Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

btw. nie cytuj posta nad Toba, bo to tak zwyczajnie niepotrzebne.  😉

Dobra, bylam na ryneczku, kupilam skarpetek, majtek i chustke. Bede zyc. Albo i nie bo mi zostalo 50zl na 2 tygodnie. 😲
Jej jej jej... szkoła! 👀 Brrr. I w końcu nie zrobiłam tej fizyki! 😁
A ja jeszcze mieeeesiąc wakacji :emota2006092:

Wkurza mnie mój net i komp... Gram w RCC przez facebooka i mi się wiesza przed przeszkodą 😵
Jezu, ale mam doła. 🙁

A muszę się jakoś zebrać i zrobić 30 zadań z fizyki i pójść na ostatnią teorię. Najchętniej walnęłabym się na łóżko i spała aż już się dobrze poczuje.
Miss, skubana.  👀
No, biala koszula juz wyprasowana.
Jak ja tego nie luuubie.  😵
Przeglądam sobie zdjęcia z obozu i wiecie co? Mam kilka całkiem ładnych 😁
Miss, skubana.  👀
No, biala koszula juz wyprasowana.
Jak ja tego nie luuubie.  😵

Oooo, jaka jesteś planująca, ja jak zwykle wyciągnę koszulę z czeluści szafy i na spontanie, tuż przed wyjściem może łaskawie uprasuję  😁 Jeszcze przez rok będę miała tego farta, że szkoła blisko, bo gimnazjum, za rok niestety liceum i dojazdy do Wawy minimum pół godzin w jedną stronę  🙁 No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, nie mieszkam na zadupiu, na przystanek mam 300 m.
Ja swego czasu tez tak mialam, ale... starzeje sie i takie rzeczy sie dzieja. 😂
Może ja też trochę zmądrzeję jak będę musiała dojeżdżać dalej niż 2 km   🤣
Ha, powodzenia wiec zycze.  🏇
Nie lubie mojego rodzenstwa, bardzo nie lubie. To co teraz mam w domu to sie na serial nadaje. Siedze sobie glodna i jak krolewna czekam az mi pojda kupia jedzenie.  🤔wirek: No co ja poradze, nie mam kasy, a bankomat na drugim koncu osiedla, do tego siostra mi wisi jakies 2 dychy, w sumie nie wiem dlaczego mialaby isc dla mnie do sklepu, no ale.  🙄 Brat chce isc na moj rower -''jak dostane jedzenie''.
Oficjalnie moge uznac sie za zlego i rozpieszczonego czlowieka.  😵

...ale jak czlowiek glodny i biedny no to coz ma zrobic.  😁
To co teraz mam w domu to sie na serial nadaje.

Trudne sprawy albo dlaczego ja jak nic  😁
Btw ja mam już plan. Spoko jest, codziennie kończę o 13:20 (po 6 lekcjach), raz tylko godzinę później. Piątki to już w ogóle, 5 lekcij i dzień bez mojej ulubionej polonistki  😁 Jeszcze jakby nie było na dziewiątą, co bym wyszła ze szkoły naprawdę po 5-tej godzinie, a nie po 6-tej no ale... zmieni się toto jeszcze x razy  😉
Ogólnie, 3 klasa gimnazjum patrząc po planie zapowiada się bardziej lajtowo niż 1 i 2...  😀
Zawsze tak jest, sama teraz tez jestem w 3. klasie. Teraz bedzie jedno wielkie powtarzanie wszystkiego.
Nie moge sie doczekac liceum.  😜
Ja z wytęsknieniem czekam na studia, kiedy to będzie mi bliżej jak dalej do kupienia swojego konia  😎
Ja nie jezdze konno, wiec studia akurat mi niewiele dadza.
btw. czy bal trzecioklasisty jest obowiazkowy?
Właśnie nie wiem, może to zależy od szkoły?
Sama nie bardzo chcę na niego iść.
Ja bardzo nie chce na to isc.  🙄
Jak beda kazac to chyba pojde po zwolnienie do lekarza. A fuj.
Na swój bal gimnazjalny nie poszłam.
A u mnie balów nie ma! 😀 Zupełnie. Mam nadzieję, że nie będę miała już edb i zaj. artystycznych. 👀 Jak tak to mam przechlapane. I patrząc na plan zeszłorocznej 2g to będę siedziała w szkole do 15:20 a nie do 16:20 😜.
a ja byłam.. Ale nie był obowiązkowy  😉
dziękuję wszystkim za słowa wsparcia  :kwiatek: jutro sprawdzamy mu zęby, oby nie było tragedii..
Widziałyście nową kolekcję nici?! 😜 Muszę stwierdzić, że to jest najlepsze pocieszenie na nowy rok szkolny 😁.
Eee tam, za pstrokate jak dla mnie, i oprócz tego pastelowego niebieskiego to już wszystko było...
No właśnie ten morski niciak mnie tak wprawił w skowronki. 💃 Może mnie to tak zachwyca bo "nabywcą" czapraków jestem dopiero od kolekcji hazelowej? 😁
a oprócz morskiego będzie jeszcze kiwi chyba? Wiadomo już, jak będzie wyglądać?
edit: weszłam w szmatocholików. Granatowy i zielony niciak to obłęd.
Zdjęcia są w rewii.
🙂
edit: weszłam w szmatocholików. Granatowy i zielony niciak to obłęd.

nie wiem skąd wezmę pieniądze ale ten niebieski niciak ... obłęd  😵 na zawody idealny.. o ile nie sprzedam konia  😵 kurka  🤔
nopebow, spojrz na to z innej strony, jak sprzedasz konia bedziesz miala wiecej kasy na czapraki. 😁
[przepraszam, wlaczyl mi sie tryb 'czarny humor' 🙄]
Nie mam co robić! 😵 Idę oglądać podręczniki 😂 Albo przygotować se coś na rozpoczęcie, bo kompletnie nie wiem w czym iść.
Krupnik, no ale komu potem te czapraki założy? 😉
A po co zakladac? 😀 Ja swego czasu mialam czapraki dla samego posiadania.  🏇
Mitery, ja nie mam konia (nawet w dzierżawie) a ciągnie mnie żeby skorzystać z promo w Pasi-koniku czaprak + owijki za 85 zł 🏇
Wiecie co, doszlam do wniosku, ze jutro nawet mi sie chce tam isc. Ale nie martwcie sie, pojutrze mi przejdzie.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się