Już wiem, że od czwartku mam szlaban na kompa i pewnie nie pojade na zawody ani do katowic, ale nie opuszcze was bo mam neta w telefonie a moja mama o tym nie wie 🙂
U mnie już dawno było i to w środę! A co do opijania możemy jeszcze wypić za konie 🥂. Vana na poprawie nie zrobiłam tylko jednego zadania :kwiatek:, kobieto ty powinnaś dawać internetowe korepetycje!
A wiecie co, wiecie co?! 😅 Właścicielka stajni (mimo moich zapewnień, że przykro mi nie jest z powodu tej niemożliwości trenowania) wyczuła, że żałuję bardzo tych treningów, skoków i ogólnie całej tej przykrej sytuacji i... Postanowiła zrobić mi niespodziankę! 😅 Wchodzę na nk, a tam wiadomość od niej, że... (cytuję): "Pomyslimy coś o torze przeszkód lesnych...tez będzie fajnie 🙂" 😍 Kude, ale byłoby zaje*iście! 😍 Jednak wszystko ma swoje dobre strony! 😍
Vana czy ty może udzielasz pomocy z fizyki? ostatnio na sprawdzianie ściągałam(nauczycielka nie zauważyła) i dostałam 0 pkt. pomożesz? milsty szczęściaro 😀
Banana mam na twarzy długości metra i jakoś tak cudownie zdrowiałam! 😍 Oby teraz wszystko wypaliło... 👀 Chociaż w sumie skoro właścicielka mi to mówi, to raczej wszystko pójdzie dobrze i na wiosnę będziemy już śmigać na crossie. 😎
mils Ty się tak w tym nie rozpływaj, bo niestety może być tak, że za chwilę znowu sprawa obróci się o 180 stopni, a potem jeszcze tak 14 razy... troszki dystansu 😉 Ale będzie dobrze! 😀
Vana tak, tak - wiem. 😀 Już nie raz się o tym przekonałam, ale tak jak byłam dobrej myśli ws. skoków i wierzyłam do końca, że się uda, tak tutaj też wierzyć w to będę. 😎
maracuja to weź napisz, że Izolda dostała zawału albo Tristan miał Alzheimera... 😁 Mi dzisiaj wyobraźnia też szwankuje. 🤔 Za bardzo się skupiam na tym, żeby nie popadać w euforię... 😜 Happiowa tylko najpierw trzeba będzie wyczaić fotografa i obmyślić plan terenu, tak żeby fotki dało się zrobić. 😀 Ale obiecuję, że jak wszystko wypali (módlmy się! :ukłon🙂, to foty będą.