Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Dasz radę  :kwiatek:
Mi oswojenie z myślą utraty końskiego Przyjaciela zajęło dokładnie 1 dzień, potem było tylko lepiej. A Ty go przecież wcale nie tracisz, zobaczysz jaki będzie szczęśliwy w swoim nicnierobieniu  😀
Nadia A gdzie mieszkasz ? 🏇 😉
Vana, dobrze to słyszeć 😉.
Psycha, w Bydgoszczy. Nie będę więc w stanie być u niego codziennie, bo do Poznania mam niecałe 2 h drogi, ale co parę tygodni, żeby zobaczyć jak się czuje na pewno 😉.
Nadia To w sumie i tak daleko [ niestety ] ja np w zeszłym roku przeprowadziłam się z Poznania do Lusowa i do Poznania mam niedaleko.
Mama zrobiła mi czekoladę do jedzenia.  😜
Wiem, że teraz mi zazdrościcie.  😁
Mama zrobiła mi czekoladę do jedzenia.  😜
Wiem, że teraz mi zazdrościcie.  😁

Ha , ha  . Moja mama robi mi karpatkę .  😁

Czekolada to przy tym pikuś . ;D
Przepraszam, że sobie tak wtrącę, ale nie ogarniam Waszego tempa  😵

Byliśmy sobie dzisiaj w tym cudnym terenie. Wszystko mnie boli, bo mam cudowne siodło ( za duże, za twarde, porozrywane, wszechstronne, za śliskie). Było pare przygód. Standardowo kucyk pokopał inne konie przy jednym galopie; goniła nas jałówka; goniła nas nieuwiązana kobyła na polu, ale tak było całkiem sympatycznie. Ale naprawdę po godzinie miałam dosyć i miałam ochotę zsiąść choć na chwilkę.

Byliśmy sobie dzisiaj w tym cudnym terenie. Wszystko mnie boli, bo mam cudowne siodło ( za duże, za twarde, porozrywane, wszechstronne, za śliskie). Było pare przygód. Standardowo kucyk pokopał inne konie przy jednym galopie; goniła nas jałówka; goniła nas nieuwiązana kobyła na polu, ale tak było całkiem sympatycznie. Ale naprawdę po godzinie miałam dosyć i miałam ochotę zsiąść choć na chwilkę.

Hah ... a co , te siodło nowe .?
Niekoniecznie zazdroszczę bo mam swoją xd  🤔
Jasnowata, wiesz... mnie i moją koleżankę ostatnio gonił byk przed mostem  😵. A widział to jego właściciel i w ogóle nie zareagował. Dopiero jak mu zwróciłyśmy uwagę  🙄.
Jasnowata, wiesz... mnie i moją koleżankę ostatnio gonił byk przed mostem  😵. A widział to jego właściciel i w ogóle nie zareagował. Dopiero jak mu zwróciłyśmy uwagę  🙄.

Byk ?!?! O ja cie. Ale masz przygosy !

No masz ciekawsze życie ode mnie . ;d
Czy tylko mnie denerwuje nowa dwójka szczypiorów?  :jogin:
Chodzi ci o mnie?
[quote author=Jasnowata link=topic=30353.msg770259#msg770259 date=1289762859]

[/quote]

Baaardzo stare, rozjeżdżone jak się tylko da, jeszcze z czasów szkółki.

Nadia, a do tej kobyłki podleciał właściciel, złapał ją, słyszeliśmy jak ją uspokaja (USPOKÓJ SIĘ!!! STÓJ!!!  😂 ), zaraz potem widzimy, że galopuje w nasza stronę, a na polu plackiem leży owy właściciel  😎
W sumie najbardziej boję się tych koni, bo krowę jeszcze da się odgonić, wystraszyć, ot zwykłym kamieniem.

Vana, nie tylko Ciebie 😉 przydałoby się sprawdzić, czy Konstantynopol, to nie Goldenhorse po reinkarnacji 😉
[quote author=Konstantynopol link=topic=30353.msg770262#msg770262 date=1289762956]
[quote author=Jasnowata link=topic=30353.msg770259#msg770259 date=1289762859]

[/quote]

Baaardzo stare, rozjeżdżone jak się tylko da, jeszcze z czasów szkółki.

Nadia, a do tej kobyłki podleciał właściciel, złapał ją, słyszeliśmy jak ją uspokaja (USPOKÓJ SIĘ!!! STÓJ!!!  😂 ), zaraz potem widzimy, że galopuje w nasza stronę, a na polu plackiem leży owy właściciel  😎
W sumie najbardziej boję się tych koni, bo krowę jeszcze da się odgonić, wystraszyć, ot zwykłym kamieniem.

Vana, nie tylko Ciebie 😉 przydałoby się sprawdzić, czy Konstantynopol, to nie Goldenhorse po reinkarnacji 😉
[/quote]

Jaki znowu GoldenHorse .?

😵
Vana mnie również i to baardzo  🙄  :emot4:
Mnie też. I cytowanie wszystkiego jak leci. I jeszcze kropki i spacje przed znakami interpunkcyjnymi.  🙄
Mnie też. I cytowanie wszystkiego jak leci. I jeszcze kropki i spacje przed znakami interpunkcyjnymi.  🙄

poprawię się .
ok ?
xxflygirlxx no co ty . ? przecież cytowanie wszytkiego i pisanie superaśnie tak nowocześnie jest śupcioo  😅

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Przepraszam, ale musiałam  😎 [/size][/size][/size]
Mi też się coś wydaje, że nasz drogi pan golden zmartwychwstał i wrócił do nas  😵. No chyba, że to jego brat bliźniak  😂.
Możecie zwrócić uwagę a nie ...
Ja pier**** - jedyne słowa jakie mi się nasuwają teraz  😵
A był taki super wątek bez dzieci neo  🙇
Po ostatnim poście Konstantynopola stwierdzam, że to prowokacja  😎
No bo przecież nie można być aż tak... no, nie ważne.
Jedyne co pozostaje to ignorować c' nie . ?
Vana , dla ciebie wszystko to prowokacja , wszystkiego musisz się przyczepić bo ktoś jest NOWY .
Nie zły pomysł .
Nie długo będziesz prowokować samą siebie .
Ej, mam pytanie czy chodzi wam teraz między innymi o mnie ?
Znudziło mi się, miłej zabawy, wrócę jak będzie po...
Możecie mi odpowiedzieć ?
Vana , do widzenia .  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się