Alabaaaamkooo mistrzu! 🙇 😍 jak Wy to zrobiliście? Ja nie miałam, dalej nie mam, komputera 🤔 kompromis, kompromis, będzie nasz kwejk z naszymi rockowo-popowo-hiphopowo-metalowo-dubstepowymi hiciorami? 💘
Będzie!!! Będzie kanał głowny taki jaki jest + kanały rock/metal i rap/reagee
Cały czas o to chodziło, ponieważ po stworzeniu tych dwóch dodatkowych kanałów Piotr chciał usunąć z katalogu głownego ostrzejsze rockowe/ metalowe brzmienia i odstraszający rap. Czyli było by wszystko i nic bo ani dobrego rocka, ani dobrego rapu 🙁
Jak my to zrobiliśmy? Agnieszka 15 minut przez telefon rozmawiała z Piotrem i Studennym, potem ja i amelka miałyśmy konfe na skypie zrobić ale nie wyszło to Ewelina pomogłam nam go zaciągnąć na stary czat i gruuupą z nim rozmawialiśmy, podawaliśmy argumenty przeciw, mówiliśmy że z oryginalnego radia kwejk stanie się radiem jakich wielu, pełnym komercji i tak wyszło 😜 ( ja jeszcze miałam na skypie relacje live od amelki do której ewelina pisała co Piotr mówi itd. 😀 )
Po jakiś 10-15 minutach gdy Piotr nic nie pisał amelka dostała sms od E, że jest kompromis a chwile później pojawił się wpis na facebooku 💃
Daliśmy radę 😅
Alten,
http://panelfm.kwejk.pl/index.php