Vana i wszystkie dziewczyny! Właścicielka poprosiła o konkret... To napisałam jej cały nas pomysł, więc teraz proszę was bardzo, trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało! 🙇 Ogólnie to to wszystko dzieje się za szybko - to miało być później załatwiane... 🤔wirek: Co niecierpliwość robi z człowiekiem... :emot4: Trzęsą mi się ręce... 🤔
Psycha, normalnie. To co mnie interesuje, mogę obejrzeć w necie. Wszystkie polskie seriale mnie denerwują, są zagmatwane i ciągną się jak 'Moda na sukces'. Zagraniczne seriale oraz wszystkie ciekawe programy są w sieci i mogę je obejrzeć o każdej porze 😎 Telewizja trochę wiąże. Dany film czy serial/film/program jest o tej czy tamtej godzinie i chcąc go zobaczyć trzeba poświęcić temu trochę czasu, który można by inaczej spożytkować. A poza tym nie lubię i tyle. Chyba wyrosłam z telewizji 😁
Ehhh Mils, spokojnie, ja tez miałam mnóstwo takich sytuacji. Zamiast wykazać się troszkę dojrzałością i porozmawiać twarzą w twarz, wysyłałam dorosłemu człowiekowi smsa, czy wiadomość na gadu, a potem waliłam głową w ścianę co sobie o mnie teraz ten ktoś myśli. Człowiek uczy się na błędach. Trzymam kciuki! Ja już teraz tak nie robię, albo na żywo, albo dzwonię. Tylko muszę jeszcze pracować nad moim głosem, bo zwłaszcza w słuchawce jak się denerwuję, to brzmię jak malutkie dziecko 😁
[quote author=Psycha ♥ link=topic=30353.msg771923#msg771923 date=1289848010] Ja też mogę nie oglądać TV i zamiast tego bawić się z moją koszą. [Mogę dać zdjęcia jak chcecie...] [/quote] cavaletti, dlztego to napisałam... xd
Ja normalnie też staram się w 4 oczy, a jak nie da rady to telefonicznie. Jeden z największych błędów mojego życia... :/ Jasnowata tylko dlaczego ta nauka musiała być teraz? Nie mogła dotyczyć jakiejś sprawy w szkole? Ta sprawa jest dla mnie zbyt ważna.
mils nie ma co rozmyślać nad tym co było, tylko nad tym co będzie, żeby wyjść jak najlepiej. Skup się tylko i wyłącznie na tym jak to najlepiej doprowadzić do końca i tyle 😉
Edit: Psycha proponuję pisać po nickach, tak w razie co, bo taka sprawa jest, że my się po imieniu nie znamy i jakbyś mogła... bo się pogubimy :kwiatek:
Vana i wszystkie dziewczyny! Czy Vana jest facetem 😁? Vana, myślałam o Tobie dziś na historii.... 😜
Jak dojdzie do 100 to zrobimy tu imprezę 🥂
A ja się pochwalę...chociaż nie lubię się chwalić...( 😉) że byłam ostatnio w TV, o!
Mils, nie bój się, będziemy tak trzymać kciuki, że na pewno wszystko będzie dobrze 😀 A kiedy będzie coś wiadomo? Jeżeli chodzi o trzymanie kciuków przez voltopirowe dziewczyny to możesz na nas liczyć 🏇 Nie wiem czy w weekend trzymałyście, ale na zawodach dobrze poszło 😅
Vana ty jesteś na prawdę dobra. 🙂 Cieszcie się, że dzisiaj ja oszczędzam swoje pisanie, bo od wczoraj mam tak okropny humor, że wyżywam się na każdym 🍴 🍴
Hermes na nas możesz się wyżyć - jedyne czemu możesz aktualnie zrobić krzywdę w pisaniu do nas to twój komputer. 😁 Odpowiedź właścicielki na mój konkret: "Hmmm. A skąd miejsce i przeszkody?" - dobra, doprowadzam sprawę do końca!