Filmy? Skazany na bluesa, The last song (ostatnia piosenka), U progu Sławy, The runaways prawdziwa historia, Charlie St. Cloud ,List w butelce... Czego bardziej konkretnie szukasz ? (gatunek np.)? 🙂
Napisała, że najchętniej ale nie napisała, że koniecznie 🤣 Końskich nie jest za dużo. edit: Ja znam: Flicka (1 i 2 ), Czarny Książę, Zaklinacz Koni, SeaBiscuits (w każdym bądź razie o niego chodziło, tytułu nie pamiętam nawet już 🤣 ), BigSpeanger (czy jakoś tak), Champions, Zebra z Klasą, Long Shot
ChCh, Też mi to pierwsze przyszlo do głowy 😁 Z komedii takich familijnych (dobrze zrozumiałam?) to: Angus, stringii i przytulanki, Dziennik Cwaniaczka, Toy Story 😎, The Karate Kid, Noc w Muzeum, Bandslam (?) Nie wiem czy filmy też takiego typu jak: Dziewczyny z drużyny, 17 again, Historia Kopciuszka, Wskakuj, Piżama Party
Krupnik. mam taki szal. 😀 Jak dla mnie nie zalatuje wsią, o ile ma się go tylko na szyi. 😁 Bardzo go lubię, ciepło mi jest, praktyczne to to i oryginalne. 🙂
Nie no co tam będziesz... ja widziałam 4 razy wszystkie odcinki (wszystkich sezonów) 😵 + Ciekawsze odcinki kilka razy. Znam już wszystko na pamięć 🙁
edit: Ale jak chcesz oglądać Miley Cyrus to obejrzyj The Last song. Serio, serio. bardzo fajny film, sama się wczoraj zbierałam aby jeszcze raz obejrzeć (chyba zaraz to zrobię) 😀
Alabamka, na jutubie The last song jest? Bo też się zabierałam do oglądania ale ja taki matoł jestem, że nie mogę znaleźć 🤦 Bo na tych innych stronach to chyba można tylko po kilka minut oglądać.
mitery0322 🤬 Napiszę jakiś 10 raz na rv (chyba trzeci w tym wątku) o istnieniu programu o nazwie cacaoweb. Pobierasz takowego za darmo, wklejasz do niego link megavideo (tego co ma 70 minut limitu ) i oglądasz bez limitu. Myślałaś, że jak ja obejrzałam tą hankę? 😁 Na yt też widziałam, zaraz poszperam
Krupnik, Uważaj dziewczyno z tymi orgazmami 😉 V., czapki... ogranicz trochę 😁 edit: mitery, ja widziałam jednak po ang. ale zaopatrz się w cacaoweb, minutka i go masz, łatwy w obsłudze i jeszcze nie raz ci posłuży 🙂