Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Krupnik ja se kupie glany nawet za 500zlbo mam dość kupowania butów na pół roku mojego użytkowania...
Krupnik, Osobą bogatą nie jestem ale np. kupię conversy za 200zł. Dlaczego? Bo i tak mi wychodzi taniej. Conversy trzymają mi się rok a tak musiałam kupować buty co pare miesięcy przy moim użytkowaniu (Tu 60 zł, tam 80zł i wychodziło ponad 200zł)
Wczoraj zatopiłam conversy w bagnie, umyłam je potem w zdroju ulicznym i jeszcze wyprałam w domu. Normalne buty od razu by się rozkleiły a tym nic się nie stało
Alabamka, conversy to nie buty, conversy to przyjaciele. One sie nie zaliczaja.  😂 Do tego nalezy wziac pod uwage, ze convy sa poza tym calym szalem modowym i nie bedzie z nimi tak, ze za rok przestana byc modne.

Nie zebym jakos leciala namietnie za trendami, ale jednak lubie wyglada jak czlowiek w miare.  🤣

Niepowiem, moje byly z CCC za 110 zl z przeceny i 4 lata ze mna byly. To nie jest regua.  😉

savoir, wyslij mi prosze link bezposrednio do zdjecia bo mi sie nie otwiera ich cudowna strona na moim jeszcze bardziej cudownym komputerze.
nie_powiem, zmarzniesz w glanach. ja mam dość i w tym roku kupię sobie jakieś ocieplane buty. zapewne męskie, bo żadne damskie mi się nie podobają. wszędzie te kozaki albo emu...
ankers, ja mialam w najgorsze mrozy supermegaekstra babcinowelniane skarpety. Takie, ze np. w szkole sciagalam je razem z butami. Wszystko dzialalo.

edit: chociaz jak blacha namarznie...  😫
nie przypominaj 🙁.
Ja dałam 300 zł za Nike. I mam je 3 lata codziennego użytkowania. Żyją w idealnym stanie. No dobra, prawie. Ale nic poważnego im nie jest. Te z Deichmanna to według mnie wyrzucanie pieniędzy w błoto, miałam parę par, żadna nie żyła dłużej niż parę miesięcy.
Krupnik... przyjaciele?! Ja moje czarne kocham nad życie ( głupio mi kochać buty ale tak jest) szukałam je rok, wydałam 220zł, nikt nigdy nie widzi, że to conversy... Gdybyście widzieli wczoraj moją panikę bo "wyblakną i nie będą tak czarne jak są"  😵 Chyba kupię drugą taką samą parę do szkoły  😡
A co do mody to... Byłam zmuszona kupić balerinki bo nie pasowały do sukienki na wesele  😕
flygirl, masz swieta racje. Na wiosne kupilam sobie dajczmanowskie adasie, po 2 miechach byly w strzepach. Potem dalam 2x tyle,kupilam w HD,  pieknie dzialaja [chociaz badzmy szczerzy, ile ja razy tego lata wychodzilam gdziekolwiek 🙄].
Jednak nalezy spojrzec tez z innej strony... mnie osobiscie nie stac na takie buty. Niby mam aktualnie na koncie 400zl, jednak chcialabym za to kupic buty, reszte ksiazek, no i pare ubranek by sie przydalo. Juz pomimajac sam fakt, ze chcialabym jednak sie dorzucic do niebawem nadchodzacego aparatu.
Oto Polska wlasnie...  🙄
akers ja muszę wytrzymać 40 min pociągiem o 6 rano do szkoły i może z powrotem ale niekoniecznie bo tata wraca samochodem to mnie może wziąć. w moich butkach nie moge, zanim dojadę jak czasem w pociągu nie grzeją to nie mam nóg ja chodzę w takich kurde nie wiem jak to nazwać..
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=nike+high o w takich xd. a że rano i tak muszę mieć albo 2 pary skrpetek albo rajstopy to może da rade chodzi mi o zimę ;p
Krupnik nie można skopiować ani nic zdjęcia, byś musiała wejść w stronę CCC, w kolekcję damską, potem w botki i tam znajdziesz takie ciemno brązowe na obcasie wysokim z kożuszkiem bo w necie nie ma ich zdjęcia. Conversy poza tym wszystkim są po prostu o wiele bardziej wygodne niż inne trampki i noga w nich lepiej wygląda.  😀
savoir, mi sie cala ich strona nie otwiera.  🙁
Krupnik łeee to lipa.  🤔
Mnie moje krótkie Conversy obcierają strasznie. 🙁 Ale to nic. i tak je wielbię i będę je nosić. 😀
Jeszcze bym sobie skoczyla gdzies na pobliski ryneczek i kupila... majtek. Strasznie nie lubie tego robic.  🙄 Staniki jeszcze kupuje przez neta, ale majtek mi sie nie oplaca. xD
Ja standardowo nie kupuję żadnych butów, bo nie mam po co. Kozaki mam, botki na mniejsze mrozy na małym obcasie też, oprócz tego termobuty na ekstremalne warunki. 😁
Obiecałam foto Fryza dla mitery, więc proszę - letni Fryzik:
Ale kozacka stajnia!  😍
noście trapery  😍
Treki tez sie swego czasu nosilo.  🙄
Jednak chyba sie starzeje, bo jednak od czasu do czasu mam ochote wygladac ladniej.  😁
mils to foto też z Waszej Kortowskiej stajni? Bo nie ogarniam gdzie to  🤔 Mimo to kocham Kortowską stajnię, ładnie tam jest i ludzie też fajni się wydają (spójrzcie chociażby na naszą mils) to jedynym minusem to, to, że macie blisko te autokary/pksy i ulicę, chociaż ona aż tak ruchliwa chyba nie jest.. ?
Dziewczyny, dlaczego nie mieszkacie gdzies w poblizu?
Z Wami sie tak fajnie nawet o butach gada...  🙄
savoir wszystko to Kortowo. 😉 Ulica raczej cicha, bo mało osób tam jeździ, a do autobusów można przywyknąć. Tym bardziej, że podwożą pod samą stajnię. 😀 Ludzie są różni, ja miałam dzisiaj incydent, po którym odechciało mi się wszystkiego - wsiadania, uczenia się itd. 🙄

edit.
savoir byłaś w Kortowie?
Krupnik. dopiero teraz ogarnęłam, że z Białegostoku jesteś. Znam stamtąd parę super dziewczyn, które poznałam na obozie w Kortowie w zeszłym roku. W tym roku jeśli się nie mylę idą do LO, ciekawe czy może którąś znasz. 🙂
flygirl, napisz mi na pw o nich
mitery może ilekroć go widziałaś i miałaś z nim styczność to wszystko fajnie pięknie, a potem na osobności u nich nie było za ciekawie  😉

Rozstali się przez jego ciotkę. Owszem, nie zawsze było kolorowo, były kłótnie, ale ja go strasznie lubiłam (w 3-4 klasie nawet się w nim podkochiwałam 😉 ). Robił wszystko żeby jej było dobrze a ona skreśliła go bo jego ciotka jej nie lubiła (gadała na nią różne rzeczy etc.). No ale już kończę ten niefajny temat 'miłości' i miłości 🙂

A co do niemarkowych butów. Ja zawsze kupuje buty na targu (kozaki, adidasy, trampki, klapki itp.) i nie narzekam. Może jakość nie jest powalająca, ale nie stać mnie na trampki za 200 zł. W zeszłym roku kupiłam sobie w chińskim za 15 zł i przetrzymały cały rok. W ostatnim miesiącu się rozkleiły.

mils, dziękuję za zdjęcie Fryza 🙂 Ale ogon 😍
mitery hehe, to dopiero początki hodowania tego ogona. Za rok-dwa mam nadzieję będzie jeszcze fajniejszy, tak samo grzywa. 😉
mils, już się nie mogę doczekać foty jak będzie wyglądać 😜
mitery ja też. 😀
ankers twoje foty Royal'a na Fryziku jutro powinnam w końcu mieć, o ile koleżanka nie zapomni wysłać.
Małolaty macie jakiś dobry film do polecenia (najchętniej koński) ale żeby koniecznie był na jutubie? Internet zaskakuje i dosyć szybko filmy się ładują więc trzeba korzystać 😉
Skok po marzenia. Ale po angielsku. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się