Mi się butów szukać nie chce, moje Rbk mają się bardzo dobrze i mi to wystarczy. Co mi tam, parę razy mogą mnie spisać za nieprzepisowe buty. 😁 robakt jaki kolor?
robakt ale to nie chodzi o to, że ich nie lubię. Ja je kocham, możesz nawet zobaczyć w wątku o lumpach, że się tam udzielałam i parę perełek znalazłam. Ale ostatnio mam jakiegoś doła z SH i wchodzę do nich, a tam wszystko mnie przygniata i nie mam siły nic szukać.
Hermes no to świetnie ! 💃 robakt też tak miałam, no nic, niebawem wrócą mi siły (MUSZĄ) 😉 Primai nie pomogę Ci dokładnie podając konkretne ćwiczenia na uda, ale jak ćwiczysz (biegasz, chodzisz, jeździsz konno, robisz jakieś ćwiczenia siłowe na dolne partie ciała) obwiń sobie uda folią spożywczą i to dosyć mocno, nie za cienką warstwę. Wtedy nogi będą Ci się bardziej pocić i szybciej będą spalać tłuszcz w połączeniu : wysoka temperatura+ćwiczenia. 😉 Moja koleżanka tak robiła na brzuch i uda. Ale potem stwierdziła, że jest jej za gorąco i odstawiła po tygodniu, chociaż mówiła, ze zauważyła minimalną zmianę (tylko, ze ona była na diecie dodatkowo, a jeśli chodzi o same ćwiczenia to nie mam pojęcia po jakim czasie będą efekty).
Ano, wszyscy piszcza jacy my wielokulturowi i oh ah, a tak naprawde my rasowi rasisci. Ajm sory, ja takze jestem rasistka. Oczywiscie nie jestem za podpadalniem chalup, ale jestem antymuzulmanska salym sercem. No sorki, tutaj rzucaja kamieniami, a u nich co by bylo? Pierwszego dnia by na stosie spalili. 🤔wirek: Chociaz nie, ten koles bylby bohaterem, bo wyrwal biala kobiete. To u nich ostatnio modne. Muzulmanizacja Europy - jeeee 🏇
Oczywiscie mi ten jeden pojedynczy gosciu nie przeszkadza absolutnie. Gorzej tylko, ze ich coraz wiecej sie tutaj robi. No i ciekawe jakiego wyznania bedzie dziecko?
Dziewczyny? Wiecie, gdzie mogę znaleźć zdjęcia [url=http://api.ning.com/files/wQwGIDrRvrCRd4GZ4qPWHEmfi6*EBOEarjt6PAFXvRqBkrHbmrXNwFkZdaz1RGiZ84zFRqWnsGy1bNmNfQFeURv-50EX81a7/grandprixdisp.jpg]tego[/url] typu? Szukam czegoś fajnego na tapetę, takie mi się spodobało, ale szukam innych podobnych i za Chiny nie potrafię znaleźć. W googlach już nie wiem, co wpisać, żeby mi wyszukało. 😡
mils a wujek Google ? 🤣 może coś z fotobloga Jessy lub Dominiki Frej? Zawsze w akcie desperacji mogę Ci dać link do jakiś moich z zawodów (bo ja takie dobre foty robię 😂 ) , nie wiem czy byłyby podobne, bo nie zwracam szczególnej uwagi na każde zdjęcie, ale może.. 😉 Krupnik ee u Was muzułmanów jak grzybów po deszczu u mnie prawie sami biali, raz na ruski rok widzę jakiegoś obcokrajowca co z wycieczką nie przyjechał 🤣
mils poszperałam i znalazłam tego troszkę, chociaż nie wiem czy o takie Ci dokładnie chodziło. coś mi szwankowało gdy chciałam zrobić odnośnik, więc pierwszy link musiałam dodać jako zdjęcie 😉
savoir, skróć pierwszy link bo trochę rozjeżdża forum (przynajmniej u mnie) 😉
Byłam dziś po książki. I wiecie co? Pierwszy raz w życiu musiałam kupić nowe książki o używanych nigdzie nie było 🤔 Za 5 książek dałam ponad 100 zł 😵 A jeszcze brakuje mi angielskiego, informatyki, techniki i ćwiczeniówki do biologii. Masakra. Po drodze wstąpiłam też do SH. Z racji tego, że byłam ze starszą siostrą, która wstydzi się chodzić do lumpów ( 🙄 ), kupiłam sobie tylko jedną bluzkę i stanik. Ale i tak za bardzo nic ciekawego w tym tygodniu nie było. Za tydzień może pojadę jak mi mama kasę odda 🙂
Językowe książki zawsze są bardzo drogie. Na szczęście my w tym roku mamy tylko 7 przedmiotów + wf, z czego z 2 mamy kończyć książki z poprzedniego roku. Dzięki temu musiałam kupić tylko podręczniki do geografii, matmy, polskiego i religii, a na informatyce książek nie używamy, więc nie zamierzam kasy wydawać. Śmiesznie będzie mieć 8 przedmiotów i kończyć lekcje około 12 😉
fin do jakiej ty szkoły w takim układzie chodzisz ? 🤔 mitery jeśli Ciebie to pocieszy, ja nie mogę kupować książek używanych, zawsze wszystkie muszą być nowe. W tym roku na książki poszło z jakieś 450zł ? Coś koło tego 😵
mitery no niby nie, ale jednak obowiązek kupna nowych podręczników co roku jest dołujący, a z kasą co raz gorzej.. I czym się różni nowa podstawa programowa? Numeracją stron, pieczątką i nową szatą graficzną. Czasem zdarzy się, że nie ma z dwóch-trzech stron, a tak to wszystko jest to samo. To wszystko jest śmiechu warte. 😵
savoir, u mnie w klasie niektórzy na matmie mieli to tzw. "stare wydanie" i tak jak mówisz różniło się to tylko brakiem chyba 3 stron i trochę zmienioną treścią niektórych zadań. Tak samo na polskim. W nowym wydaniu nie ma bodajże 2 tekstów z tego starego. Moja siostra idzie teraz do 2 technikum i podobno zmieniają to podstawę naukową (czy jak to tak leciało) i musi mieć nowe książki. I do ponadgimnazjalnych szkół książki (chyba) są najdroższe. Florcik, ja bym wybrała drugie 😉 A Tobie które bardziej się podobają? 🙂