Krupnik., ja na przykład mam ogromne kompleksy na temat wagi i bardzo się tym przejmuję. Od zeszłej zimy udało mi się schudnąć tylko 6 kg i ciągle robię się smutna, jak patrzę na siebie w lustrze.
A w ogóle, to np w Szwecji krowy są bardziej "okrągłe" niż w Polsce i nie wystają im kości 😉
fin, ale to jest bezpodstawne. Jeszcze komplekszy na temat wygladu jestem w stanie zrozumiec. Ale wagi? Przecie nikt nie ma na czole napisanego ile wazy. 😉
fin, ale ja przeciez caly czas o tym mowie! O wygladzie, nie o wadze. Ktos moze wazyc i 70kg i wygladac swietnie, bo ta masa sie dobrze rozklada, a ktos moze wazyc 50kg i bedzie wygladal niefajnie. Uh, czytajze ze zrozumieniem. 😉
Krupnik a to wszystko przez oszukane kanony piękna z TV i innych badziewnych rzeczy! 👿 Mimo to, i tak mój brak determinacji nie pozwala mi na schudnięcie to niech pozwoli na nieprzytycie bo do tego to mam OGROMNY predyspozycje po mamusi. 🥂 Alabamka wpisz sobie w necie co to siatka centylowa, to jest taki wykres dla dzieci tam chyba do 18roku życia (?), który pokazuje Ci czy Twoja waga względem Twojego wzrostu jest odpowiednia dla dzieciaków w Twoim wieku (zazwyczaj na tych siatkach są kolory i legenda i wtedy dobrze się to sprawdza czy ma się dobrą wagę czy nie). Mam nadzieję, że jakoś to dobrze opisałam.
Krupnik, Z czoła sobie wagi byś nie przeczytała a chudnąć powinno się dla siebie i własnej satysfakcji 😉 Akurat to co myślą o mnie ludzie jest mało punktowanym problemem do zrzucenia wagi. Po utraci paru kg między innymi zaoszczędzę przede wszystkim na spodniach bo wszystkie mi się przecierają, będę się mniej pocić, znajdę sobie ubrania bez problemu. 😉
Krupnik ostatnio mam jakiegoś doła/lenia, nie wiem ja kto nazwać wchodzę do lumpa i mnie on przygniata i nie mam siły nic przebierać. 🙁 A lubiłam tak SH..
Grrr, mam ochotę charczeć i warczeć. Od wczoraj znowu jestem psychicznie zmarnowana. Nic mi się nie chce, koniom robię wolne, bo nie chce mi się jechać do stajni. Teraz tylko sobie w duchu mam nadzieję, że ułoży się tak jakbym chciała. Kto chce 4 konie? 👀 W tym jeden stary, narwany i wpinający się, drugi młody i nieokiełznany, trzeci młody i tępy, a czwarty stary, schorowany i wredny. Mieszanka wybuchowa. 😁
mils to same perełki masz 😁 Dobra ja po wpisie Krupnika i robakt nabieram chęci do SH, jak znajdę czas po powrocie od koleżanki muszę się do niego wybrać, ot co! 🏇
savoir no ba! Jest jeszcze lepiej! Pierwszy z dziurą w nodze, drugi chyba zdrowy, trzeci z dziurą pod gardłem i czwarty z połamanym ganaszem. 😁 Każdy po karierze sportowej lub przed nią. Konie oddam tanio za symboliczną złotówkę i czas wolny.
mils eee no nie dość, że perełki, to jeszcze jakie zdrowe i z jaką przeszłością/przyszłością! 😁 A tak na serio tylko na takich "wypierdkach" idzie się najwięcej nauczyć także ja tu proszę bez rezygnacji podchodzić!
Mi brak zeszytów i butów, podręczniki to ja mam już od początku sierpnia. Na szczęście nie mam zbytnio wąskich stóp i z butami większego problemu nie mam, ale nie mogę nosić tradycyjnych balerin, bo spadają mi ze stopy. 🙁
Ja w tym momencie to nawet nie mam pojecia jakie buty w ogole kupic. Przede wszystkim chcialabym jak najtansze, bo musze je kupic z pieniedzy na jedzenie. 😁
ja mam nowe niebieskie korki 😍 kocham je, tylko szkoda że z czarnych nie było rozmiaru 🙁 Książek jeszcze nie mam, pewnie kupię na kiermaszu tylko jeszcze nie wiem, jak to zrobię. 🤔wirek:
savoir tanioszki są bardzo fajne. Też kiedyś nie przepadałam, moja mama nie lubi, ale bo kilku wypadach z jej siostrą uwielbiam wygrzebywać perełki. Satysfakcja lepsza niż zakup ciuchów w sieciówkach.