Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Kwejk Fm chcą zniszczyć  😕
why ?  🤔
tylko troche zaniedbalam i kon mi znow schudl. nie wytrzymam... a w niedziele mam spotkanie ktorego wolalabym uniknac :/

ALE

jade na Marsow do Wiednia 💃
Alabamko, cooo proszę?! 😀iabeł: 😕 nie pozwolimy, nie damy się, gdzie będziemy słuchać wszystkich klubowych hiciorów?!  🤬
Alabamka jak to?
http://www.facebook.com/questions/250017348386113/?qa_ref=qd Głosujemy na MIX!!
Chcą podzielić radio, zrobić odłamy, to nie bedzie to samo 🙁 Jeżeli ktoś lubi dobry rap, dobry rock i inną muzykę to będzie musiał słuchać 3 kanałów na raz. Główny kanał stanie się komercyjny, będzie rock, rap ale w delikatnej postaci. 🙁
Zapraszam też do protestu w komentarzach:
http://www.facebook.com/kwejk.fm/posts/249979758389872

edit: Kwejk to różnorodność a jeżeli zrobią zmiany, bedzie to ala open fm. Jak sie nie zgodzą to robimy protest- Albo stali słuchacze albo zmiany. Wszyscy stali słuchacze sie nie zgadzają 😤

edit2: Aga będzie dzwonić i walczyć na antenie  🏇
edit3:
Jeden argument "Aga to co mówisz to prawda, masz racje ale zgadza się z tobą jakieś 1% słuchaczy "  🤔wirek: No cóż... stracą stałych słuchaczy to kwejk upadnie bo to oni dzwonią, ślą sms-y i utrzymują to radio.
ja mam za slaby internet... albo neostrada dziś przeciążona. nie mogę nawet obejrzeć serialu jakiegoś, radio wczytuję się na pól minuty a potem 5 minut ciszy. Mini golf też nie chce się włączyć... Małolaty gdzie was w ogóle wywiało w piątkowy wieczór?

Generalnie jutro muszę ogarnąć lekcje, pouczyć się i postarać się cokolwiek zrozumieć, bo dziś moje reakcje na poszczególnych przedmiotach wyglądały mniej więcej tak:
chemia  😵
matma  🤔zok:
fizyka  🤔zczeka:
oh, od kiedy postanowiłam, że nie zdaję chemii na maturze, zaczęłam ten przedmiot lubić 🙂
ja chyba też tak postanowię... ale jeszcze zobaczymy  😉
mad bo Lucy wie, że od Ciebie nie musi tyle wymagać 😀
robakt, ja się trochę martwię jednak, bo nawet zapamiętała moje imię. coś się będzie dziać
Moje też zna, już po mnie ...
Bałam się wejść do dziennika elektronicznego, bo są oceny z biologii... a tu +4  🏇 🏇 🏇 🏇 🏇
Mamy kompromis!
Tralalalalalala, my to umiemy sie kłócić  🥂
o zaczął mi chodzić kwejk.fm  🥂
Zostałam nazwana z amelką Jaruzelskim i Gierkiem w spódnicy  😲  😂
widziałam  😂
Dobra, chodziło chyba o Eweline  🤣 Chociaż nie wiem czemu skoro ona nie była przeciw.
Bywa, najważniejsze, że kompromis jest  🥂
chyba się wkręciłam  😂 słucham, głosuję.
O to chodzi, było się z nami kłócić  😂
Czuje się kwejkowym bogiem  🤣
no noooo. Alaaabammmmka  :emota200609316:
chyba idę spać  :jogin: jutro ciężki dzień.
Alabaaaamkooo mistrzu! 🙇 😍 jak Wy to zrobiliście? Ja nie miałam, dalej nie mam, komputera 🤔 kompromis, kompromis, będzie nasz kwejk z naszymi rockowo-popowo-hiphopowo-metalowo-dubstepowymi hiciorami? 💘
małolaty  🤬
A co to to ten kwejk FM? Fajne musi być skoro tak walczycie, a ja pierwsze słysze  😁
Alabaaaamkooo mistrzu! 🙇 😍 jak Wy to zrobiliście? Ja nie miałam, dalej nie mam, komputera 🤔 kompromis, kompromis, będzie nasz kwejk z naszymi rockowo-popowo-hiphopowo-metalowo-dubstepowymi hiciorami? 💘

Będzie!!! Będzie kanał głowny taki jaki jest + kanały rock/metal i rap/reagee
Cały czas o to chodziło, ponieważ po stworzeniu tych dwóch dodatkowych kanałów Piotr chciał usunąć z katalogu głownego ostrzejsze rockowe/ metalowe brzmienia i odstraszający rap. Czyli było by wszystko i nic bo ani dobrego rocka, ani dobrego rapu 🙁
Jak my to zrobiliśmy?  Agnieszka 15 minut przez telefon rozmawiała z Piotrem i Studennym, potem ja i amelka miałyśmy konfe na skypie zrobić ale nie wyszło to Ewelina pomogłam nam go zaciągnąć na stary czat i gruuupą z nim rozmawialiśmy, podawaliśmy argumenty przeciw, mówiliśmy że z oryginalnego radia kwejk stanie się radiem jakich wielu, pełnym komercji i tak wyszło 😜 ( ja jeszcze miałam na skypie relacje live od amelki do której ewelina pisała co Piotr mówi itd. 😀 )
Po jakiś 10-15 minutach gdy Piotr nic nie pisał amelka dostała sms od E, że jest kompromis a chwile później pojawił się wpis na facebooku  💃
Daliśmy radę 😅

Alten, http://panelfm.kwejk.pl/index.php
😅 😍 nic więcej nie napiszę  💘
Buuuu. 😕 Moje marzenie legło w gruzach. 😵
ChCh co sie dzieje?

jestem cholernie zmeczona, wyspie sie dopiero za dwa tygodnie 😵 ale warto, spelniac siebie i marzenia i myslec, jak cudowna ma sie rodzine 😜
ChingisChan co się stało?
Chingis, co jest?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się