Ale mnie tu daaawno nie było 🙂 Tak w skrócie: Pachnącej lasem choinki, na stole wódki i szynki, wesołych kolędników, podarków bez liku, seksu na śniegu, mniej życia w biegu! Dużego Bałwana i zabawy do rana. :kwiatek:
Hermes faktycznie trochę ciebie nie było. witaj z powrotem. 🙂
chciałam się zaangażować w wolontariat w schronisku w moim mieście, ale niestety u nas nie ma takiej możliwości 🙁 szkoda, bo chciałabym zwierzakom pomagać.
chyba muszę zacząć brać jakieś tabletki nasenne. Przedwczoraj 5😲2, wczoraj 4:40, dzisiaj 4😲4. Ja chcę spaaaaać 🙁 hmm, a może to od tego, że ostatnio zapominałam brać leków na astmę? 😁 chociaż nie wiem co ma jedno do drugiego. Nopebow, u nas jest, z tego co wiem to fajnie działa, a w schronisku psiaków mnóstwo, z tym, że określony wiek dla wolontariuszy. w przyszłym roku lecę się zapisać 😀 mama się uspokoiła, ale siostra się wyniosła, eh 😕
nie chciałam zerżnąć życzeń z internetu, ale coś wymyślić sama, ale coś nie umiem, więc standardowo. wesołych, rodzinnych, zdrowych świąt i hucznego, szczęśliwego Nowego Roku, życzy borkowa. z gromadką 😂 💘
Ja już niektórym składałam na fejsie, ale żeby wszyscy mieli... 🙂 Wesołych Świąt, dużo radości, uśmiechu i siły, żeby żadne rzeczy złe nie przeszkodziły wam w dążeniach do celów i spełnianiu marzeń! 🙂
Małolaty, wszystkiego najkońskiego, zdrówka, szczęścia, cierpliwości (przy koniach się przydaje 😁 ), duuużo końskich rzeczy pod choiną, wypasionego Sylwka no i spełnienia marzeń! 🏇
Wesołych Świąt kochane Małolaty! Spełnienia marzeń, dużo fajnych koncertów, dużo prezentów, sukcesów jeździeckich i nie tylko, i wszystkiego, wszystkiego najlepszego! No i może, żebyśmy się w końcu wszystkie razem spotkały (Na Torwarze? 😁 )
ja życzę Wam wszystkim szczęścia, spełnienia marzeń, odwagi w podejmowaniu różnych decyzji i wszystkiego co tam chcecie 😜 wieczorem wrzucę świąteczno-życzeniowe zdjęcie 😁
Mama z siostra sie dra, brat ma wyjebongo na wszystko, tata dopiero przyjechal i juz na niego naskoczyli. Dopiero wyciagneli choinke i ja molestuja, nic nie jest gotowe i generalnie niech to wszystko sie juz skonczy. ;< No i jest jeszcze maly prywatny epizod ale to nie gadka na forum.