Ja jestem naprawdę bardzo wdzięczna Agnieszce, że dała mi możliwość zabrania konia do kliniki 🙇 mimo, że jeszcze wtedy Bon. 650 kosztowała... Ja bym wysiadła tam psychicznie, serio 😵
A mi cały czas łazi piosenka STRACHY NA LACHY 'Twoje oczy lubią mnie' . Kurde, a to wszystko przez to nagranie Alabamki i Ćwieka... 😜 Chyba zacznę tego słuchać 😍
Hahaha i moje siodło poszło sobie w siną dal. Nie lubię rozmawiać z rodzicami na temat sprzętu, innych rzeczy i ogólnie kasy, bo boli to mnie i jest mi strasznie głupio i przykro też, a także na na temat tego, jaka to ja jestem i nie jestem. Jakby na świecie mieli istnieć idealni ludzie... :/ 🙁
Zastanawiam się czasem, co ja robię w tej szkole =,=. Jestem jedyną osobą w klasie (na 32 os.), która dostała pozytywną ocenę ze spr. z fizyki. No comment. ;/.
Sisisa dajesz mi chyba przedsmak tego, co czeka mnie w liceum... Nie wiem, ale to możliwe. Wybrałam sobie profil, na którym będę się uczyła tego, co chcę i co lubię. Za to klasa z najgorszym poziomem w szkole. Ale ja wychodzę z założenia, że jak mam iść do klasy dobrej tylko ze względu na poziom i męczyć się na rozszerzeniu z przedmiotami, których nie lubię to już wolę się uczyć ulubionych przedmiotów i sama pociągnąć siebie do matury. "Angus [...]" obejrzany, co dalej? mam ochotę na "Wolność słowa", ale nie wiem czy dotrwam do końca, bo już widziałam.
Jak już mowa o szkole. Jutro klasówka z Historii i Bioli. Nauko nadchodzę! 🏇 Dajcie mi siłę, proszę Was . Muszę jeszcze ogarnąć zdjęcia z teatru i je zgrać ... 🙄
ja mam jutro pracę klasową z polskiego, z którego totalnie NIC nie umiem. Do tego ta nieszczęsna mapa z geografii, ale to lubię 😀 i historia+fizyka. Błaaaaaagam, mam dość tej szkoły, w sensie, jako placówki, ale teraz już nie ma szans na przeniesienie. Dotrwać do liceum, mój boże 😵 nie uważacie, że trochę bezsensownie w tym roku wypada, że 2 stycznia trzeba iść do szkoły? taka krótka przerwa, a nam już na dzień dobry- 3 prace klasowe 🤔
Mam jutro spr z historii,trzeba jeszcze napisać zaległy angielski i w sumie już w miarę spokój. Nie sądzę żebym 2 stycznia poszła do szkoły,za to 6 jest wolny,a 7 studniówka 😀. Jakby nie patrzeć nie mam pojęcia,gdzie uciekła mi połowa roku szkolnego,ale z przygotowań do matury jestem zadowolona.
DeJotka, jeśli wypali chociaż jeden z moich planów, to raczej też nie będę w stanie iść 2go do szkoły, z tym, że potem w lutym wymiana do Niemiec i Belgii, i będę miała mnóstwo zaległości. A jak będę miała mnóstwo zaległości, to obawiam się, że mama chętnie mnie na koncert nie puści 🙄
DeJotka, jeśli wypali chociaż jeden z moich planów, to raczej też nie będę w stanie iść 2go do szkoły, z tym, że potem w lutym wymiana do Niemiec i Belgii, i będę miała mnóstwo zaległości. A jak będę miała mnóstwo zaległości, to obawiam się, że mama chętnie mnie na koncert nie puści 🙄
Nopebow, szczęściarze 🤣 Alabamka, no wiesz, mi tam się plan podoba, moją mamę już poinformowałam nawet 😁 teraz tylko kwestia, czy siostrzyczka mnie przygarnie 😡
Moja polonistka postawiła mi na semestr 5- za to, że poprawiłam się dziś na lekcji z teorii literatury i za to, że dobrze napisałam dobrze wypracowanie klasowe 😍 Ogólnie to jestem dumna ze swoich ocen- jeśli dobrze pójdzie to będę miała tylko jedną czwórkę. I może będę już od ferii zaczynać jazdę konną. 😍
uporałam się z plakatem na polski i powiedzmy tłumaczeniem na angielski. zostało tylko naucyzć się na spr z angielskiego, truudno. 🙄 dzisiaj dostałam kolejną 5 z fizyki i mam na semestr 5 😀iabeł: gorzej z chemią i matmą, bo trzy mam, ale życie sięmówi 😂 😵
ale wam dziewczyny zazdroszczę, no 🙇 mam trzy konie, no dobra nie są moje, mojego taty, ale wiecie 😂 spełnio się moje dziecięce marzenie o koniu i co ? nikt nie ma czasu, żeby chociaż być jak jeżdżę, bo jeden z koni, na którym mogę jeździć jest dość narowisty (czasem ma odpały), ale nie żebym miała głodne konie zapuszczone etc. codziennie padoczek, jedzonko wiadomo. ale mnie to przeraża, mam jeszcze dwie inne klaczki (prawie 5 letnie) da się jeździć, ale ofc. nie są zajeżdżone. powód ? brak jakiejkolwiek znającej się na tym osobie + brak siodła (są to megaśne ślązaki i ciężko znaleźć tak ogromne siodło). nie mam okazji kupić sobie czapraka czy pada, bo po co mi ? oby się na wiosnę zmieniło 😕
ciesz się z tego, co masz 😉 ja już postanowiłam całkiem zrezygnować z mojej jazdy. Mam dość własnego gadania, że nie mam gdzie jeździć, blabla, a po tym, jak sprzedali "mojego" konia, którego mogłam odwiedzać tylko raz na miesiąc, i w dodatku, sprzedali po chamsku, odpuściłam. A wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że 2012 będzie świetny, także no 🤣