Maniu, kupiłam 6 balonów 💃 jeeea 😀 Obżarłam się dzisiaj, dawno nie jadłam normalnie, ble 🤔 a teraz wielkie porządki, przed chwilą była u mnie koleżanka, tworzymy plastyczne arcydzieło 🤣 Na wigilii klasowej przez życzenia dowiedziałam się kilku dziwnych rzeczy, hmm 🙄
My zawsze mam inaczej niż wszyscy 🤣 Naszego wychowawcy nigdy nie ma, tylko sie z nami opłatkiem dzieli bo ona od teatrzyku jest i mają próby (po wigilii są jasełka), więc siedzimy zawsze z panią od angielskiego (bardzo ją lubimy 🙂 ), w zeszłym roku mieliśmy gitare itd a zamiast śpiewać kolęd, oglądaliśmy film, w tym roku puściliśmy płytę nirvany zamiast kolęd, a że magnetofon popsuty i sie przyciszyć nie chciał, sala otwarta to w całej szkole było słychać i przychodzili, dziwnie sie gapili. Było mnóstwo ciasta ale nikt nawet nie tknął i wszyyystko poszło dla woźnych.
U mnie wigilia całkiem całkiem. Klasa nam się podzieliła na pół, ale w sumie jakoś mi to nie przeszkadza 🍴.
Again, masz doła z powodu przerwy od szkoły? Czy raczej z powodu dziwnej atmosfery w czasie świąt?
Coś mi się dzieje jak sobie pomyślę o tych wszystkich ciotkach paplających na okrągło "Oooj Natalko jak ty wyroosłaś! No nie mogę się na ciebie napatrzeć" ... 🤔
kortina, zależy w jaki sposób objawia się jego chamstwo. Jest u nas w klasie taki jeden, razem z koleżanką, delikatnie mówiąc, mamy serdecznie dość jego zachowania. Uważa się za fajnego i takiego, za którym wszystkie dziewczyny będą latać. Zachowuje się jak debil, ale te puste laski tego nie widzą, i on dalej myśli, że jest fajny. No i koleżanka mu dzisiaj życzyła, żeby zaczął widzieć coś więcej niż czubek swojego nosa, mamy nadzieję, że się ogarnie 🤣 swoją drogą, życzył mi takich rzeczy, że aż sama się zdziwiłam. Pewnie stałam tam z rozdziawioną gębą, nie wyobrażam sobie jaka mina mogła mi towarzyszyć w tamtym momencie 😁
Alabamka, jutro piekę ciasteczka, jak się nie uchowają do sylwestra, to upiekę nową partię 😁 życzysz sobie specjalnych kształtów typu renifer, miś albo prosiaczek? 💘
Again, masz doła z powodu przerwy od szkoły? Czy raczej z powodu dziwnej atmosfery w czasie świąt?
Coś mi się dzieje jak sobie pomyślę o tych wszystkich ciotkach paplających na okrągło "Oooj Natalko jak ty wyroosłaś! No nie mogę się na ciebie napatrzeć" ... 🤔
Trochę tak z innego powodu . Oczywiście, że będzie mi brakowało przyjaciół ze szkoły, kurde jeszcze bardziej mi smutno . 🙁 A świąt nie obchodzę 😎
Nasza wigilia była super. Ciekawe życzenia mi składano 😁 śpiewaliśmy świąteczne piosenki, a potem to nawet Króla lwa, Gumisie, Wyginam śmiało ciało i tak dalej. Generalnie fajnie było. 🙂
oj tam. 😉 Postaram się wysłać odpowiedź po świętach 😀
znowu się wzruszyłam na titanicu 😂 edit: jak mnie to wkurza, że wolontariat wośp jest ustawiony... nie dostałam się i kumpele z którymi się zapisywałam również nie. A starzy bywalcy i co mają znajomości tak. typowe 😉
Trzymajcie kciuki, żebym się nie zabiła. 😁 Pożyczyłam od koleżanki siodło, bo mimo wszystko jest lepsze niż te stajenne. Te "mimo wszystko" to tylko to, że jest jak małe lodowisko. 😁 Wczoraj jeździłam w bryczesach z lejem kolanowym, dzisiaj wsiadam z tych z pełnym. Jak przywyknę, to będę się mogła skupić na łydce. W tym nie ma klocków tylnych i muszę sama tego pilnować. Wreszcie! 🏇
Po raz kolejny stwierdzam, że mój koń jest dziwny... jak byliśmy na spacerze i szedł Pan Stajenny z taczką Badzioch stwierdził, że taczka jest tak straszna, że musi się schować za mną 🤔wirek: Dzielnie broniłam go, żeby go taczka nie pożarła 😂
mils likit wisi przy oknie, jakiś tydzień temu go zdejmuję, próbuję go namówić żeby go sobie obwąchał, a ten co? Ucieka! 😁 Bo żółty likit zjada i urywa nóżki!