Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Hermes, daj ujście swoim emocjom  🏇

100 i 105. Nie mam żadnych, chyba że gdzieś w necie będą...Mój fotograf nawet aparatu nie zabrał  😵
mils oj nie chcecie żebym się na was wyżyła 😵
I widzisz już jest wszystko na dobrej drodze  :kwiatek:
Happiowa nie Vana nie jest facetem, ale akurat Vana o coś konkretnie spytała czy powiedziała i tak jakoś wyszło. 😀 Wyjaśni się chyba dzisiaj, chyba że właścicielka będzie się musiała zastanowić... 🙂 Właśnie! Jak ci poszło?
Hermes oby, oby... 👀
Widzisz Mils...  😅
Wiecie co? To bardzo miło, kiedy się wie, że sporo osób cie wspiera i trzyma za ciebie kciuki. 🙂 Jesteście przecudowni! :kwiatek:
witam 😉  
wiecie co? już dość długo jestem na volcie i re-volcie ale tego wątku jeszcze nie obczaiłam  👀 jestem do tyłu totalnie .

Czy  osiemnastka  też może niekiedy się poudzielać ?  😎 bo ja dalej uważam się jako małolata, 😜
Zapnij się póki masz te naście to zapraszamy. 😀
Właścicielka chyba pisze mi wytłumaczenie "dlaczego nie", bo coś długo nie odpisuje... 👀 😵
W sumie to jestem mile zaskoczona. Ładnie wszedł do przyczepy, ale zanim zdążyliśmy zamknąć, wycofał się... 😲 Znowu ładnie wszedł, ale zaczął wariować...Siedziałam z nim w przyczepie, podjechaliśmy kawałek, kopie, chce się kłaść...Kładł się na prawy bok, na tą przegrodę. Jak to robił, nie wiem, ale przegroda podskakiwała do góry i wracała. Baliśmy się, że włoży nogę pod spód czy coś...Przestawiliśmy go na prawą stronę. Próbował kłaść się na prawo, na ścianę, ale...za chwilę się uspokoił. Jechał jak aniołek w obie strony  😅

Zapnij się nie liczy się ile masz lat, tylko na ile się czujesz  😁
Happiowa początku są zawsze najtrudniejsze. 🙂
Wiecie co? To bardzo miło, kiedy się wie, że sporo osób cie wspiera i trzyma za ciebie kciuki. 🙂 Jesteście przecudowni! :kwiatek:

Dzięękuujeemyy  😡

Mils, a może pisze, że to świetny pomysł i dlatego nie odpisuje ?
Powiem jedno, idę się myći chyba spać, bo przez weekend spałam łącznie z 7 godzin  😵 i padam  :jogin:
Mówisz o podróży ;P? Toż to stary koń jest, doświadczony jak cholera  😁 Właśnie dlatego tak mnie dziwiło to zachowanie, nigdy tak nie robił...
Psycha mam nadzieję... 👀 😵
Happiowa chodziło mi o początek podróży. 😀
Żeby się odstresować to idę poczytać i napiszę, kiedy mi właścicielka odpisze... 👀
Happinowa toć to ludzie na starość głupieją to i konie czasem mogą  😁
Jaki pan taki kram, raczej nie na starość tylko przy mnie zgłupiał  😁

Ja to mogę spać i spać, w niedzielę spałam 11 godzin i wstałam tylko dlatego, że szłam do kościoła...

Jakie imiona wzięłyście na bieżmowanie 😀?
Jasnowata, skany do mnie nie dotarły...  😡
No i już wszystko wiem...
Mów!
Nie da rady... Bo nie ma sumienia męczyć koni, bo nie ma miejsca, bo inne konie są za trudne, bo raz w tygodniu to za mało... Słowem, nie... 😕
Vana teraz wiesz dlaczego nienawidzę życia... 😕
Mam tego dość, idę spać... 😕
Vana i wszystkie dziewczyny! Czy Vana jest facetem 😁?

Nie wiedziałaś?  😎

Vana a ty jesteś niedobra? 👀

Tak, bo wyżywam się psychicznie na naszej koleżance, ale na szczęście nie ogarnia  😀
Kurczę, znów to robię  😁

Zapnij się witamy pięknie!  😅

Jakie imiona wzięłyście na bieżmowanie 😀?

*rz 😉  :kwiatek:
Joanna d'Arc  😍

Ufff, napisałam co chciałam  😜

mils, nie przejmuj się! Będzie dobrze, musisz wymyślić coś nowego!
kufa, nie wiem o co chodzi, a chętnie bym doradziła/pocieszyła 🙁.
mils no to mój optymizm i magiczne rozwiązanie wszelakich problemów (nie, nie zdradzę) mówi mi, że gdyby doszło do tego, że realizowałabyś się w tej stajni, to suma sumarum wcale nie byłoby to dla Ciebie dobre  😉
Ciężko tak, ale ja sobie zawsze tak tłumaczę i już nie raz dobrze na tym wyszłam... będzie lepiej, zobaczysz.
Nawet ta kolka, o której mówiłam już przyniosła jeden pozytyw, dacie wiarę?  😉
Caira to była ostatnia szansa... 😕
Jaka tam ostatnia szansa! Dziewczyno masz naście lat, wiesz ile jeszcze będzie takich okazji? Nawet sobie nie wyobrażasz  💃  :kwiatek:
Vana na teraz to była ostatnia szansa... 😕 Wątpię, że z moimi rodzicami, a potem jeszcze szkołą i w ogóle...
Tfu, błąd okropny, a sprawdzanie ortografii się nie sprawdziło... 🤔

A jak chcę edytować to mnie przerzuca na pierwszą stronę  🤔wirek:

Też ją chcę wziąć, podoba mi się życiorys  😍
mils no to po szkole 😉
To wcale nie jest długo   🙂

Kurczę, że ten cały świat nie potrafi się wszystkiego puścić i cieszyć...
Głowa do góry  :kwiatek:

Happiowa bierz!  💃  😁
a żebyś wiedziała że wezmę  🏇 😁

chyba idę się ogarnąć :P
Ej no gdzieście poszły?  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się