kopalnia wszelakiej wiedzy i zabieracz czasu oj tak, ja przewertowałam dzisiaj wszelakie wątki dot. końskich pleców, diagnozowania problemów z kręgosłupem, wyrabiania mięśni i żelów, podkładek etc 😎
Fin dasz radę 😁 Ja dzisiaj czytałam jak zwykle dziady, jeszcze z 2 tygodnie i skończymy, mamy to w planach na 2 miesiące rozłożone, przy 5 godzinach polskiego w tygodniu. A tak to jutro luzy, tylko (przepraszam, ale muszę) rzyganina - historia i wos 😂
U mnie jutro będą królować wszystkie funkcje i fizyka...I'm lovin it 😁. A dzisiaj w sumie miałam tylko dwie normalne lekcje, bo z dwóch ostatnich byliśmy zwolnieni, a na 3 zastępstwa 😵.
🥂 za to, że Vana odpaliła samochód 🥂 za to, aby breakawayy udało się zapisać na prawko i żeby nauczyła się jeździć (albo nie, za to drugie to dodatkowe 🥂 🥂 ) 🥂 za fizykę i matematykę 🥂 za choroby nauczycieli (nie żeby coś, ale drodzy nauczyciele, nie lubimy szkoły) 🥂 za jutrzejszy dzień, oby było ładnie 🥂 za forumowych szczypiorów, aby zmądrzeli 🥂 za re-voltowiczów 🥂 za moją mamę i tatę, bo jednak mnie kochają
🥂 za mój zdany dziś wewnętrzny 🥂 za moją 4 ze spr z fizyki 🥂 za moją 3 z krtk z fizyki 🥂 za jutrzejsze zebranie 🥂 za 5+ Vany z fizyki 🥂 za skończoną prezentację z polskiego 🥂 za nieprzeczytaną lekturę 🥂 za nieruszone zadanka z chemii na korki 🥂 za jutrzejszy brak biologii 🥂 za Was wszystkich
breakawayy gratulacje 👍 mils no to też nie za ciekawie masz, a z tą laska przegięcie 🤔 I nie martw się, ja też jestem brzydka i mam krzywe zęby. 😉 Lenna przyjaciela od wszystkiego można znaleźć, ja takiego mam. 😉 Jest to moja kuzynka i niby naturalne, że się z nią przyjaźnię, ale przecież nie wszystkie kuzynki są tak zżyte. Ani razu się nie pokłóciłyśmy, mamy te same myśli i czasami zdarza się tak, że pomyślę o niej w tym samym momencie kiedy ona o mnie, co się objawia sms-em. 😉 Mogę jej wszystko powiedzieć bez obawy wyśmiania i wiem, że ona też może. Milion razy jej dziękowałam, że jest i nie wiem co bym zrobiła gdyby jej nie było. Happiowa nie warto przytyć, uwierz mi. 😁 A na bierzmowanie wzięłam Daria. 😎
Kurde ale tu toasty, to ja dodam: 🥂 za to, żeby było dobrze po zebraniu 🥂 za was wszystkich 😉
Byłam u konisia i po jeździe stanęłam na środku ujeżdżalni i się położyłam na szyi i stałam tak z pół godziny i prawie zasnęłam. 😂 Ale było mi fajnie. 😜 I jestem bossem, bo przebrnęłam przez 7 stron. 😎 I teraz przez was nie nauczę się historii. 🤬