Miss, skubana. 👀 No, biala koszula juz wyprasowana. Jak ja tego nie luuubie. 😵
Oooo, jaka jesteś planująca, ja jak zwykle wyciągnę koszulę z czeluści szafy i na spontanie, tuż przed wyjściem może łaskawie uprasuję 😁 Jeszcze przez rok będę miała tego farta, że szkoła blisko, bo gimnazjum, za rok niestety liceum i dojazdy do Wawy minimum pół godzin w jedną stronę 🙁 No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, nie mieszkam na zadupiu, na przystanek mam 300 m.
Ha, powodzenia wiec zycze. 🏇 Nie lubie mojego rodzenstwa, bardzo nie lubie. To co teraz mam w domu to sie na serial nadaje. Siedze sobie glodna i jak krolewna czekam az mi pojda kupia jedzenie. 🤔wirek: No co ja poradze, nie mam kasy, a bankomat na drugim koncu osiedla, do tego siostra mi wisi jakies 2 dychy, w sumie nie wiem dlaczego mialaby isc dla mnie do sklepu, no ale. 🙄 Brat chce isc na moj rower -''jak dostane jedzenie''. Oficjalnie moge uznac sie za zlego i rozpieszczonego czlowieka. 😵
...ale jak czlowiek glodny i biedny no to coz ma zrobic. 😁
Trudne sprawy albo dlaczego ja jak nic 😁 Btw ja mam już plan. Spoko jest, codziennie kończę o 13:20 (po 6 lekcjach), raz tylko godzinę później. Piątki to już w ogóle, 5 lekcij i dzień bez mojej ulubionej polonistki 😁 Jeszcze jakby nie było na dziewiątą, co bym wyszła ze szkoły naprawdę po 5-tej godzinie, a nie po 6-tej no ale... zmieni się toto jeszcze x razy 😉 Ogólnie, 3 klasa gimnazjum patrząc po planie zapowiada się bardziej lajtowo niż 1 i 2... 😀
A u mnie balów nie ma! 😀 Zupełnie. Mam nadzieję, że nie będę miała już edb i zaj. artystycznych. 👀 Jak tak to mam przechlapane. I patrząc na plan zeszłorocznej 2g to będę siedziała w szkole do 15:20 a nie do 16:20 😜.
nopebow, spojrz na to z innej strony, jak sprzedasz konia bedziesz miala wiecej kasy na czapraki. 😁 [przepraszam, wlaczyl mi sie tryb 'czarny humor' 🙄]
Nie mam co robić! 😵 Idę oglądać podręczniki 😂 Albo przygotować se coś na rozpoczęcie, bo kompletnie nie wiem w czym iść. Krupnik, no ale komu potem te czapraki założy? 😉