Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

madmaddie AC/DC <3
Vana powodzenia
Arroch mam podobną nadzieję. Z tymże nie mam z kim dać nogi z tych lekcji  😲
mils a nie mówiłam, że wszystko ma swój sens? 😉

Ja zapisałam się dziś na egzamin na prawko... Już widzę, że nie zdam  😵
A teraz idę spać, bo czeka mnie jeszcze chemia, a ledwo na oczy widzę...
Arroch mam podobną nadzieję. Z tymże nie mam z kim dać nogi z tych lekcji  😲

ja jeszcze nigdy nie uciekłam z lekcji  😁 znaczy się raz udało mi się zaspać do szkoły 4 godziny i mama pozwoliła mi nie iść  💃
breakawayy zdasz, zdasz  😉

Arroch jakaś Ty grzeczna  😁 A tak w ogóle co byś robiła, jakbyś nie siedziała w szkole?
Arroch miło, też nigdy nie uciekałam... 👀
breakawayy tak, miałaś rację. :kwiatek: Aczkolwiek ja, jako zawodowy pesymista wszędzie znajdę minusy i same przyznacie, że w tym wypadku rację chyba mam. owszem, jak się wszystko uda, to będę miała możliwości skoków, ale... nie będę mogła pracować nad swoją techniką... 🙁
Ja też nigdy nie uciekłam. Każdej osobie której to mówię robią tylko wielkie oczy. Mniej więcej takie  😲
😁
Arroch jakaś Ty grzeczna  😁 A tak w ogóle co byś robiła, jakbyś nie siedziała w szkole?

oczywiście pojechałabym do konia 😉
Ja uciekłam raz czy dwa, ale to z wyższej konieczności... 😉
Ja też nigdy nie uciekłam. Każdej osobie której to mówię robią tylko wielkie oczy. Mniej więcej takie  😲
😁

Mam to samo  😁. Też nigdy nie uciekłam i ludzie dziwnie się na mnie patrzą, gdy im to mówię 😉.
W ogóle, jestem wkurzona, bo mama nie pozwala mi chodzić na boks !!! 😫 😕 🙁
Kto dobry z chemii?  🤣
Jutro mam klasówkę a umiem tyle co nic, a konkretnie to alkiny, alkeny itp.  😵
A ja zwiałam i to nie raz 😉
Dzisiaj na ten przykład, z historii i wosu których nie cierpię...
Marakuja, chyba jesteśmy na tym samym poziomie 😀

Mogę Ci trochę wytłumaczyć z tego co sama umiem  😉 tylko powiedz co wytłumaczyć 🙂

Ja z reguły nie uciekam, ale zdażyło się parę razy... 😁
Ja bym z przyjemnością ulotniła się jutro z lekcji.. Gdybym miała z kim. Bo nie chce mi się z plastikami z klasy.

Grr... Jak mi internet zamula  👿
Ja uciekałam z ostatnich lekcji w I gimnazjum. Ale potem się narobiło dużo "n-ek" i mamusia się wkurzyła wypisując te wszystkie "wizyty u lekarza"  😁
Teraz nie mam nawet mowy.

Wiecie co? Przydałby się chłopak, o tak, chociażby taki kolega, żeby poszedł ze mną imprezę andrzejkową 😀

Caira, zaraz znów wyślę.  😵
Ej, pomóżcie mi jak mogę namówić mamę ?
Maracuja odezwij się bo zaraz idę  😜
Happiowa kocham Cię za to pw zaraz odpiszę  😍
zapewne po dzisiejszym dniu na długo będziesz mnie miała dosyć  😁
najbardziej mam problemrównaniami reakcji i nazywaniem tego, np.
CH2=CH-CH3 + Br2  :/
To lecimy na pw :P
Maracuja, w razie czego ja tez mogę Ci pomóc 🙂 Będę dziś długo siedziała na komputerze.
taa ach ta szkoła -.- jak dziś spisywaliśmy oceny na kartki na zebranie to się mało nogą nie przeżegnałam jak zobaczyłam oceny z chemii  😵 no nie spodziewałam się że są aż tak..hmmm złe?

Edit. hah dopiero teraz się skapnęłam, że w profilu miałam płeć mężczyzna  😵 😁
Jasnowata, a mi byś pomogła? Tym razem mi nie chodzi o szkołe... 😡
Psycha, a o co chodzi? Może pomogę. Dawaj na priv.
Jee  a ja mam jutro na 12.50 i tylko 4 lekcje <3 big love!

No i przemyślałam sprawę z tym grzbietem 'mojego' koniura, odstawiam go na 2 miesiące od siodła i bierzemy się za lonże na chambonie 😉

mils no to teraz Trzymam kciuki , żebyś plany mogła wcielić w życie 😉 będziesz rozmawiała jakoś z tą właścicielką i ustalała szczegóły?
Jasnowata doszło ?
Vana mi też pomożesz?  :kwiatek: Jutro najlepiej, bo pojutrze mam sprawdzian.  😎
mils super! oby wypaliło!
maracuja mnie wcale nie cieszy bliska perspektywa świąt, bo to oznacza koniec semestru i mogę nie zdążyć z poprawą ocen 🤔
Hermes fajna była ta książka dopóki ta dziewczyna nie wyszła z nałogu  😁 Wolę tragiczne zakończenia.
breakawayy zdasz, nie marudź.

Zróbcie coś, żeby odwołali to zebranie.  😵
Mam dobrą nowinę  😅
Moja klasa tak się rozkręciła po sobotnim półmetku, że w następną sobotę robimy andrzejki... poza tym jeszcze 2 miesiące i zaczną się 18tki  😜  🥂

Szkoda tylko, że ja na swoją sobie poczekam  😁

Flygirl
jutro może mnie w królestwie internetu wieczorem nie być  🙂
A dziś? Właściwie to co tam masz? 😉
Zadania z termodynamiki: przemiany gazowe. W sumie to nie wiem czego nie rozumiem, ale nie rozumiem niczego.  😁
Vana, no ale chyba nie w tą, tylko w następną, następną?  👀
Jasnowata 27go  😉
Flygirl to tak ja bym asekuracyjnie dzisiaj  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się