Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ChingisChan, mi też na tym nie zależy. Co do zawodów, też chciałabym częściej startować, ale nie mam na to pieniędzy. Trenera też nie posiadam, niestety.
A mi się zachciało uczyć,wróciły mi chęci do życia. Może opadają one nieco we wtorkowe poranki, kiedy łóżko woła "wróć do mnie" a nie ma bata i na rozszerzoną historię,na siódmą trzeba wyjść,ale to tylko drobna niedogodność 😉
Oj ja też mam jutro historię o 7, tyle,że podstawę... ale miesiąc już nie byłam więc wypadałoby się pojawić  🙄
O. A ja mam jutro spr/kartk. z historii podobno. Nie umiem nic. Dzisiaj cały dzień odrabiałam polski, zrobiłam jakoś połowę...
Mogę prosić o kciuki jutro? :kwiatek:
Flygirl trzymamy  😉 ja historii i wosu nie mam przez 2 tygodnie bo pani wyjechała  😅 uwielbiam internet w telefonie, zawsze i wszędzie  🤣
a ja przed szkołą się nudze i czytam volte  🙂
nopebow, ja też.
Słabe te kciuki były, no ale cóż. 😁 Za tydzień już się uda, nie ma bata. 🏇
Jak On mnie wkurza :/
Mamy tu kogoś, kto omawiał KRÓLA EDYPA?
Potrzebuję pomocy w zrobieniu dwóch kart pracy z tej lektury.
Ja robiłam 🙂
robakt, chodzi o kartę pracy nr 1, składa się z dwóch kartek które znajdują się na dole tej strony: http://www.stentor.pl/files/produkty/pliki/171_fragment.pdf może wiesz jak to zrobić? Ja niestety nawet dobrego planu wydarzeń nie posiadam, bo sama sobie lektury niestety omówić nie potrafię.
2. porzucenie syna Lajosa (Edypa) w górach
3.wychowanie się Edypa u Polibosa i Heropy
4. Edyp dowiaduje się o przepowiedni.
5. Lajos ginie z rąk Edypa
6. masz podane
7.objęcie rządów w Tebach przez Edypa (oddanie władzy przez Kreona Edypowi)
8.Zaraza panująca nad Tebami
9. masz
10. Samobójstwo Jokasty
11. Edyp się oślepia.

Coś w tym stylu. Jak masz czas to poczekamy na mad albo kogoś, żeby to sprawdził.

ta druga strona jest jakaś dziwna. :/ (edit.)
robakt, dzięki. No ta druga to w ogóle dziwna, a my nic nie omawiamy na lekcji, tylko wszytko sami, więc ja już całkiem nie ogarniam xD. A jutro to na spr będzie.
nie wiem o so chłodzi, jest wtorek, we wtorki nie kontaktuję.
ale skupiłam się i jest dobrze 😉 bardziej ogólny plan, trudniej się pomylić.

jaka jestem padnięta. mama aż sprawdziła mi poziom cukru  🙄
mad jutro luźny dzień, więc spoko...
O neeee, nie zdam matury z matmy 🙁. I z fizyki też nie, a ona będzie mi potrzebna.... Neee!

Dla Atamanki foto z Leszkiem

Niestety, ryj mam szkaradny wybitnie. Bardziej niż wykle, serio. Jeszcze mnie wypryszczyło. Zaraza, tfu.
Jutro przyjeżdżają uczniowie z wymiany. I robimy party z lat 60tych  💃
Będę królową disco  😜
ankers z fizyki się nie da nie zdać bo to przedmiot dodatkowy... bardzo pocieszająca myśl  😁
Małolaty wczoraj, a raczej dzisiaj poszłam spać po wielogodzinnych przemyśleniach i czuję się jeszcze gorzej...
robakt mi psycholożka powiedziała, że moje problemy wynikają z tego że za dużo myślę, (nie wspominając że poszłam ze zwykłej ciekawości) 😉

dzisiaj sobie zrobiłam kartkę z napisem: I'm sexy and I know it  😁 wuefista powiedział mi że się mylę, a jak wystawiłam sobie na angielskim, to  Miss T. powiedziała, że przyjęła do wiadomości i mogę ją schować.  😂
Powiem Wam, że mad się rozkręca w szkole 🙂
i znowu się zaczyna... problemy w domu  🤔
Kurczę no... ale mnie wkurza ta pogoda... jednego dnia jest -6 o 7 rano, a innego o 18 jest aż 11 stopni... no kurde... mój biedny koń albo marznie w polarze, albo gotuje się w ortalionie, bo ja mimo, że z prognozami na bieżąco jestem nigdy w nagłe ochłodzenie - ocieplenie nie trafiam  👿 👿
Ja właśnie poczytałam o rotacji uda i chcę już jazdę na M.!
Arroch, derkujecie się już? Tak zimno na klinice macie?

Mój jest całymi dniami na dworze i ma takie milusie puchate futerko. Ajj. Wcale mnie przeszkadza mi ta jego gruba, zimowa sierść. (dwa lata temu stał w stajni angielskiej, a miał tyle tłuszczyku, że zimówki nie miał w ogóle ;D)
Sisisa w klinice jest ciepło całkiem, tylko, że w czerwcu wyjęliśmy ze Stajennym górną część okna Badziowi i nadal jej nie włożyliśmy, niech sobie chłopak chociaż pooddycha świeżym powietrzem... bo w klinice to jednak zapachy wiadome... dlatego, żeby go nie przewiało jak minusowa temperatura jest to się derujemy, no i ja też nie chcę żeby za bardzo zarastał, bo za dużo czyszczenia  😂
Arroch, haha. Ajj te okna. Ja Horsowi w boksie ciągle zamykam, a przychodzi Szeryf i otwiera. ;/.
Nopebow - u mnie też  🙄 do tego babcia w szpitalu z poważnymi diagnozami, co dodatkowo mnie stresuje. i po trzecie, znowu pomyślałam, że fajnie byłoby mieć gdzie jeździć poza Hubertusami, rajdami i obozami, więc niedlugo chyba ruszę na podbój stajni, i coś myślę, że najbardziej spełniłabym się jeżdżąc na grubasku jakiegoś rolnika... chyba i tak nic innego nie znajdę. Czy ja mam aż tak wygórowane wymagania?  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się