nopebow, "pocieszę" Cię i Was wszystkich z resztą. W radiu powiedzieli, że na święta jeśli chodzi o śnieg będzie sprawiedliwie- śniegu ma nie być nigdzie 😉 no nie czuć świąt bez śniegu, nawet pierogi, pierniczki i choinka jakoś tak nie pasują jak śniegu nie ma 🤔
U mnie pierniczków już nie ma, pierogów jeszcze nie ma, choinki nikomu nie chce sie ubrać o prezentach nawet jeszcze nie zaczęłam myśleć, o mamo 😁
no u mnie pierniczki będą jutro, jak siostra przywiezie, pierogi nie wiem kiedy, ale będą, a choinka stoi i czeka na wigilię, żeby ją ubrać 😉 my zawsze w wigilię ubieramy dopiero. Jakie to cudowne uczucie, kiedy nie trzeba odrabiać lekcji "na jutro" 😍
po kolana 🤔 oj nie lubię, nie lubię 🤬 spełniłam się własnie jako kucharka, tworzac sałatkę na jutrzejszą wigilię klasową, ale jakos mam obawy, ze wróci w całosci do domu 😂
Ja już po wigilii klasowej i mogę spokojnie przyznać że w tym roku była koszmarna 🙄 Jutro kupuje balony , lampki i idę stroić sale na Sylwestra ah uwielbiam to 😜
mils z gumką klamra się nie dopina. Ale zapięłam. Gorsze to niż zakładanie czepka na basen 😁. Ale myślałam, że moje włosy się będą topić w tej siatce, a tu nic podobnego 😀. Zdecydowanie na zawodach będziemy się wyróżniać 😂.
Piekłam pół dnia puchate ciasto czekoladowe na wigilię klasową, i co?! I opadło 😵 Wstawiłam właśnie zwykłego murzynka do piekarnika... nie będę walczyć z wyciskarką do soku, ubijaniem piany i roztapianiem czekolady pierdzielić 2 raz 👿
Alabamka jest tylko jedna 😎 Znowu nie mogę spać. Położyłam się po 23 a obudziłam 20 minut temu. Kolejny dzień z rzędu, a potem dziwne, że cały dzień nieprzytomna chodzę 🙄
Kiedyś chciałam fotoblog pod nazwą Alabamka założyć to było zajęte, więc chyba nie jedna 🙁 Ogarniam właśnie zdjęcia z jasełek, czułam sie jakoś strasznie pro gdy mogłam siedzieć z burmistrzem (najlepiej było widać) i dyrektorkami 🤣 Miałam jechać do galerii ale mam dzwoni, że mam jechać jutro bo ona chce żebym coś jej tam kupiła, więc nie jade... Maniu, kupiłam 6 balonów 💃