Ja też was nie mam 😁 Matko, dzwoni gazel do kwejka "a wiesz, ze cię 94 razy odrzuciłem?" " taak? To popsułeś, mogłeś poczekać do 100 tak fajnie by było " i sie rozłączyli, ma dzwonić kolejne 100 razy 😵
JA nie mam w sumie nikogo z kącika 😎 generalnie mój fejsbóg żyje własnym życiem,ja nie zapraszam ludzi,tylko akceptuję bądź nie jak ktoś mnie zaprasza 😁
Lacuna, ja w sumie tak samo 😁 a z r-v w znajomych mam tylko Alabamkę, ja nie przyjmuję nawet ludzi z mojej szkoły. Ślą mi zaproszenia jakieś plastiki z klas pierwszych, a potem pełno spamu i zaproszeń typu "mój kalendarz". Dziękuję, nie korzystam 🤣
ja na początku nawet ludzi z klasy nie dodawałam, miałam tylko ludzi z Niemiec, z którymi jeździmy na wymiany, no ale teraz już trochę więcej wszystkich mam 🤣 gdyby nie mój pseudonim, to pewnie miałabym jeszcze więcej ich wszystkich, a tak, to spokój 😁
Ja w sumie nie mam w znajomych ludzi z którymi nigdy w życiu słowa nie zamieniłam, przerażające jest to, jaka ogromna liczba tych znajomych się zrobiła... re-volta, koncerty, jedna, druga, trzecia szkoła... jedna, druga, trzecia stajnia i weterynarze z klinik... masakra O.o
Kurde no ! Oddałam konia którego dzierżawiłam do właścicielki 2 tyg temu. Cholernie za nim tęsknię ( 🤬 ) i w ogóle brakuje mi wożenia tyłka na końskim grzbiecie. Niby po nowym roku mamy kupić jakiegoś konia ale ja bym chciała wszystko od razu i już najlepiej. I jeszcze pewnie zanim coś wybierzemy to zrobi się maj i koń pójdzie do nas do domu. A ja nie chce konia w domu !
Wiem że może mało kogo to obchodzi ale musiałam to napisać 😡