Arroch miło, też nigdy nie uciekałam... 👀 breakawayy tak, miałaś rację. :kwiatek: Aczkolwiek ja, jako zawodowy pesymista wszędzie znajdę minusy i same przyznacie, że w tym wypadku rację chyba mam. owszem, jak się wszystko uda, to będę miała możliwości skoków, ale... nie będę mogła pracować nad swoją techniką... 🙁
Ja uciekałam z ostatnich lekcji w I gimnazjum. Ale potem się narobiło dużo "n-ek" i mamusia się wkurzyła wypisując te wszystkie "wizyty u lekarza" 😁 Teraz nie mam nawet mowy.
Wiecie co? Przydałby się chłopak, o tak, chociażby taki kolega, żeby poszedł ze mną imprezę andrzejkową 😀
Happiowa kocham Cię za to pw zaraz odpiszę 😍 zapewne po dzisiejszym dniu na długo będziesz mnie miała dosyć 😁 najbardziej mam problemrównaniami reakcji i nazywaniem tego, np. CH2=CH-CH3 + Br2 :/
taa ach ta szkoła -.- jak dziś spisywaliśmy oceny na kartki na zebranie to się mało nogą nie przeżegnałam jak zobaczyłam oceny z chemii 😵 no nie spodziewałam się że są aż tak..hmmm złe?
Edit. hah dopiero teraz się skapnęłam, że w profilu miałam płeć mężczyzna 😵 😁
Vana mi też pomożesz? :kwiatek: Jutro najlepiej, bo pojutrze mam sprawdzian. 😎 mils super! oby wypaliło! maracuja mnie wcale nie cieszy bliska perspektywa świąt, bo to oznacza koniec semestru i mogę nie zdążyć z poprawą ocen 🤔 Hermes fajna była ta książka dopóki ta dziewczyna nie wyszła z nałogu 😁 Wolę tragiczne zakończenia. breakawayy zdasz, nie marudź.
Mam dobrą nowinę 😅 Moja klasa tak się rozkręciła po sobotnim półmetku, że w następną sobotę robimy andrzejki... poza tym jeszcze 2 miesiące i zaczną się 18tki 😜 🥂
Szkoda tylko, że ja na swoją sobie poczekam 😁 Flygirl jutro może mnie w królestwie internetu wieczorem nie być 🙂 A dziś? Właściwie to co tam masz? 😉