah to chyba naprawdę się nudzisz  😂
pokaż zdjecia  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się