Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Chodziło mi o to czy to te, na które ci dziś słałam przepis ale wnioskuje, że chyba nie bo byś ich chyba tak szybko nie zrobiła  😁
Arroch to dlatego za taką złą klasę uchodzicie 😁

ChingisChan a to u mnie tak dobrze nie było, ale tu coś na urodziny dostałam, tam na święta, jeszcze posprzedawałam trochę sprzętu i w mniej niż rok się siodełka doczekałam  😀 ze zbieraniem na lustrzankę podobnie było, jeszcze zamiast jakichś wyjazdów klasowych dostawałam pieniądze, ale tak wyszło, że nie ma ani lustrzanki, ani pieniędzy 😵
No te upiekę na wigilię🙂 (koń był MNIAM :love🙂, ale chciałam wysłać w kartach takie inne, już przygotowane. Ale siostra pożarła jednego, a ja nie mam pojęcia co zrobić 😡, wysłać 3 osobom w kartach a jedna nie dostanie? To by było strasznie przykre. Więc moje kartki idą dopiero jutro 🙁.
Arroch to dlatego za taką złą klasę uchodzicie 😁

Aż tak źle o nas mówi?  😁 Szczerze, to przez to, że w tym roku jej mąż wyjechał do Wawy a córka do Poznania to jej się coś w głowie poprzewracało  🤔wirek: bo to co ona czasem robi na lekcji to jakaś masakra jest  😵
Chingis większa motywacja będzie. 😎
lacuna u mnie też tak jest. Mi się nigdy nie trafiła zgrana klasa czy grupa, zawsze jest jakaś gówniana cząstka, która często wiedzie prym. 🙄
No te upiekę na wigilię🙂 (koń był MNIAM :love🙂, ale chciałam wysłać w kartach takie inne, już przygotowane. Ale siostra pożarła jednego, a ja nie mam pojęcia co zrobić 😡, wysłać 3 osobom w kartach a jedna nie dostanie? To by było strasznie przykre. Więc moje kartki idą dopiero jutro 🙁.

No pięęęęęęęęęęęknie tak organizatorce mówić że sie wyśle po terminie  🤬
W cukierniach czasem są pierniczki na wagę.
mils u mnie w sumie nikt w klasie się nie lubi 😁 a inna sprawa,że ja sama się alienuję a ludzie jakby nie kumali,ze nie mam ochoty z nimi obcować i ciągle sie przylepiają 🤔wirek:
Strasznie mi przykro 😡. (bardzo jesteś zła??? :icon_redface🙂
mils ale, że do czego się odnosiłaś?
Arroch sądzę, że ubolewa nad tym, że jej klasa to nie human. Paranoja jakaś, żeby polonistka dostała mat-geo! 😂 U nas cały czas narzeka, że tyle prac dodatkowych nam daje, a NIKT się nie chce zainteresować tym, ona jest skłonna za najlepsze prace nawet 6 stawiać, a tu nikogo chętnego nie ma. Za to w teatralnej  dwudziestu osobom postawiła ocenę celującą za ostatnią pracę dodatkową  😉
My co roku mamy pełną wigilię z barszczem, uszkami, pierogami, opłatkiem, kolędami, milionem ciast, ciastek, sałatek i owoców. 🙂 Każdy jest przydzielony do czegoś, ja w tym roku pierogi przynoszę. oprócz tego losujemy kto komu robi prezent i przynosimy je dzień wcześniej a później są wystawiane pod choinkę a w wigilię jedna osoba robi za Mikołaja, bierze prezenty i czyta dla kogo a Śnieżynka roznosi. No i tradycyjne dzielenie się opłatkiem. I siedzimy ile chcemy. 😉 Tylko że w tym roku mamy lekcje, każda po 25 minut, generalnie w ogóle lekcji nie mieliśmy, no ale cóż.
Arroch sądzę, że ubolewa nad tym, że jej klasa to nie human. Paranoja jakaś, żeby polonistka dostała mat-geo! 😂 U nas cały czas narzeka, że tyle prac dodatkowych nam daje, a NIKT się nie chce zainteresować tym, ona jest skłonna za najlepsze prace nawet 6 stawiać, a tu nikogo chętnego nie ma. Za to w teatralnej  dwudziestu osobom postawiła ocenę celującą za ostatnią pracę dodatkową  😉

Taka była polityka "Sushi", miało to na celu "normalne" godziny wychowawcze, a nie dodatkowe godziny dla przedmiotu rozszerzonego... Mnie też to drażni, że Szeryf wymaga od nas znajomości polskiego co najmniej rozszerzonego, czytania wszystkich lektur i tych dodatkowych dzieł, które zawsze podaje i jeszcze się wkurza, że jak nauczyciel przedmiotu MATURALNEGO może być wychowawcą bo jej tyle czasu zawsze na sprawy wychowawcze schodzi... a prawda jest taka,że ona zupełnie nie potrafi czasem dysponować... 20 min gada o gazetce, wycieczce, konkursach i innych pierdołach, po czym kogoś 10 min magluje... 5 min śmieje się z własnego żartu i 10 jest lekcji... a potem narzeka, że my dopiero "Wesele" omawiamy, jak powinniśmy co najmniej "Ferdydurke"  🙄
Dziewczynyyy!! Ćwiek sie zmobilizowal i przyslal mi nagranie urodzinowe dla fly 😀
Jaki faceplame gdy zobaczylam tytul nagrania  😂
Chingis do wykrzykników.
Alabamka dawaj na PW, co to jest!
Miałam dzisiaj Wigilię klasową. Mimo wszystko jakoś tak dziwnie mi było, że to ostatni rok...
Zaraz wstawię prywatnie na yt i wyśle  😀
Mi też :kwiatek:.
Poleciało już  😀
"Pegazów, jednorożców, cokolwiek"  😁
Alabamka aaa, jaki masz śliczny głos! 😍
mils  😡 dziękuję ślicznie
Ch, no co...  nie wiedziałam co woli  😁
Alabamka, chcesz mi wysłać też? 😀
hm... zastanowię się  😎
bardzo śmieszne 😁 już obejrzałam nawet  😎
Ja też chcę, ja też  :kwiatek:

Debil ze mnie. Ciąglę tu wchodzę , a nie chce mi się wtrącać .  -.-
Again zawsze możesz po prostu czytać i śledzić, co się tu dzieje, nikt ci nie każe od razu prowadzić otwartych rozmów i dyskusji. 😀
Again, kobieto, zlituj się, taką małą czcionką piszesz, z moim wzrokiem i malutkim laptopem... 😁
Ja prawie rok obserwowałam ten wątek zanim się odezwałam  😁
Zgadzam się z mils - sama też często czytam, a nic nie piszę i nie czuję się z tego powodu "debilem". Nie w każdej rozmowie trzeba zabierać głos 😉
Alabamka dawaj link 😁
Jestem załamana - mam zakaz jazdy do końca roku  🙁 a właśnie teraz chciałam mieć kilka poważniejszych treningów podczas tej przerwy wrrrrr rodzice  👿
Ja mogę powiedzieć ,że siedze cicho i czytam odkąd jestem na re-volcie xD
Dobra już uciekam na swoje  miejsce  🏇

Edit ;  omg co ja napisałam  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się