nopebow, spojrz na to z innej strony, jak sprzedasz konia bedziesz miala wiecej kasy na czapraki. 😁 [przepraszam, wlaczyl mi sie tryb 'czarny humor' 🙄]
ta kasa nie będzie do mnie 😉
co do czapraków do kochania to mam greena i kilka razy na oczy konia widział 🤔wirek: w sumie mi się podoba, ale sama nie wiem czemu go nie zakładam. Chyba mi go szkoda 🤔wirek:
Cóż... muszę przyjąć wiadomość, że jestem bankrutem i nie kupię kolejnego niciaka 👿 Muszę poszukać sobie innego cottona z dawnych kolekcji, żeby zaspokoić głód szmatocholika 😵 Polecicie coś ?
Zablokowali mi konto na facebooku bo "aby sprawdzić jak to działa" wysłałam do Madmaddie zgłoszenie, że niemiłek mnie atakuje w komentarzu i od razu mi konto zablokowali 😁
Matko jacy ludzie potrafią być fałszywi 👿 Jeszcze kilka dni temu miałam umówione z pewną dziewczyną, że będzie ze mną jeździła do stajni, współdzierżawiła konia, wszystko ... A dzisiaj dowiaduję że wróciła do cl ...
Mój tata przed momentem miał wypadek... Wjechał w nich motocyklista 100 km/h nie wiadomo czy kierowca motoru żyje, a nasz samochód jest w stanie zmasakrowanym... Nikt na miejscu nie potrafi dobrze udzielić pierwszej pomocy... 😕 Zawsze coś musi się stać ! Teraz mój tata nie ma jak pracować, stracimy kilka tysięcy złotych... Nie mówiąc o moim stresie, mamy i taty 😕 Tyle problemów !
Dziękuję wszystkim... Ten straszny rok... Najpierw nagły nowotwór u fretki (była jak dziecko w naszej rodzinie 😕 ), teraz to... Wszystkie problemy finansowe... 😵 Oby ten rok jak najszybciej się skończył 😕
Dzięki. Dobrze chociaż, że ma się kto młodym zająć bo niestety 20 km na rowerze czy na nogach po szkole to dla mnie nie wykonalne 😵 Jednak nie żałuję, że przeniosłam młodego do nowej stajni...
Jest relacja ... 2 młodych na motorach się ścigało, jeden się wywrócił i się uratował, drugiego zabrali do szpitala - zabrali go żywego, jestem nadziei, że przeżyję...
Na szczęście byli świadkowie, którzy zeznali, że widzieli te ściganki. Z resztą mój tata jest instruktorem nauki jazdy i właśnie kończyli lekcję - nawracali i do widzenia... - nie on kierował. Dzięki wszystkim. Jeszcze dodatkowo wkurzyła mnie ta sytuacja z koleżankom... Nawet nie raczyła mnie o tym poinformować, pomimo, że byłyśmy na jutro umówione 😵 I akurat o niej czytałam, kiedy dostałam telefon od taty... Oczywiście wszystkiemu winna zazdrość znanej nam wszystkim KoniareczkiK.... 🙄 Załamałam się totalnie i odechciewa mi się już zawierania jakichkolwiek znajomości...
Kurcze jak czytam poprzednią strone to aż nie mogę-jak można chcieć iść do liceum?!Może się starzeję 😁 ale okres gimnazjalny to był najlepszy okres w mojej szkolnej karierze,to jaki jest teraz sajgon,przygotowania do matury 🤔wirek: oszaleć można.Nie mam ani jednego podręcznika,zeszytu nic czyli jak zwykle.Ciekawe czy uda mi się skończyć tą szkołę 😎 Ale pomalowałam paznokcie i umyłam włosy(nie lada wyzwanie przy moich) także można powiedzieć,ze biorę szkołę na poważnie 😀
Ja nie miałam fajnych ludzi,wtedy nienawidziłam tej szkoły i chciałam uciekać jak najszybciej. Z tym,ze ja w ogóle totalnie aspołeczna jestem.Ale okazało się,że może być gorzej tj.ludzie teraz są zaje*** ale za to nauka,nauczyciele..uff juz mi się agresor włącza jak pomyślę.No i sam fakt,półtorej godziny w jedną strone,8h w szkole i półtorej do domu..A do konia w nocy o psach nie wspomnę.Szkoła jest kompletnie nie dla mnie- moze brzmi to głupio 😁 ale zwyczajnie nie zgadzam sie z tym co przekazuje,tudzież mówiąc wprost-co próbuje nam wcisnąć za kit.Także jacy by ludzie nie byli zwyczajnie odrzuca mnie od instytucji w której odpady edukacyjne próbują dowieść swojej racji której niejednokrotnie nie mają.Ufff mówiłam,ze agresor mi się włącza?