Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Ale mnie tu daaawno nie było 🙂
Tak w skrócie:
Pachnącej lasem choinki,
na stole wódki i szynki,
wesołych kolędników,
podarków bez liku,
seksu na śniegu,
mniej życia w biegu!
Dużego Bałwana
i zabawy do rana. :kwiatek:
Hermes faktycznie trochę ciebie nie było. witaj z powrotem.  🙂

chciałam się zaangażować w wolontariat w schronisku w moim mieście, ale niestety u nas nie ma takiej możliwości  🙁 szkoda, bo chciałabym zwierzakom pomagać.
Od 3 dni potwornie sie czułam, jedna tabletka od alergii i wszystko przeszło  😵
katar, ból głowy, ból brzucha, ból gardła...
chyba muszę zacząć brać jakieś tabletki nasenne. Przedwczoraj 5😲2, wczoraj 4:40, dzisiaj 4😲4. Ja chcę spaaaaać 🙁 hmm, a może to od tego, że ostatnio zapominałam brać leków na astmę? 😁 chociaż nie wiem co ma jedno do drugiego.
Nopebow, u nas jest, z tego co wiem to fajnie działa, a w schronisku psiaków mnóstwo, z tym, że określony wiek dla wolontariuszy. w przyszłym roku lecę się zapisać 😀 mama się uspokoiła, ale siostra się wyniosła, eh  😕

Hermes, jak brat? 🙂
maiiaF, już dobrze, codziennie u nas jest, lepiej mówi, klnie jak szewc :P Bardzo duża poprawa jest 🙂
Wesołych Świąt Małolaty! 🙂
Wesołych  Świąt i duużo szczęścia w Nowym Roku Małolaty! 😀 😀

nie chciałam zerżnąć życzeń z internetu, ale coś wymyślić sama, ale coś nie umiem, więc standardowo.
wesołych, rodzinnych, zdrowych świąt i hucznego, szczęśliwego Nowego Roku, życzy borkowa. z gromadką  😂  💘
Ja już niektórym składałam na fejsie, ale żeby wszyscy mieli... 🙂
Wesołych Świąt, dużo radości, uśmiechu i siły, żeby żadne rzeczy złe nie przeszkodziły wam w dążeniach do celów i spełnianiu marzeń! 🙂
A co tam, jak wszyscy to i ja!  🤣 
Wesołych świąt, więcej koni w życiu o ile to jeszcze możliwe, super prezentów i %% w sylwestra!  😜
Wesołych Świąt! Ja jednak wigilię mam na 15 😂.
Małolaty, wszystkiego najkońskiego, zdrówka, szczęścia, cierpliwości (przy koniach się przydaje 😁 ), duuużo końskich rzeczy pod choiną, wypasionego Sylwka no i spełnienia marzeń! 🏇
Wesołych Świąt kochane Małolaty!
Spełnienia marzeń, dużo fajnych koncertów, dużo prezentów, sukcesów jeździeckich i nie tylko, i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!
No i może, żebyśmy się w końcu wszystkie razem spotkały (Na Torwarze?  😁 )
ja życzę Wam wszystkim szczęścia, spełnienia marzeń, odwagi w podejmowaniu różnych decyzji i wszystkiego co tam chcecie 😜 wieczorem wrzucę świąteczno-życzeniowe zdjęcie  😁

Jeszcze raz, WESOŁYCH ŚWIĄT!  😀
Hmmm... Chingis wstawia życzenia artystycznie to i ja dorzucę konisko koleżanki 😁
No jak to? Ja jestem miszczem painta! 😂
No to Wesołych Świąt !  :kwiatek: :kwiatek: 
[ ja niestety nie mam zdjęcia -.- ] 🙂
Łiiii, a ja jestem chora, wszystko mnie boli i do tego mam okres. 🏇 🙄
Wesołych Świąt, dużo zdrowia, radości i spełnienia marzeń, masę szmatek pod choinką oraz udanego przyszłego sezonu jeździeckiego!  🏇

Lychee co to za piękny zwierz?! 😍
WESOŁYCH ŚWIĄT 😉

btw powinnam zacząć ogarniać stół przed wigilią zamiast tego siedzę i szukam jakiegoś ciekawego filmu w TV  🤣
mils a to Arsen [Henryczek] którego dzierżawię, czy dzierżawiłam 😁 teraz się przygotowuje pod Kubą do wyższych startów w przyszłym sezonie 🙂
I'm back!
Zyczen nie skladam bo nie mam na nie pomyslu, po prostu zycze Wam tego czego pragniecie.

btw. czy tylko u mnie jest burdel zamiast Wigilii?
Krupnik 😜

Opowiadaj co się dzieje :przytul:
Mama z siostra sie dra, brat ma wyjebongo na wszystko, tata dopiero przyjechal i juz na niego naskoczyli. Dopiero wyciagneli choinke i ja molestuja, nic nie jest gotowe i generalnie niech to wszystko sie juz skonczy. ;<
No i jest jeszcze maly prywatny epizod ale to nie gadka na forum.
Małolaty, dawno mnie nie było, wpadam z życzeniami 😉

Życzę Wam:
Wielu powodów do uśmiechu,
Wspaniałych przyjaciół,
Spełnienia marzeń,
Przede wszystkim SZCZĘŚCIA 🙂

Krupnik, a weź... nienawidzę świąt :/
To ja też!
Wesołych Świąt, spełnienia marzeń i sukcesów w jeździectwie!  😉
Ja w świętach lubię tylko jedzenie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się