Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Badzioch w bordo jak najbardziej!!
mils no, mi co roku też jest głupio i przepraszam każdego i co roku obiecuję sobie, że następnym razem już mi się uda. No i jeszcze ani razu nie wyszło.
Ja jutro będę miała od Fin cottona choco, 💃 2 tygodnie temu nabyłam cottona violet i już się rozglądam za kolejną szmatką, chociaż pewnie niedługo już nie będę miała kogo w nie ubierać 😁
Lychee samo posiadanie sprawia przyjemność , u mnie czaprak tylko sobie leżał przez pół roku ale miałam jakąś dziwne przyjemne uczucie że jest i zawsze mogę go zabrać i ubrać na któregoś koniowatego  😀
Badzioch w bordo jak najbardziej!!

No... w końcu ktoś mnie rozumie  😍

Lychee chciałam violeta zamówić na koniku, ale już nie mają  👿
Arroch, czerwony, bordowy dla mnie to to samo ;D. Ładnie mu w rószofym, te łososiowym 🙂.
Arroch ja od forumowej esperado mam 😎
A czarne + bordo  😍
Arroch, czerwony, bordowy dla mnie to to samo ;D. Ładnie mu w rószofym, te łososiowym 🙂.

daltonistka :P

Lychee właśnie też na volcie będę polować, ale jednak brillianta byłam preferowała 8)
Niech ktoś zorientowany mnie oświeci, ostatni dzień do szkoły idziemy w środę czy w czwartek?

My w środę ostatni dzień idziemy 💃
fin, why? Ja w czwartek mam chyba skrócone lekcje i jakieś spotkania klasowe....
[quote author=Arroch link=topic=30353.msg1224128#msg1224128 date=1323976075]
Niech ktoś zorientowany mnie oświeci, ostatni dzień do szkoły idziemy w środę czy w czwartek?

My w środę ostatni dzień idziemy 💃
[/quote]

Nie lubię Cię ;(

Lychee a jak to u nas jest? mówili już coś? Będzie taka kretyńska przerwa w lekcjach na wigilię jak rok temu, czy jak?  👀
Ja mam ostatni dzień w środę! 💃
Arroch mmm, cudnie będzie Badzioch wyglądał! 😍
Sisisa, nie wiem z jakiego powodu. Może dlatego, że 14 października mieliśmy lekcje, albo w jakiś inny dzień, kiedy inne szkoły miały wolne? Nie mam pojęcia, ale właściwie jest mi to obojętne - ważne, że mamy dzień dłużej wolne. W środę będziemy mieć skrócone lekcje, a tata już zapowiedział, że skoro mam wolne, to z czwartek pojedziemy po choinkę 😀

Arroch, też Cię kocham! 😎

Lychee, choco już na Ciebie czeka, obym tylko go nie zapomniała jutro 😡 🤣
fin obym ja tylko pieniędzy nie zapomniała  😁

Arroch czwartek ogólnie jest chyba poświęcony wigiliom klasowym i lekcji raczej nie ma 🙂
Arroch czwartek ogólnie jest chyba poświęcony wigiliom klasowym i lekcji raczej nie ma 🙂

No nie wiem, ja mam w czwartek 3 matmy i 2 angielskie, także nie wiadomo...  😁 Dobrze, że nie z Szeryfem, bo założę się, że byłby polski  😁

Edit:
mils to będzie pierwszy czaprak, który na niego założę jak już na lonży będzie chodził  💃
Co robicie na wigiliach klasowych? My w gimnazjum zamówiliśmy pizzę ;D.
Co robicie na wigiliach klasowych? My w gimnazjum zamówiliśmy pizzę ;D.

My wyznaczamy co kto robi i każdy przynosi coś od siebie , siedzimy , gadamy wygłupiamy się i ogólnie tak sielsko jest
Sisisa hehe, my bardziej "normalnie". Jakieś tam piosenki świąteczne, pogaduchy, wcześniej opłatek.
O rety, nigdy nie róbcie wymachów nogą w celu lepszego ułożenie bryczesów. Nie pomyślałam o tym, ze na naszej górce podłoga jest dość specyficzna i... Chwilę po wymachu grzmotnęłam o ziemię. Nie ma co, śmiesznie było, tylko teraz mnie plecy bolą. 😁
U nas jest to na zasadzie, rzucane jest hasło "niech każdy coś przyniesie!" nikt nic nie przynosi i lecimy na przerwie do TO i OWO po coś do picia i siedzimy sobie dopóki nie pozwolą nam pójść do domu... rok temu nawet obrusów nie mięliśmy, na przerwie "wigilijnej" poleźliśmy do Maca, a właściwą wigilię zrobiliśmy sobie na matmie... nasza wychowawczyni była wściekła, ale nikt nas nie poinformował, że mamy tylko 30 min na wigilię  🙄
Nigdy nie zapomnę tego jak wpadła zapieniona na tą matmę  😂
Jakoś nie wyobrażam sobie wigilii z obecną klasą, bo z połową osób to ja nawet nie rozmawiałam ;D.

W tym roku to aż tak hardcorowo nie będzie i pizzy raczej nie zamówimy. Pamiętam moje genialne koleżanki rzucające śmieciami i skórką z mandarynek po całej sali ;D.
Ajć. Fundusz na siodło (czyt. koperta z napisem "HBC, NIE WYDAWAĆ"😉 już jest powieszona na ścianie mojego pokoju. Ciekawe kiedy się zapełni i opróżni 😁?
U mnie wygląda to tak, że ja zawsze przyniosę stroik, sianko oraz w tym roku pierniczki. Strasznie mnie denerwuje podejście "to ja przyniosę sok, bo to tylko takie g*wno, wigilia klasowa" 🙄.
Lychee Zawsze tak było,że był dzień wolny od zajęć i wigilia klasowa ale w tym roku zmieniły się zasady,w szkole muszą odbywać się lekcje przez co kombinują tak żeby odbywały sie w trybie skróconym albo tylko kilka i potem wigilia klasowa.Zresztą jest też przepis,ze nie wolno organizować takich"imprez" z jedzeniem,sanepid nałożył zakaz.ALE jest trzecia nowość,ze szkoły mają kilka dni wolnych w roku szkolnym do dyspozycji i wybieraja sobie które to będą no i w niektórych szkołach jest to właśnie tzw dzień wigilii klasowych.Wiem,ze jest tak w szkołach poznańskich ale podejrzewam,ze wszędzie 😉
Chingis dopisz wykrzykniki. 😁
Niezły plan 😎.
U mnie wygląda to tak, że ja zawsze przyniosę stroik, sianko oraz w tym roku pierniczki. Strasznie mnie denerwuje podejście "to ja przyniosę sok, bo to tylko takie g*wno, wigilia klasowa" 🙄.

teeee pierniczki?  😀 😀
My tam rozdzielamy mniej wiecej kto co ma przyniesc i robimy sobie prezenty.

ale mi tego brakowalo.... wrocilam ze stajni po 21. poogladalam treningi, skoki kumpeli, pojezdzilam, popomagalam szykowac konie. kurcze, w gruncie rzeczy to mi brakuje tego "luzakowania" choc tak sie wzbranialam... niestety przez szkole nie dam rady tego uciagnac wiec musze sobie odpuscic 🙁
troche boli jak patrze na treningi i ich rezultaty a ja sama jak odbije sie od ziemi raz w miesiacu to swieto i to na takich pierdolkach.
Arroch nieźle musiało być, właśnie sobie wyobraziłam wściekłą panią profesor 😁
My ogólnie mamy już wszystko zorganizowane, każdemu zostało przydzielone coś do przyniesienia/zrobienia, mi akurat przypadło kupienie 2 kg mandarynek. 😉 Ma być nawet barszcz z uszkami, racuchy no i kilka ciast  😀

ChingisChan moja koperta z funduszami na siodełko zapełniła się niespodziewanie szybko, ale ja siodło w bardzo przystępnej cenie znalazłam 🙂

lacuna no to niezłe teraz przepisy są, u nas będzie normalna uczta i najprawdopodobniej w tym dniu nie będzie lekcji + jeszcze mikołajki dołożyliśmy do wigilii. Z resztą w czwartki i tak tylko 3 lekcje mam  🙂
ChCh a bo to zależy od klasy wiesz,u mnie to naprawdę jest gó**o klasowe i szczerze nie chcę w tym uczestniczyć ale średnio mam wyjscie :/
Alabamka chcesz jeszcze?Powoli kończa mi się pomysły na zespoły ale chwilę pomyślę i pewnie kolejna seria się znajdzie 😁
Lychee no pomieszali nieźle.Ale większosc szkół i tak ma to gdzieś bo przecież zawsze było dobrze 😀
Lychee ona jest wściekła na nas cały czas, a my zamiast wziąć sobie do serca jej wywody siedzimy i się śmiejemy  😁
Alabamka Te. 🙁 Dzisiaj siostra pożarła jednego, i na 4 kartki zrobiły się 3. I dylemat. Wysłać je czy nie?
lacuna u nas jest parę głąbów, ale w końcu w wigilię, każdy powinien być dla siebie miły i nie skakać sobie do gardła.
Lychee mój "biznesplan" (<- :wysmiewa🙂 ma już nową wersję, będę raz na miesiąc sprzątać u mojego taty, szczerze spodziewałam się jakoś 30zł/wizyta. A on tu wyskakuje ze 100zł 😜. On chce też to siodło, ale za Chiny się do tego nie przyzna 😁.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się