Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ehhh.. ide spać. jakoś ostatnio wcześnie mnie zmula 😀
Edit: dodaje: Dobranoc  🙂
Idę do technikum w Dowspudzie (kierunek Augustów). Do tej szkoły mam 50km.  🙂
To jest ta szkoła: www.dowspuda.cdniku.pl
Oo, tego to to ja nie znam. Ale fajne strony.  🤣
[quote author=Nie_powiem;D link=topic=30353.msg1115147#msg1115147 date=1314563765]
rany to co to musi być stajnia z piankowym podłożem?
[/quote]

musi być ludzki dojazd.
to tak jak ja do siebie ale po co mi internat 😀 wstaje o 5.40 i jest gites .
papa
nightmare hmmm... ja jeździłam w Majdanie ale tam może się nie wybieraj... a jak chcesz czasem pojeździć tak sobie to naprawde przyjedz do mnie. z dw.Wileńskiego do Tłuszcza i kawałek dojścia ale jest ;p
a tak to teraz stajni nie ogarniam. wiem że są dwie w Truskawiu kolo (cholera zapomniałam jak się nazywa tamten... no las) nie las ale dobra xd
nic pod wawą nie wchodzi w grę. Na dodatek, nawet druga strona wisły nie jest mile widziana...
[quote author=Nie_powiem;D link=topic=30353.msg1115178#msg1115178 date=1314564782]
to tak jak ja do siebie ale po co mi internat 😀 wstaje o 5.40 i jest gites .
papa
[/quote]
Ale nie mam połączenia autobusowego,ani nic w tym stylu  😵  🙁.
moja mama chciala zebym do piaseczna pojechała tam jest technikum hodowli koni które sama kończyła. ale nie poszlam tam i moze lepiej
Nie powiem, chodziło ci zapewne o Kampinos a jedna ze stajni w Truskawiu miała zrezygnować z rekreacji
no. Boże mój biedny mały móżdżek siada... ja w jednej kiedyś jeździłam jakiś czas.ale ponieważ robili tak żebym mogła tylko na ląży żeby wydębić kasy trochę więcej zrezygnowałam. ale stajnia ładna. może jakbym wtedy miała jakiekolwiek pojęcie o jeździe to by to inaczej wyglądało.
serio idę. trzymacie mnie tu jakoś  🤣
Alabamka dwie strony temu pytałaś gdzie zdawałam 😉  zdawałam w Wawie w Aromerze 😉
Czy tylko ja jestem taka inteligenta żeby przez cały dzień nie zorientować się, że dostało się okresu? 😵 W domu prawie cały dzień mnie nie było, więc jakieś tam usprawiedliwienie dla siebie mam 😁
Małolaty! Dzisiaj mam dzień, że głupota się wyjawiła i poszłam... na kasting do W11  😂
Pojechałam z koleżankom na miasto do Amigo, a to było w budynku obok  🤣
A z amigo przywiozłam hacele i witaminy na słabe mięśnie .
Pacia, uohoh, jak poszlo?  🤣
Coś posprawdzali i się okaże 😉 Może będę przechodniem  😂

Znalazłam zdjęcia sprzed roku jak jeździłam... Załamałam się totalnie  😵
Trzymam kciuki!  🏇
Za to moja koleżanka zwinęła mi rolę z przed nosa, bo była przede mną, a tak się darła, że wszyscy zamilkli w poczekalni 😉
Jeszcze jest plus, że może młodego zaangażują  🤣
Pacia,ale super! 😀
A ja dzisiaj przez cały dzień prowadzę walkę z chorobą 🤔
akselka co ci ?  👀

A co mi tam, dam wam się pośmiać z moich zdjęć sprzed roku  🤣  Dobrze, że się opamiętałam i zaczęłam brać jazdy w stajni z instruktorem.

Poczynając od kłusa:

Poprzez galop:

"cavaletti"

i skoki...

Oczywiście zostałam zjechana, za moje znaczne pogorszenie w jeździe za o bardzo dziękuję, bo to do mnie przemówiło, a ja teraz nie wiem czy śmiać się czy płakać  😂 Dobrze, że taki poziom już za mną ...
walczę z chrypą,bólem gardła,głowy i gorączką 🍴
to nie dobrze ... Ja mam przewlekle chore zatoki i często mam czarno przed oczami, ale jadę do stajni i do końca dnia przechodzi  🤣
Strzelcie mnie jak jeszcze raz pójdę na ugodę i nie zabiorę gitary na wakacje  👿 Jedna pomazana markerem a druga tak rozstrojona, że nie umiem H nastroić  🤔wirek:
Nie ma to jak mała kuzynka... 😤
a ja mam swoje konie w swoim gospodarstwie i mi nie chce coś przejść  😤  😀
Alabamka, tuner w dłoń i do dzieła 😉
Tuner od początku w użyciu  😡
Alabamka, nie martw sie. Ja mojej gitary nie moge nastroic od 3 lat!
Ot pocieszylam.  😁
No to co za problem? 😉.
Alabamka Ja mojej gitary nigdy nie użyłam, nie nastroiłam i leży sobie za szafą czekając na dzień w którym może ją wyjmę  🤣
Mój stroik jest trochę... dziwny. Sam wykrywa struny i nie chce mi wykryć H na H  😵 
To ogarnij strunę G i potem strój H do 4 progu na G. Albo zrób E dwukreślne i strój H tak, żeby 5 próg na tej strunie brzmiał jak czysta E.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się