Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Chingis hahahahaha! To było piękne! 😂
My w klasie na szczęście nie robimy mikołajek...

A cd poprzedniego tematu, to ja też jestem prześladowana w klasie za jazde konną..  😵
kortina, do jakiej szkoły chodzisz?

My tak jak w tamtym roku na mikołajki wybieramy się do kina i na lodowisko  😎

Jej, ja nie wiem co wy za ludzi macie w klasach. U mnie wszyscy są mega pozytywnie nastawieni i jak zacznie się temat koni to zadają tysiące pytań   😀
Ja mojej klasie pokazuję na infie zdjęcia Horsika 🙂 i wszystkim się podoba.
Sisisa chodzę do gimnazjum w Bychawie..  i żałuje, że nie poszłam do tej szkoły co jett  🙁
mils a jaka potem byłam wściekła! 😁
kortina, aaa, myślałam, że do Lublina. Ty jesteś w III kl.? Gdzie się wybierasz dalej?
Moja koleżanka z klasy się ostatnio zapytała czy mój koń leży w szpitalu, czy normalnie stoi tak jak w stajni  😁
Arroch, hahaha, niezła koleżanka  😎
Sisisa jestem w II kl 🙂 i wybieram się do Lublina, jeśli się dostanę gdzieś...

Arroch dobra koleżanka  😁
Arroch, ;d;d;d. Dobre.
Ja jestem w III klasie i w sumie do wakacji muszę się zdecydować co chcę robić w życiu... Niby od zawsze wiedziałam co chcę, i miałam jakiś tam plan, ale ostatnio mam wątpliwości czy to rzeczywiście to.  🤔
jett, oj tam, oj tam, ja jestem w LO a nadal nie wiem, co chcę robić. ;P.
jett nie musisz się tak śpieszyć, ja nigdy nie wiedziałam, co mogłabym robić w przyszłości i dalej nie wiem. i poszłam do szkoły, do której absolutnie nie chciałam iść, już po dniach otwartych stwierdziłam, że w żadnym razie do tej szkoły nie pójdę, ale jakoś tak wybrał los, że tu trafiłam  😉

Moja mama wróciła z zebrania i nie ma żadnych awantur i pretensji! Chyba pierwszy taki przypadek w moim życiu 😀
U mnie w sumie nie wiem jakie jest nastawienie. Chyba takie neutralne bardziej. Nie śmieją się, czasem zapytają o coś, tak spoko jest.
Lychee u mnie były, ale obyło się za to bez szlabanów. 😁
Lychee bo Soreczka jest normalna i na pewno wyperswadowała Waszym rodzicom pewne kwestie, niestety Szeryf taka nie jest i zawsze tylko jęczy... A jutro od 7.30 mam 3 polskie, hell yeah!  🏇
jett, oj tam, oj tam, ja jestem w LO a nadal nie wiem, co chcę robić. ;P.

Ja jestem na studiach i nie wiem co chcę robić 😂
Lychee, to ja tak z gim miałam. Trafiłam do tego do którego chyba najbardziej nie chciałam, ale teraz myślę, że to była jednak dobra decyzja  🙂

U mnie w niedziele wywiadówka... Zobaczymy jak to będzie  🤣
Życzcie mi powodzenia w wojnie z mamą pt. "Mamo potrzebny mi 9 czaprak!" 😁. Uwaga... start! 😀
Misskiedis, haha. ;D. A co studiujesz?
ChingisChan trzymam kciuki, ja jak negocjuje czaprak to zawsze mówię, ze mam tylko 1, bo reszta nie pasuje pod siodło...  😁
ChingisChan chciałabym móc chociaż poprosić na jakieś święto mamę o coś na konie 🙂 Ja liczbę czapraków trzymam przed w tajemnicy i ogólnie o połowie mojego sprzętu pojęcia nie ma, bo awantura niezła by była...
ChingisChan, jako argument na + powiedz, że nie będzie trzeba tak często prać ;D. Ja zawsze tak mówię.
Ej! Dobre 😀!
Misskiedis, haha. ;D. A co studiujesz?

Socjologię 😁
Co do śmiesznych przypadków spłoszenia konia, to ostatnio jeździłam z Mirandą jak było ciemno. Jedziemy, jedziemy, przerwa - kupa. Jedziemy znów, koło kupy, a tu nagle STÓJ MOJA PARUJĄCA KUPA JEST PRZERAŻAJĄCA, ZA CHWILĘ MNIE ZJE, UCIEKAAAAĆ i frruuuu od strasznej kupy 🙂
Ej, mama tylko uśmiechnęła się pod nosem 😂. Chyba już się przyzwyczaiła że lubię ładnie ubierać Huxa 😁.
U mnie chyba takie prośby o sprzęt nie przejdą. Trzeba wszystko samemu kupować... :/
Chingis umrzesz młodo. Przyczyna zgonu? Szmatocholizm. 😎
Ja jestem umówiona z rodzicami, że dobre oceny= koń i przeniesienie do nowej stajni po testach. Więc chyba muszę się w końcu wziąć do roboty  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się