Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Zdążyłam się wykąpać i zaledwie dwa posty...Wręcz jestem w szoku  😁.
Ehhh, zgłębiam się w chemię i nie rozumiem. te 4 dni wolnego mnie całkiem rozleniwiły.
Czyli że wszyscy wracają? To dobrze, bo nie mam z kim porozmawiać  😎
Cienko Wam poszło.  🤬
Ja nie chcę do szkoły jutro.  😤
Chyba powinnam pisać prasówki na wos, ale taaaak mi się nie chce  😵
Powiem wam, że chyba idę spać, mam niedobór. I jutro sorka oddaje spr z fizy więc muszę się przygotować psychicznie na ten stres  😁
Na szczęście mam jutro zaplanowaną gorącą czekoladę na długiej przerwie z breakawayy   😅
A ja się rozpływaaaaam słuchając ,,Bleed It Out'' i tak sobie myślę, że mi również się nie chce iść jutro do szkoły ._.
Lublinianki i okolice zróbmy sobie re-voltowe wagary  😀iabeł:
O żesz, przypomniałam sobie, że mam jutro 9 godzin  😵

Mika no ja jestem za  😁
Ja powinnam się już dzisiaj uczyć na poprawę sprawdzianu z historii, który jest we wtorek, ale nie ruszyłam nic. Jutro powinnam siedzieć w nocy, ale znając mnie tak nie będzie i we wtorek stwierdzę, że nie napiszę poprawy, ale za to nauczę się na następny sprawdzian.  😵 Nie macie jakichś sposobów na lenistwo i motywację?
Flygirl yyy... nie  😉
Ale przecież spędzenie popołudnia na r-v zamiast z jakąś głupią historią to chyba nie grzech  😀
Vana nyahaha  😀iabeł:
ktoś jeszcze się przyłączy?

xxflygirlxx Biednaś  :przytul: Niestety żadnych sposobów na skuteczną motywację nie posiadam.
No według mnie nie, zwłaszcza, że historia mi niepotrzebna, ale dla mojej mamy tak, o czym będę mogła się przekonać juz w czwartek. Założę się, że przez dłuższy czas mnie tu nie będzie, a jak wrócę będzie już 200 stron.
Mika jaki szatański śmiech  😂

A ja słyszałam, że za tydzień ruszamy na podbój do Jasnowatej?

Założę się, że przez dłuższy czas mnie tu nie będzie, a jak wrócę będzie już 200 stron.

No i właśnie dlatego nie możesz iść  😁
Vana Ano, szatański  😀iabeł: Uwielbiam wegary z fajnymi ludźmi  😁
Też tak słyszałam  😀
Vana nie będę miała wyboru, jak mi kochana mamusia założy hasło na kompa.  🤔
To u Ciebie taki totalitaryzm?  😉
xxflygirlxx my się włamiemy na Twój komputer, skminimy hasełko i Ci napiszemy esemesem  😁
Vana i to jeszcze jaki. Tylko czekam na studia, wyjadę i już nikt nie będzie się wtrącał i dawał mi szlabany, które i tak nic nie dają. Przecież nie zacznę się więcej uczyć, bo komputera nie mam, litości.
Mika ale super! No to nie muszę się martwić późniejszymi całonocnymi sesjami na rv, żeby nadgonić zaległości.  😁
O w mordę  😜
Ja nigdy nie miałam szlabanu, zakazu, kary, tortur, głodówek, przemocy psychicznej ani nic takiego  😁
Dobra dziewczęta, ja lecę.

Vana te r-v albo innym razem, albo jak coś na pw poleci mój nr kom  😉
Ja mam szlabany na komputer odkąd chodzę do szkoły. I nie da się przetłumaczyć mojej mamie, że przez to nie zacznę się więcej uczyć.  🤔wirek:
Tak samo jak nie mogę jej przetłumaczyć, że to, że mam dwóje z biologii nie oznacza, że nie umiem tylko to przez tą jędzę. Ale przecież moja mam 'chodziła do szkoły i zna nauczycieli'. Boooże, mam dość.
Vana te r-v albo innym razem, albo jak coś na pw poleci mój nr kom  😉

Ale co co?  👀

Edit: Flygirl no musisz przeboleć, wyjścia nie masz  :przytul:
Spadam spać  😀
Całe szczęście, że jeszcze tylko półtora roku. Jeśli oczywiście zdam do następnej klasy.  👀
Dobranoc, ja też idę. 🙂
Wow, nie było mnie dzień na re-volcie a tu 7 nowych stron, neo dzieci też są!  😲
Lenna fakt, to jest przerażające. Tylko, że ja poszłam wieczorem i przybyło kilka stron! 😲 Ale dzięki temu mogłam z uśmiechem zacząć dzień.
Ja w pewnym momencie też kliknęłam na cudowną ikonkę z lewej strony, ale potem mi brakowało dobrej zabawy... 😀 Ogólnie to jestem chora, ale według mojej mamy to nic poważnego, a potem pokłóciła się z tatą, że pozwolił mi zostać w domu... 🤔 Skandal jakiś!
xxflygirlxx widzę, że rygor masz podobny do mojego. Mi też dają szlabany, ale niemal za wszystko: wystarczy, że spróbuję choć raz mieć swoje zdanie w sprzeczce, a wtedy wybucha awantura, mama się do mnie nie odzywa, tata zabiera mi internet i również deklaruje, że się do mnie odzywać nie będzie, a ja mam mu schodzić z oczu przez najbliższe kilka dni. I tak jest... kilka razy w tygodniu. 😵
Pożegnałam się z czwartym koniem w tym miesiącu...
Vana jak to z czwartym?

nawiasem: zdałam tą teorię  😅
Vana z czwartym? Ojejku, współczuję. :kwiatek:
breakawayy gratulacje! 😅
Dzięki  :kwiatek: re-voltowe kciuki się przydały  💃
A nam gorąca czekolada dziś nie wyszła...  🙁 niechcieja jakiegoś na nią złapałyśmy  😁
ponawiam to wazne  🙁
Dziewczyny Pomocy!   🙇
miał ktoś może za zadanie napisać wymyśloną historię Tristana i Izoldy?
wogóle nie mam pojęcia o czym napisać. Myślałam tylko żeby opisać ich potajemne spotkanie ale nie potrafie tego rozszerzyć   :emot4:
Będę bardzo, bardzo wdzięczna   :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się