Z czego z matmy masz sprawdziany? Przedmiotów w tym roku mam tylko 8: mam polski, matematykę, angielski, niemiecki, geografię, informatykę, religię, wf. Reszta skończyła się w pierwszej i drugiej klasie 😉
Żaden problem 😀 Jeśli masz zbiór zadań Kłaczkowa to mogę zrobić te przykłady, które chcesz i jutro wstawić, a jeśli inny, to wyślij skany: finowa@gmail.com 🙂
Arroch, świetny jest! Śmieszny (w sumie zależy kto co lubi) i wciągający, polecam 😀 Równolegle zaczęłam How I Met Your Mother, jak na razie TBBT wygrywa 😉
Stajenny mi dzisiaj opowiadał jak to Michał Szpak pięknie tańczy w TzG i o zapowiedzi nowej wyśmienitej płyty Biebera, jak również o tym jak w filmie 'Never say never' widać, że Bieber cudownie tańczy. Nawet nie wiedziałam jak na to zareagować. 😁
fin oj, to już za późno, ale dam radę, tak myślę, dzięki za chęci. :kwiatek:
Hermes tatuaże w tym miejscu za parę lat będą wyglądać źle 😉 serio, serio, przytyjesz, albo będziesz chciała mieć dziecko i wtedy potwornie się zdeformują. poza tym, kolorowe blakną niestety, nie wolno ich opalać bez bardzo wysokiego filtra, są balsamy do opalania tatuażu. może lepiej na plecach, albo w jakimś innym, mniej deformującym się miejscu? :kwiatek:
madmaddie, chcę zrobić w takim miejscu, żeby nie rzucał się w oczy i żebym ew. mogła go jakoś zakryć (dziadkowie nie tolerują tatuaży i zaraz będzie awantura jakim prawem to zrobiłam, bo jestem na to za młoda, bla bla bla ). Może masz jakiś pomysł gdzie zrobić? :kwiatek: I dziękuję za rady :kwiatek:
edit: fin, dziękuję za radę :kwiatek: muszę przyznać, że nie wzięłam tego pod uwagę 🙂
Jeszcze myślałam nad jakimś krótkim cytatem na żebrach, ale jednak będzie go bardzo widać 🙂
jak dla mnie całe plecy, no i jestem fanką tatuaży na rękach, ale te drugie widoczne. zależy jakie ubrania nosisz, i jakie miejsca masz najczęściej zakryte. łydka? polecam dłuuuuuuugo się zastanowić, to sprawa na całe życie 😉 z usuwaniem raczej ciężko, drogo, boleśnie i z bliznami. jeszcze będziesz rosnąć i skóra w różnych miejscach może się rozciągnąć. jak już się wybierzesz do studia, to wybierz najlepsze
madmaddie,Arroch, dzięki dziewczyny! :kwiatek: przemyślę to i pokaże w razie co efekty 🙂 Arroch, ucałuj Badziocha ode mnie! 🙂 niech się chłopak trzyma 🙂
Ja chcę sobie zrobić tatuaż, ale nie na brzuchu 🙂 A tak odstępując od tematu: czy na biol-chemie jest trudno? Już powoli zaczynam myśleć nad wyborem profilu w liceum, ale nie jestem pewna czy dam sobie radę.
A tak odstępując od tematu: czy na biol-chemie jest trudno? Już powoli zaczynam myśleć nad wyborem profilu w liceum, ale nie jestem pewna czy dam sobie radę.
W liceum zawsze jest trudno a biol-chem to już hardcore 😁 Ale za to ma się potem najwięcej możliwości.
Abstrahując od wyboru profilu, stworzyłam dzisiaj na śniadanie takie coś:
Naleśniki są kakaowe, nawet zjadliwe wyszło, nikt się nie otruł, a to mój pierwszy "popis" kulinarny, za tydzień biorę się za muffiny, kto wpada na degustację? 😁