Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

u nas całą wigilię ma padać deszcz 🤔
idaczerwcowa, w Wawie też, ale nie tak mocno jak u nas...
nopebow, "pocieszę" Cię i Was wszystkich z resztą. W radiu powiedzieli, że na święta jeśli chodzi o śnieg będzie sprawiedliwie- śniegu ma nie być nigdzie 😉 no nie czuć świąt bez śniegu, nawet pierogi, pierniczki i choinka jakoś tak nie pasują jak śniegu nie ma 🤔

U mnie pierniczków już nie ma, pierogów jeszcze nie ma, choinki nikomu nie chce sie ubrać o prezentach nawet jeszcze nie zaczęłam myśleć, o mamo  😁

Ale mnie głowa boli...  🙁
no u mnie pierniczki będą jutro, jak siostra przywiezie, pierogi nie wiem kiedy, ale będą, a choinka stoi i czeka na wigilię, żeby ją ubrać 😉 my zawsze w wigilię ubieramy dopiero. Jakie to cudowne uczucie, kiedy nie trzeba odrabiać lekcji "na jutro" 😍
u nas całą wigilię ma padać deszcz 🤔
idaczerwcowa, w Wawie też, ale nie tak mocno jak u nas...

no nieee  🤔
może chociaż prezenty nadrobią za pogodę  😀

Buuu, jest zimno, drzewa są ślicznie przyprószone szadzią, ale śniegu nie ma. 🙁 Cudownie mi się dzisiaj jeździło, dumna jestem z mojego staruszka. 🙂
świąteczna audycja na kwejku 🙂

Nie lubie śniegu...
Lubelskie zawsze musi być inne? U mnie śnieg po kolana i -10 na termometrze..  😁

edit :
Alabamka włączyłam akurat jak mówiłaś, że nie lubisz śniegu.. O ile to ty?
po kolana  🤔 oj nie lubię, nie lubię  🤬
spełniłam się własnie jako kucharka, tworzac sałatkę na jutrzejszą wigilię klasową, ale jakos mam obawy, ze wróci w całosci do domu  😂
Lubelskie zawsze musi być inne? U mnie śnieg po kolana i -10 na termometrze..  😁

W Abramowicach -12, śniegu za kostki i nie kursuje jedyny autobus  😁
Ja już po wigilii klasowej i mogę spokojnie przyznać że w tym roku była koszmarna 🙄
Jutro kupuje balony , lampki i idę stroić sale na Sylwestra ah uwielbiam to  😜
Arroch ja jakoś do domu nie wróciłam, ale jak nadal będzie padał śnieg to rano z domu nie będę mogła wyjść 😀
Arroch ja jakoś do domu nie wróciłam, ale jak nadal będzie padał śnieg to rano z domu nie będę mogła wyjść 😀

a gdzie dokładnie mieszkasz?  😁
A mi doszła paczunia z gnl'a! 😅 Zamówiłam siateczkę z kokardką na włosy i mam problem, jak to założyć? 😁 🤔
Chingis najpierw może zawiąż włosy w jakiś kok, a potem nałóż siatkę i spinkę zapnij nad gumką? 😉
Arroch koło Bychawy...  😁 U mnie to wieś kompletna, więc z wyjściem z domu na serio mogę mieć problemy..

Mam za to świetne plany na sylwestra, chyba jeszcze nigdy się tak nie cieszyłam idąc gdzieś na imprezę 🙂
mils z gumką klamra się nie dopina.
Ale zapięłam. Gorsze to niż zakładanie czepka na basen 😁. Ale myślałam, że moje włosy się będą topić w tej siatce, a tu nic podobnego 😀.
Zdecydowanie na zawodach będziemy się wyróżniać 😂.
Chingis gratulacje! 😀
Gofry, gofry nadchodzę! 😍
ChingisChan pokaż się 😀 Czekamy na zdjęcia  👀
Zdjęcia będą jak pojedziemy na jakieś zawody za szopą, co by się za bardzo nie ośmieszyć 🏇. Ale może przerobię twarz w paincie i wam dam 😀.
Arroch koło Bychawy...  😁 U mnie to wieś kompletna, więc z wyjściem z domu na serio mogę mieć problemy..

Oj to faktycznie, kawałek... U mnie trochę prószy, jest szansa, że jutro nie wyjdziesz z domu  😂
Chingis dawaj jakie masz 🙂
Dziewczyny, na Eurosport! 🏇
Już zgrywam 😀. Samowyzwalaczem zrobiłam! Siatka przekrzywiona, włosy nieogarnięte ale jest.
edit.

Jeszcze casco choice i będzie git 😎. Chcecie jeszcze zdjęcia tego co było w paczce? 😀
Piekłam pół dnia puchate ciasto czekoladowe na wigilię klasową, i co?! I opadło  😵
Wstawiłam właśnie zwykłego murzynka do piekarnika... nie będę walczyć z wyciskarką do soku, ubijaniem piany i roztapianiem czekolady pierdzielić 2 raz  👿
W Dominowie - 15 st. Pozdrawiam ;]]]].
Tak nie chciałam iść na stajenną wigilie a bylo super 😀 zaluje ze mama musiala mnie zabrac wczesniej... oj wesolo bylo, nie powiem... :P

Kurcze, kupilam sobie eye liner i nie umiem sobie zrobic kreski nad okiem -.- ...
Jak się nie chce iść to z reguły jest fajnie  🥂
i też mam problem z kreskowaniem oka. Komuś zrobie, a sobie ... niestey  🙄

edit :
Alabamka włączyłam akurat jak mówiłaś, że nie lubisz śniegu.. O ile to ty?

Si, Piotr moją wypowiedź czytał 😉 Zawsze jak jest Alabamka to ja, bo innej tam nie ma  🤣 Ew. Iza może być inna bo są 3
Alabamka jest tylko jedna 😎
Znowu nie mogę spać. Położyłam się po 23 a obudziłam 20 minut temu. Kolejny dzień z rzędu, a potem dziwne, że cały dzień nieprzytomna chodzę 🙄
Kiedyś chciałam fotoblog pod nazwą Alabamka założyć to było zajęte, więc chyba nie jedna  🙁
Ogarniam właśnie zdjęcia z jasełek, czułam sie jakoś strasznie pro gdy mogłam siedzieć z burmistrzem (najlepiej było widać) i dyrektorkami  🤣 Miałam jechać do galerii ale mam dzwoni, że mam jechać jutro bo ona chce żebym coś jej tam kupiła, więc nie jade...
Maniu, kupiłam 6 balonów  💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się