Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Pomyłka, mam jednak 10 sprawdzianów. 🤔

Byłam dzisiaj w schronisku i będę wolontariuszem, tylko muszę poczekać na oficjalną zgodę. Ale zadanie już mam. 🙂
10 sprawdzianów? 😲 nie mam nawet tylu przemiotów 😉
10, ale z 5 przedmiotów. 2 z polskiego, 3 z matmy, 2 z fizyki, 2 z angielskiego i 1 z biologii. Masakra.

A ty masz tak mało przedmiotów? Ale fajnie. Ja mam 11.
Gratuluję wolontariatu :kwiatek:

Z czego z matmy masz sprawdziany? Przedmiotów w tym roku mam tylko 8: mam polski, matematykę, angielski, niemiecki, geografię, informatykę, religię, wf. Reszta skończyła się w pierwszej i drugiej klasie 😉
Funkcja logarytmiczna, liniowa i kwadratowa. Nie lubię tego.

Mi odpadły PO, historia i geografia, ale za to teraz mam PP i WOS. 🙁
Jakbyś potrzebowała pomocy, to chętnie coś zrobię 😀 Z logarytmicznej dostałam 5 we wtorek, a kwadratową tłukliśmy długo w drugiej klasie 🙂
No to wpadłaś jak śliwka w kompot. 😁
Żaden problem 😀 Jeśli masz zbiór zadań Kłaczkowa to mogę zrobić te przykłady, które chcesz i jutro wstawić, a jeśli inny, to wyślij skany: finowa@gmail.com 🙂
To jutro, ok? :kwiatek: Bardzo bardzo ci dziękuję. 🙇
Jestem tak padnięta po dzisiejszym dniu, że nawet nie mogę zasnąć, nie lubię tego  😵 ktoś poleca jakiś film na piątkową nudę? ;>
Arroch, zacznij oglądać The Big Bang Theory 🤣

flygirl, jasne, najlepiej przed południem, bo potem zabieram się za swoją matmę 😉
fin o nie nie... za dużo już seriali oglądam... jak wciągnę się w kolejny to nie zdam matury  😵
Arroch, świetny jest! Śmieszny (w sumie zależy kto co lubi) i wciągający, polecam 😀 Równolegle zaczęłam How I Met Your Mother, jak na razie TBBT wygrywa 😉
How I Met Your Mother oglądamy zbiorowo, klasowo, nie wiem czy jest ktoś u mnie w klasie, kto tego nie ogląda  😁
Małolaty potrzebuję pomocy w wyborze tatuażu 🙂
Który? 🙂
kokardka na kości biodrowej
kokardka na boku
łapka na kości biodrowej (ale wypełniona i trochę ładniejsza)
cienie ptaków
jakiś cytat tak na dole
Jak możecie to doradźcie mi 🙂
Stajenny mi dzisiaj opowiadał jak to Michał Szpak pięknie tańczy w TzG i o zapowiedzi nowej wyśmienitej płyty Biebera, jak również o tym jak w filmie 'Never say never' widać, że Bieber cudownie tańczy. Nawet nie wiedziałam jak na to zareagować. 😁

fin oj, to już za późno, ale dam radę, tak myślę, dzięki za chęci. :kwiatek:
Hermes tatuaże w tym miejscu za parę lat będą wyglądać źle 😉 serio, serio, przytyjesz, albo będziesz chciała mieć dziecko i wtedy potwornie się zdeformują. poza tym, kolorowe blakną niestety, nie wolno ich opalać bez bardzo wysokiego filtra, są balsamy do opalania tatuażu.
może lepiej na plecach, albo w jakimś innym, mniej deformującym się miejscu?  :kwiatek:
flygirl, na matme nigdy nie jest za późno 🤣 😀

Hermes, uważałabym na tatuaże w okolicy brzucha, bo za 10 czy ileś lat, jak będziesz w ciąży, wszystko się "rozlezie" 😉
madmaddie, chcę zrobić w takim miejscu, żeby nie rzucał się w oczy i żebym ew. mogła go jakoś zakryć (dziadkowie nie tolerują tatuaży i zaraz będzie awantura jakim prawem to zrobiłam, bo jestem na to za młoda, bla bla bla ). Może masz jakiś pomysł gdzie zrobić? :kwiatek:
I dziękuję za rady :kwiatek:

edit:
fin, dziękuję za radę :kwiatek: muszę przyznać, że nie wzięłam tego pod uwagę 🙂

Jeszcze myślałam nad jakimś krótkim cytatem na żebrach, ale jednak będzie go bardzo widać 🙂
jak dla mnie całe plecy, no i jestem fanką tatuaży na rękach, ale te drugie widoczne.
zależy jakie ubrania nosisz, i jakie miejsca masz najczęściej zakryte.
łydka?
polecam dłuuuuuuugo się zastanowić, to sprawa na całe życie 😉 z usuwaniem raczej ciężko, drogo, boleśnie i z bliznami.
jeszcze będziesz rosnąć i skóra w różnych miejscach może się rozciągnąć.
jak już się wybierzesz do studia, to wybierz najlepsze 

Hermes na żebrach bardzo boli robienie i gojenie potem, najlepiej wybrać takie miejsce, gdzie jest jakiś większy mięsień, podobno boli mniej 😉

Strasznie podobają mi się tauaże za uchem, albo na kostce, nadgarstu itd. ale raczej się nie zdecyduję, bo za bardzo boli  😁

Koń mi po shock wavach kuleje dość mocno, prof. mówił, że nie ma co jeszcze panikować, ale jakoś tak źle się z tym czuję  😕
madmaddie, Arroch, dzięki dziewczyny! :kwiatek: przemyślę to i pokaże w razie co efekty 🙂
Arroch, ucałuj Badziocha ode mnie! 🙂 niech się chłopak trzyma 🙂
Arroch, Zu z tatuażem? Nie wyobrażam sobie tego ;D.
Ja chcę sobie zrobić tatuaż, ale nie na brzuchu 🙂
A tak odstępując od tematu: czy na biol-chemie jest trudno? Już powoli zaczynam myśleć nad wyborem profilu w liceum, ale nie jestem pewna czy dam sobie radę.
w liceum na każdym profilu jest trudno 😉
Arroch, Zu z tatuażem? Nie wyobrażam sobie tego ;D.

I nie musisz, bo ja się nie będę samookleczać, za bardzo się bólu boję  😁

A tak odstępując od tematu: czy na biol-chemie jest trudno? Już powoli zaczynam myśleć nad wyborem profilu w liceum, ale nie jestem pewna czy dam sobie radę.

W liceum zawsze jest trudno a biol-chem to już hardcore 😁 Ale za to ma się potem najwięcej możliwości.
biol-chem wcale nie ma jakoś szczególnie masakrycznie 😉 tylko biologi jest dużo do wykucia
Abstrahując od wyboru profilu, stworzyłam dzisiaj na śniadanie takie coś:

Naleśniki są kakaowe, nawet zjadliwe wyszło, nikt się nie otruł, a to mój pierwszy "popis" kulinarny, za tydzień biorę się za muffiny, kto wpada na degustację?  😁
Arroch, ja ja! Uwielbiam muffiny 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się