Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Jutro idę na próbną maturę z polskiego... wolę nie robić sobie zaległości, bo mnie Szeryf zamorduje  🙄
Niech ktoś zorientowany mnie oświeci, ostatni dzień do szkoły idziemy w środę czy w czwartek?
Ostatni dzień w czwartek
rumka, eeej, w ogóle w tej stajni w Lipsku http://www.gieldakoni.com/index.php?strona=pensjonaty2&id=1068 coś się dzieje? Ktoś tam trzyma konie na pensjonacie itd?
Ostatni dzień w czwartek

co?  😵 o nie... wychodzi na to, że pojawię się w szkole w przyszłym tygodniu :?
Tak tam , no niestety żaden prywatny koń tam jeszcze nie stoi tylko konie właścicieli a ogłoszenie wstawiałam ja bo mnie o to poprosili powiem ci że jak pierwszy raz tam poszłam to od razu się zakochałam jest po prostu przepięknie na wiosnę chce tam Gniadego postawić
rumka, no właśnie w ogłoszeniu stajnia wygląda całkiem zachęcająco 🙂. Gdzie ona się dokładnie znajduje? To tam, gdzie mają szetlanda ;D?

Arroch, chce Ci się może sprawdzić moje wypociny z angielskiego ;D? Taka krótka pocztówka.
A gdzie widziałaś szetlanda ? bo ostatnio go ukradłam i przeprowadziłam na inną stajnie żeby mój chłopak miał towarzystwo  🤣 Wiesz może gdzie jest ul Nowe Pole ?

Moja głowa zaraz eksploduje  🙄
rumka, szczerze to nie wiem ;D. Orientuję się tylko w trasie Biedronka-rynek-szpital-Tesco i jeszcze w stronę piekarni i sklepu z paszami dla zwierząt ;P.
Hmm.. Szetlanda widziałam chyba gdzieś w okolicy lasu, ale to jeszcze w wakacje chyba było ;p. Nie pamiętam już.
Sisisa wal na PW, I'll do my best...
Czyli pewnie koło stadionu jak się pasł , Nowe Pole jest jakieś 15 -20min drogi za szpitalem jak się jedzie na las , ogólnie to konia można już tam wstawiać tylko trzeba wstawić okna i drzwi bo jak nikogo tam nie ma to sąsiedzi potrafią zrobić swoje  😫
rumka, ojj, sąsiedzi, sąsiedzi, u nas na Kolonii też jest z nimi bardzo fajnie. 🤦
Sisisa a o którym sklepie z paszami mówiłaś ten co się zjeżdża tam w dół czy ten Nutrena czy coś takiego ?
rumka, taki w okolicy piekarni, na tym rondzie, co skręca się do Biedronki w prawo, to do tego sklepu jedziesz w lewo, a potem w prawo 🙂. A Nutrena to chyba gdzieś koło fotografa jest, nie?
Sisisa a mają tam jakieś dobre pasze dla koni ?
Siedziałam dziś 9 lekcji w szkole, moja była nauczycielka chemii zgodziła się mi wytłumaczyć chemie po jej kółku. Kocham tą kobietę, niech mi ją oddadzą  🙁
rumka, coś tam było dla koni, bo patrzyłam, ale nie patrzyłam dokładnie na skład itd., maja witaminek dużo różnych, bo akurat kupowaliśmy dla koni i dla krówek, mają lizawki w cenie hurtowej i trutkę na szczury w takich duużych wiaderkach za jakieś 50 - 60 zł chyba. ;D. Nawet fajny sklep i miła obsługa 😉.
Zostało 7 dni do świąt a ja nie mam jeszcze żadnych prezentów dla rodziny - świetnie  🤔
A ja pierdzielę,nie robię prezentów i nie chcę żadnych od nikogo.Nie znoszę swiąt 🤔 jedyny pozytyw to,ze jest wolne 😁
Alabamka masz PW :kwiatek:
A ja mam pomysł na fajne zdjęcie  😜

I kurde nie mogę doczekać się wolnego ...
Muszę zrzucić siano ze strychu ... blee. Już czuje kurz i katar + zaczerwienione oczy  🙄

A tak ogólnie to ktoś z was pisze testy gimnazjalne ?
Alabamka, też mam problem z chemią ... ale chemica jest taka nieprzyjemna, że aż odpycha samym swoim wyrazem twarzy ...
rumka, ja mam nadzieję, ze dostanę od sio kubek termiczny - obiektyw  😜
Ja też nie robię prezentów, od rodziny też raczej nie dostaję... No ale u mnie obchodzenie świąt jest tradycją jedynie rodzinną...
A mi okser jeszcze nie dosłał paczki z moimi prezentami 🙁. Głupio będzie nie znaleźć nic pod choinką u taty.
A ja po świętach chcę wreszcie zamówić sobie łezke eskadrona coffee razem z kantarem i uwiązem jakoś nie wiem czemu ale lubię ten kolor
Ja nie robię prezentów z najbardziej prozaicznego powodu jaki może być - nie mam kasy [jak co roku 😁]
Po cichu liczę, że pod choinką znajdę lustrzankę.
My z Finkiem po świętach zamawiamy brilianty burgundy, ostatnio doszłyśmy też do wniosku, że musimy się leczyć  😁 😂
Ja nie robię prezentów z najbardziej prozaicznego powodu jaki może być - nie mam kasy [jak co roku 😁]

Och, znam ten stan!Cierpię na chroniczny brak kasy do tego stopnia,że jeżdżę autobusami na gapę bo zwyczajnie nie mam na bilety 😎
Generalnie to też nie wydaje na prezenty jakiś gigantycznych pieniędzy tylko tak symbolicznie żeby coś tam było  😉
flygirl ja też nie robię, bo kasy brak. Głupio mi z tego powodu... 😡
Arroch, ee. W czerwonym nie będzie Badziowi do twarzy ;D.
Alabamka, też mam problem z chemią ... ale chemica jest taka nieprzyjemna, że aż odpycha samym swoim wyrazem twarzy ...

Ale własnie o to chodzi, że w poprzedniej klasie baaardzo lubiłam chemie, rozumiałam ją, kochałam panią itd. a w tym roku to porażka, zagrożenie mam/miałam bo nic nie rozumiałam (tzn... 3/4 klasy ma zagrożenia) poszłam, porozmawiałam z byłą nauczycielką, zgodziła sie mi pomóc (ta co mam teraz nie ma nawet konsultacji), wytłumaczyła mi i okazało się, że to banał  🙄
Ciekawe jak będzie z resztą klasy...
Arroch, ee. W czerwonym nie będzie Badziowi do twarzy ;D.

Weź się... to bordowy, i to taki piękny  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się