A ja jeszcze mam rok obijania się w gimnazjum 😁 Dobiło mnie dzisiaj, że nauczyciela z WFu, angielskiego, niemieckiego i fizyki zamienili na jeszcze gorszych 😵
Ja też już z powrotem, mokra jak mysz, cztery razy w tygodniu mam po osiem godzin i już od jutra zaczynam normalne lekcje... Ekstra. Całe szczęście teraz się szybciutko przebieram, suszę, jem obiad i pędzę do stajni. 😀
Mnie u mnie w stajni irytuje jedna dziewczyna uważa się za jakąś królową i wogule nie wiadomo co twierdzi że jest najlepsza pod słońcem a jak ktos jej tylko zwróci uwage to już zaczyna się kazanie z jej strony że ona wie lepiej
a ja mam pytanie do bierzmowanych: co to jest nowenna i czy są jakieś konsekwencje "nie zaliczenia" kilku? zwyczajnie nie mogę dzisiaj iść, bo mam rozpoczęcie roku w muzycznej, w weekend jadę na konną imprezę i też mnie nie będzie, ale na resztę zamierzam chodzić... o co w tym chodzi w ogóle?
ja dostalam niezla sieke z bioli . ; / której btw nienawidzę . zobaczymy jutro co to będzie . 🤔 wychowaczyni super, klasy polowy nie znam, szkola sliska, wiec mi sie kule slizgaja, ale ogolnie pozytywnie!;d
miałam wydłużaną nogę, ze względów zdrowotnych i niestety muszę o kulach zapylać . ( ; moja noga wygląda tak, (w sumie to druty mi w wystają z nogi) więc reakcja ludzi jest niezła czasami . 😉
🤔 To dużo jak dla mnie. Ja się z tym pół centymetra czuję krzywa i mam jedno biodro wyżej, chociaż nikt nie zauważa jak się nie przypatrzy. Ale te druty ci wyciągną? Nie wyobrażam sobie wydłużania nogi. Co oni ci tam wsadzili?
teraz w poniedziałek idę do szpitala i będę mieć wyciągnięte, to, co wystaje, a w środku mi zostają dalej (tak do dwóch lat - z nimi moge normalnie funkcjonować) ale czeka mnie jeszcze sporo czasu o kulach, aż kość się zrośnie nie wiem czy widziałaś, ale wstawiłam wyżej zdjęcie w linku . ja i tak mam łagodniejszą opcję wydłużania
A ja mam za to na... 8:10 przez cały tydzień. 🙄 Ale za to piątek jest dla mnie korzystny bo tylko 5 lekcji 😎 A tak to normalnie 6-7. Za to ci w sportowej klasie mają najgorzej, nie dość że ciągle 8 lekcji to chyba tylko raz 7 🤔 A ja chciałam iść do sportowej 😁 👀
E tam, ja chciałabym mieć ciągle na 7.30 - 8.20, skończyć o 13.30 i mieć już resztę dnia wolnego, jak na razie mam plan tylko na dwa dni, w piątek do 11.45 😉 świetnie ;DD.
E tam, ja chciałabym mieć ciągle na 7.30 - 8.20, skończyć o 13.30 i mieć już resztę dnia wolnego, jak na razie mam plan tylko na dwa dni, w piątek do 11.45 😉 świetnie ;DD.
ja tez tak kończe w piątek i sie ciesze bo w stajni bede wcześniej
ja dwa razy na 8.00, potem na 8.50 zawsze . normalnie 2 razy konczę przed 15, z tego w piatek jak dobrze pojdzie to bede do 11 coś, bo nie cwicze na wf i bd zalatwiac zwolnienie . 😉 ogolnie nie jest zle
A ja nie wiem zupełnie nic. Wychowawczyni podała nam tylko plan na jutro, podobno nam sie kilkoro nauczycieli zmienia, bo odchodzą, ale ona oczywiście nie wie. W sumie to jeszcze planu pewnie nie ustalili na piątek, więc... 😁
U nas podobno są jakieś kary pieniężne za wagary. Podobno nie mała sumka, a jak rodzic nie zapłaci idzie do więzienia 😵 Postaram się jutro dowiedzieć ile taki "dzień przyjemności" kosztuje 😁