Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Już mam 4 lajki  😂 Mamo, co za wieś...

Alabamka dawaj linka :P
maiiaF tak. wylaczyc internet w telefonie 😉

Alabamka buzi buzi :* daj linkacza
niemiłek, nigdy w życiu xD
http://www.facebook.com/pages/Alabamka/307886622585020?sk=wall
Proszę was  😂
Padam jak dostaje powiadomienie, że ktoś z rv lubi
Polubiłam of course😀
I ja! 😅
ChingisChan, lacuna dlaczego nie mam was w znajomych?  👀
ChingisChan, lacuna dlaczego nie mam was w znajomych?  👀

same here?
A tego to ja już nie wiem 😁 jakoś tak wyszło? 😀
Ja też was nie mam  😁
Matko, dzwoni gazel do kwejka "a wiesz, ze cię 94 razy odrzuciłem?" " taak? To popsułeś, mogłeś poczekać do 100 tak fajnie by było " i sie rozłączyli, ma dzwonić kolejne 100 razy  😵
No właśnie... tak jakoś wyszło.
ja po wielu trudnościach też polubiłam, Alabamko, potęga lajków będzie 😁
Alabamka, bo oni nie są normalni nooo 🤣
Która z was to Marta M? 👀
Która z was to Marta M? 👀

Fin :P

Wszyscy, których nie mam w znajomych, podeślijcie linki na PW :P
JA nie mam w sumie nikogo z kącika 😎 generalnie mój fejsbóg żyje własnym życiem,ja nie zapraszam ludzi,tylko akceptuję bądź nie jak ktoś mnie zaprasza 😁
Lacuna, ja w sumie tak samo  😁 a z r-v w znajomych mam tylko Alabamkę, ja nie przyjmuję nawet ludzi z mojej szkoły. Ślą mi zaproszenia jakieś plastiki z klas pierwszych, a potem pełno spamu i zaproszeń typu "mój kalendarz". Dziękuję, nie korzystam  🤣
Dokładnie 😎 nabijają sobie ilość znajomych chociaż nigdy nie gadali z większością osób 😁 a z re-volty nie mam bo nikt mnie nie zaprosił 🤣
A ja mam już Arroch 😀.
Oczywka, że polubiłam  😀
ja na początku nawet ludzi z klasy nie dodawałam, miałam tylko ludzi z Niemiec, z którymi jeździmy na wymiany, no ale teraz już trochę więcej wszystkich mam 🤣 gdyby nie mój pseudonim, to pewnie miałabym jeszcze więcej ich wszystkich, a tak, to spokój  😁
Alabamka też polubiłam! 😀
Ja w sumie mam sporo z was. 🙂
A ja mam już Arroch 😀.

😅

Ja w sumie nie mam w znajomych ludzi z którymi nigdy w życiu słowa nie zamieniłam, przerażające jest to, jaka ogromna liczba tych znajomych się zrobiła... re-volta, koncerty, jedna, druga, trzecia szkoła... jedna, druga, trzecia stajnia i weterynarze z klinik... masakra O.o
Kurde no !
Oddałam konia którego dzierżawiłam do właścicielki 2 tyg temu. Cholernie za nim tęsknię ( 🤬 ) i w ogóle brakuje mi wożenia tyłka na końskim grzbiecie.
Niby po nowym roku mamy kupić jakiegoś konia ale ja bym chciała wszystko od razu i już najlepiej. I jeszcze pewnie zanim coś wybierzemy to zrobi się maj i koń pójdzie do nas do domu. A ja nie chce konia w domu !

Wiem że może mało kogo to obchodzi ale musiałam to napisać  😡
Arroch, ja nie mam ani jednej takiej osoby. Jeszcze. Chyba. 🤣
Hłe hłe, też mam Arroch w znajomych *szpan*. 😉.
I widziałam zdjęcia Badzioszka 😎.
I widziałam zdjęcia Badzioszka 😎.

A na Hux'a  😎

Sisisa kiedyś może będę sławna i bogata to będzie czym poszpanować  😁
Arroch, asz lecz Badzioszek to zupełnie inna klasa społeczna od szarej myszki Haxleya i jego ześwirowanej właścicielki. 😁
Ostatnia fizyka w tym roku.  🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się