Anderia, a ja jestem IID ! 🙂 A ja mam plan tylko na jutro i poniedziałek, bo może się jeszcze pozmieniać 😉 I jutro na 7.30. Oni myślą, że ja wstanę tak wcześnie? 😁 I w dodatku mamy nową wychowawczynię, bo ta z I klasy poszła na całoroczne zwolnienie zdrowotne. Mamy też nową nauczycielkę od angielskiego (jeszcze nie wiem kto), od polaka (na miejsce byłej wychowawczyni) i na szczęście ze szkoły odszedł nauczyciel od informatyki, bardzo surowy i nielubiany 😉 Tym samym nie muszę się martwić w której grupie na informatyce będę.
No właśnie? 😀 A ja zaczynam godziną wychowawczą, później 2 wfy, angielski, matma. Lajcik. Zwłaszcza, że na pierwszych lekcjach będą dyktować regulaminy i takie tam 😅
a ja jestem załamana. Moja klasa to lamusy 😵 Tak mi się wydaje. Nie mam z kim porozmawiać, siedzę sama, nikt się do mnie nie odzywa... Dobrze że ludzie w szkole są w porządku.. ale jestem zła, że trafiłam na takie osoby w klasie. Nie wiem jak to będzie. Stoję na uboczu i z nikim nie gadam, podczas gdy potworzyły się grupki z różnych szkół... cudownie. 🤔 A ja nie jestem raczej otwarta więc pewnie już wszyscy myślą, że jestem aspołeczna 😵
ja kończę 2 razy o 17.10, 3 razy o 16.20 i zaraz potem biegnę do muzycznej i zajęcia kończę o 20. Za to historię muzyki mam w czasie moich lekcji w liceum, więc będę chyba musiała raz zawalać francuski raz historię... Rety, już Wam zazdroszczę zaczynania o 7,8 :P
Nopebow, w tamtym roku przyszłam tak samo załamana z rozpoczęcia. Klasa okazała się super, mam świetną grupę i siedzę z rewelacyjną dziewczyną 🙂
ja jutro zaczynam wosem, potem angielski, zaj. artystyczne, niemiecki, wychowawcza, technika i do domu 😀
nopebow oj, może jeszcze nie będzie tak źle. a jeśli tak to wiem, znam to. ja tak miałam w podstawówce, co prawda się przyjaźniłam tylko z jedną osobą, a z resztą w ogóle się nie udzielałam. ale wiem, że przez takie coś się odechciewa jeszcze bardziej do szkoły chodzić 🙁
nie no w sumie racja, bo może się okazać, że jednak z chłopakami da się wytrzymać i będzie całkiem fajnie. gorzej jak okażą się debilami, idiotami itp. 😎 ale nie wiem czy ja bym wytrzymała 😂
Ja tylko rozkminiam kto dobieral klasy. 🙄 Bo jednak tak sie w sumie nie powinno robic. Zeby chociaz jeszcze jedna dziewczyna byla. Ale tako? 🤔wirek: Ja w sumie bardzo chetnie moglabym byc w takiej klasie w sumie. Tylko pewnie by wszyscy chcieli ode mnie prace domowa. 😁
DeJotka to u was taki reżim z tym galowym strojem? U mnie w sumie na to nie patrzą, też w trampkach byłam. 😉
Ja mam fajny piątek, kończę o 12.50. Najgorsze jest to, że ten plan zmieni się pewnie jeszcze z milion razy, podochodzą fakultety, ale mam nadzieję, że piątek już się nie zmieni. 😀
DeJotka łączę się w bólu 😉 Mnie wystarczy,ze mam dredy na głowie i kolczyki-niczego więcej nie potrzeba aby przyprawiać ciało pedagogiczne o zawał chociaż od pierwszej klasy tak wyglądam 😁
U mnie zostałabyś zapewne obłożona ekskomuniką bo chodzę do szkoły katolickiej 😀 Księża jak na razie dzielnie znoszą moje pomysły w stylu koszulek z gołymi babami,ale moja wychowawczyni z jakiegoś powodu mnie nie znosi...może to dlatego że miała przeze mnie nieprzyjemności u dyrektora...
A plan lekcji mam piękny,dwa razy wychodzę o 12,dwa razy o 13 i raz o 14 😀
[quote author=lacuna link=topic=30353.msg1118608#msg1118608 date=1314858727] DeJotka łączę się w bólu 😉 Mnie wystarczy,ze mam dredy na głowie i kolczyki-niczego więcej nie potrzeba aby przyprawiać ciało pedagogiczne o zawał chociaż od pierwszej klasy tak wyglądam 😁
U mnie zostałabyś zapewne obłożona ekskomuniką bo chodzę do szkoły katolickiej 😀 Księża jak na razie dzielnie znoszą moje pomysły w stylu koszulek z gołymi babami,ale moja wychowawczyni z jakiegoś powodu mnie nie znosi...może to dlatego że miała przeze mnie nieprzyjemności u dyrektora...
Może nie jakiś wielki reżim,ale rozwalone trampki nie są mile widziane 😉
A plan lekcji mam piękny,dwa razy wychodzę o 12,dwa razy o 13 i raz o 14 😀 Sisisa wolałabym tak niż 28 bab na czterech facetów jak to jest w mojej klasie... [
Hah ja niby też do katolickiej-hymn mamy "służąc bogu służymy ojczyźnie..." także tego 😎 ale z racji,że w całej szkole znam 2 wierzące osoby i ogólnie uczniowie zawzięcie przekłuwają się,farbują,tatuują i nie wiadomo co jeszcze.. a przecież nie wyrzucą całej szkoły nie? 😁 więc nauczyciele nie mają siły przebicia,jedyne co to 90% ucznów majacych komisy dzięki uprzejmości tychże chociaż poziom ogólnie wysoki.Generalnie lojalność młodziezy w mojej szkole sprawiła,że robimy co chcemy i mogą nam jedynie nagadać.A ta garstka ucznów "normalnych" jeśli chodzi o wygląd jest równie przerażona jak nauczyciele 😀 Co do prawka ja też!Mamy jakąś epidemie prawkową 😁
Moja szkoła to Salezjanie więc ultrakatolicka,no ale wybrałam ją ze względu na wysoki poziom 😀 No rocznik '93 szaleje z prawem jazdy,spotkałam się z klasą to dowiedziałam się,że połowa albo robi,albo już oblała,generalnie cała klasa ogarniętatematem. Urosłam do rangi półbogini jak powiedziałam,że zdałam jeszcze w poprzednim roku szkolnym i to za pierwszym razem. Oprócz mnie w klasie ma już pięć osób 😀