Mitery, gdyby nie pogoda to byłoby super, W deszczu niby jeździliśmy ale nie było naturala, wypadów nad jezioro itp 🙁 Właśnie przeglądam zdjęcia 😎 ankers, Miśka? 😁
Ej, patrzcie z czego mieliśmy beke przez cały obóz- filmik z konkurencyjnej stajni Ten tekst "siodło zsuwa się z wilgotnego grzbietu Gusty" 😂 A tak w ogóle to rozwala mnie to że laska spada a oni daaaaalej galopują (i to jak długo oni galopują 🙄 )
Nie martw się, ja nawet nie próbowałam ogarnąć niektórych wątków, co dopiero Kącik Małolata. 😜 Ej to jakiś nowy bo nie widziałam. Haha. 😂 A słyszałaś o żywej reklamie qń'ia? 😀 Ale to tak bardziej na PM. 😉
Kawecan, podobno był ześwirowany i w ogóle 😎 A teraz sobie tak myślę że Magda przy pierwszym wsiadaniu na Astona jak go zajeżdżała mogła pojechać na kantarze w teren a ten NIC nie zrobił. I ostatnio nawet wsiadała na Kluchę która pierwszy raz miała jeźdźca na sobie i grzecznie szła od dosiadu (poza chwilami kiedy ją muchy gryzły bo wtedy się denerwowała i szła takim kłusem że jak obejrzałam filmik to myślałam że jest przyśpieszony 😂 ). Ciekawe jak by to wyglądało w Qniu 😎
Noo i Kącik jakoś żyje 🏇 pomijam fakt, że nie ogarniam o czym pisze Kawecan i Misskiedis to okej. Mamy w stajni jedną fryzkę i jakoś za specjalnie nie płowieje. Kruczoczarna też nie jest, ale to ze względu na wiek, czarna z lekkimi prześwitami siwych włosków. Krupnik hmmm, co do 101 ćwiczeń na ujeżdżalni to raczej nie, ponieważ nawet własnego konia nie mam ani częstego trenera, wręcz żadnego, także nikt by mi nie pomógł z ziemi jakbym chciała jakieś ćwiczenie wypróbować, a tak to co jazda raz w tygodniu i mimo tego, że miałam podczas dzierżawy rewelacyjną trenerkę (nie wiem czy nadal będę mogła z nią trenować, kwestia kasy i dojazdów) to jednak nie to samo co własny koń i trener prawie codziennie. I myślę, że z książką będzie jeszcze lepiej niektóre rzeczy wyobrazić, zastosować na jeździe. Chyba, że ta 101 ćwiczeń na ujeżdżalni jest tak dobra, że lepiej kupić ją niż tą z dresażu 😉 tak poza tym chyba zacznę prosić o jakieś wynagrodzenie jak będzie mnie ktoś na zdjęcia "zapraszał" :/
mils to ze stajnią tak? przepraszam nie zauważyłam. :P ja mam mały domek na wsi pod wwą 2 konie w stajni (niedługo 3 😀 ) i w pip psów a więc tak jakby mam stajnie ale prywatną ;p