Arroch, asz lecz Badzioszek to zupełnie inna klasa społeczna od szarej myszki Haxleya i jego ześwirowanej właścicielki. 😁
Hehehe, no co Ty :P Badzioch to margines społeczny 😁 nie dość, że połamany to jeszcze - jak się dzisiaj dowiedziałam od Stajennego, któremu to powiedział Pan W - Sisisa - taaaak! ten! - nieułożony... i to wszystko przeze mnie 😁
wklejam publicznie bo dla wszystkich pozdrowienia są 😉 Następnym razem wyłącze gg... Nie zwracajcie uwagi na efekty końcowe, nie zauważyłam ich i nie ucięłam :>
maiiaF ja się dopiero przeprowadziłam w wakacje i mam niby koleżanki, ale wiesz jak to jest, nie znam ich długo, a u mojej cioci i kuzynów nie chcę siedzieć bo wiem, ze tam impreza taka mega będzie i będę się tam wręcz dusiła.
niemiłek, nie mów nic, mojemu za pół roku stuknie 13, ma starcze zapalenie mózgu, według weterynarzy niektórych to już w wakacje miał zdechnąć 🙄 przelicznik jego rasy pokazuje, że na lata ludzkie ma ponad 105 lat, a ciągle szaleje i zachowuje się jak szczeniak. Chociaż momentami wygląda źle... Nie wiem co to będzie, jak nadejdzie jego koniec, mam go od szczeniaka, 4 lata miałam, jak rodzice go przywieźli... Zżyłam się z nim porządnie, z resztą, parząc na jego mordkę, nie da się nie pokochać