Mój kolega, kiedy się ostatnio spotkaliśmy, pochłonął całą swoją dużą pizzę, połowę mojej, potem 4 tosty, a po krótkim spacerze na dworzec, na którym czekaliśmy na pociąg, kupił sobie 3 batony i one również zostały skonsumowane. Oczywiście facet bardziej przypomina patyczaka niż człowieka. Zapewne na co dzień je podobnie, skoro wtedy przyjął takie ilości jedzenia " bez bólu". To już raczej nie jest normalne ani zdrowe... Naparwdę można mieć tak szybka przemianę materii?
Jestem z siebie dumna, ale zem patenciora wymyslila! No dobra, to tylko trzymajka do poidelka dla chomika, ale jaka satysfakcja. 😂 Przetransformowalam poidelko do klatki w poidelko do akwarium. 🏇
ankers, Ma siostra przykładem, że sie da 🙁 Wyzsza o 20 cm, waży mniej ode mnie a na raz potrafi wchłonąć 3 paczki piegusków. Inna koleżanka gdy skończą sie jej słodycze wcina cukier a i tak wygląda tak --> |
ankers no, już myślałam, że tylko ja nie mogę się doczekać czwartku i nowej szkoły 😎 Mam nadzieję, że będę miała w klasie ludzi na poziomie, a jeśli nie, to mam zuy plan ich sobie wychować 😁
Btw. mi też możecie oddać trochę kilogramów, w sumie chętnie wróciła bym do moich 50kg z zimy... wakacje, ruch, upał, mało czasu na jedzenie i od razu 46...
Apropo wakacji to ja nie narzekam czas spędzony ze znajomymi był nawet niekiedy w nadmiarze , czas z końmi przemiły dodatkowo wczoraj obkupiłam się już do szkoły co niezwykle poprawiło mi humor 😅
No że jedną szczoteczką tam gdzie jest aparat, zwykłą tam gdzie go nie ma i jeszcze tą międzyzębową. To skomplikowane jest. A i jeszcze raz w tygodniu jakiś żel na noc.
kurde, ale mam zły dzień 🙁 wszystko mnie wkurza, w stajni byłam taka zła... I jeszcze tam dolano oliwy do ognia... A teraz dowiedziałam się, że w sobotę przyjeżdżają oglądać mojego konia, który jest na sprzedaż... I są nawet zdecydowani... Czyli koniec mojego jeździectwa się zbliża 😕
głównie sprawy finansowe 🙁 rodzice powiedzieli, że już nie dają rady.. W sumie sama nie wiem 🙁 Chcą sprzedać i już. Uważają, że ten koń się nie nadaje do mnie też... A ja mogłabym dużo na nim osiągnąć 🙁
nopebow, szczerze wspolczuje, naprawde. Ja temu sie ciesze, ze nie mam konia bo naprawde nie wiem jak bym zniosla, gdybym miala sie z nim rozstac. Trzymaj sie mocno! 😍
Rodzice mnie zabiją...Przypomniałam sobie, że jutro mam ortodontę, idę na dół zostawić im karteczkę z "przypomnieniem", podchodzę do kalendarza i okazuje się, że co? "30.08 ortodonta" 😵
Alabamka, aua. Ale i tak Ci zazdroszcze, ze moglam w ogole napisac tego posta. Bo ja wlasnie mniej wiecej o tej godzinie zwijalam sie z bolu. Nawet nie pamietam do ktorej, ale wiem, ze juz sie robilo jasno. 😵 Tak, dostalam okresu.