Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Nie będzie mnie przez kilka dni (czyt. do końca sierpnia) bo limit transferu wykorzystałam i wooolno chodzi internet 🤔 Chyba, że "odżyje" tak jak ostatnio 🙂
ChCh a GoSport, Decathlon, Okser ?
GoSport- nie mam. Deca drogo i gerka wyglądająca jak koc ze sznurkiem. Okser- same drogie eskadrony 🙁.
ChCh, może ivett się podejmie uszycia dery? 😉
Może...
ChCh noo właśnie, ivett 😀 No nic, trzymam mocno kciuki byś znalazła jakąś derkę! 😉
Mitery ty masz jakiś limit na internet ? Pierwszy raz o czymś takim słyszę  😲
savoir, ano mam 😉 Przynajmniej w Play'u. I to jest wkurzające 🤔

edit: Zamiana wyrazu 😉
Ktoś kto mieszka kilka domów ode mnie bierze ślub, bo słyszę orkiestrę 😁 Fajnie grają 😁

edit: Pozwoliłam sobie na post pod postem ze względu na to, że poprzedni jest z wczoraj 😉

edit2: Buuuu, skończyli grać 😫
mitery aaa, ja na szczęście nie mam czegoś takiego jak limit, tylko płacą miesięcznie jakąś tam kwotę rodzice i mam korzystanie z neta do woli :P
Słuchajcie Małolaty w końcu noszę moje upragnione S na dole i XS u góry  💘 Wiecie jak wtedy człowiek się czuje? Rewelacyjnie na prawdę! Ehhh....poza tym chyba nie umiem robić zdjęć ludziom  😵
savoir, na mnie nawet głupie XS na dole jest za duże 🤔 Na masie przybierać nie chcę (bo i tak moje nogi mi się nie podobają), więc muszę tylko czekać aż "podrosnę" 🤔
też tak miałam 😀 i dorosłam do M-ki  😀
wrzucam zdjęcia
mitery jaka ty musisz być chudzinka! Ja mam troszkę masywne nogi, ale jakoś nie przeszkadzają mi, starczy mi to, że te S i XS są na mnie dobre i inie wyglądam w nich jak baleron  😀
savoir, mi nogi przeszkadzają, bo w podstawówce były szczuplejsze 😉 No chuda to ja jestem, fakt (choć są szczuplejsze osoby ode mnie 😉 ), ale za to niska 🤔 Coś około 162-163 cm 😉
Eee, przestan, jaka niska. Ja mam dokladnie 163cm i sie czuje najsredniejsza z najsredniejszych. Teoretycznie chcialabym miec jeszcze z 5cm, ale tak przynajmniej nie martwie sie, ze facet bedzie za niski.  😁
Ja jestem w tym momencie gruba. Ostatnio sie wazylam bylo 63 kg, czyli jak to okreslila lekarka ''no, obroslas w tluszczyk, 10 kg nadwagi!''. 🏇 A co do rozmiarow spodnie L, gora generalnie M, ale w koszulach/guzikowych tworach musze miec L, bo inaczej sie na cyckach rozjezdza.  🙄
ja na początku 4kl ważyłam 29 kg i tyle prawie do końca roku  😀 a teraz lepiej jest z tą m-ką i przynajmniej moge ciuchy dla ludzi nosić a nie z dołu za krótkie a w pasie dużo za luźne i tak wszystko  😤

Ja jestem właśnie dość wysoka ale tam. nie musze po wszystk ona krzesło włazić  😀
a ja mam równe 152 cm i uwielbiam ten wzrost 🙂 Ale za to zdecydowanie oddałabym komuś 5 kg. 😀
Krupnik, jestem niska względem koleżanki z ławki 😉 Ale tak ogólnie lubię swoje ciało. Mimo narzekań raczej nic bym nie zmieniła. No może deczko więcej w cyckach bo żadnego stanika nie mogę dopasować 😉
O, ja oddam cyckow, ja ja!
Cholercia, mam ich serdecznie dosyc.  🙄
mitery0322, to ja z cycków chętnie bym oddała trochę na rzecz obwodu pod, w którym mam 63 cm ;/
Krupnik sorcia za pytanie ,ale jaką masz miseczkę ?  😁 Ja mam B i jakoś nie uważam by były za duże, prędzej, że za małe  😁
Graba jestem od Ciebie wyższa  😜 w końcu od kogoś, moje bite 160cm mnie dobija trochę, ale trudno, przynajmniej nie będzie problemów z facetem jak to stwierdziła Krupnik
Nie_powiem;D jeju :O Kiedy ja tyle ważyłam  🤔
Nie_powiem, nie pamiętam ile ważyłam w 4 klasie ale pewnie też coś koło tego 😉
Savoir, staniki, które są na mnie prawie idealne (czyt. trochę za duże) to 32/70 i 34/75 (tak na metkach jest napisane). Więc to chyba miseczka A? Czy jeszcze mniejsza? 😁
mitery łoojezu, ja nie wiem jak to jest nawet, ja zawsze mam napisane B i rozmiar obwodu :P
Dziewczyny, gupie baby, marsz do lobby biusciastych!  🤬 Niestety, ja juz dawno temu rzucilam tryb kupowania stanikow 'uniwersalnych' 75B na ryneczkach. Aktualnie nosze sobie niejakie piekne 65H.  😎 Dla nieogarniajacych normalnych rozmiarow - w biuscie mam jakies 96cm.  😫
Krupnik, do lobby biuściastych to ja nie mam z czym się wybrać 😁

edit: Ktoś mi zdjął ignora 💃 Kto, kto, kto??? 🙂
Krupnik wiesz co mój rozmiar jakoś nie odbiega od tego co w sklepie miałabym kupić. Raz chciałam jakiś fajny, droższy, ale lepszy stanik to babka do mnie patrząc na mnie: hmm nie no ty B nosisz, albo i C. Ile w obwodzie tam było to już Ci nie powiem, ale jednak z rozmiarem to wbiła. Niestety u mnie taki problem, że mam niesymetryczne piersi i muszę stanik dobierać do tej większej, z czego za druga jednak jakoś za specjalnie fajnie nie wygląda. A staniki może i zacznę kupować w tych lepszych sklepach, jak wykończę te co mam. Czyli z 4staniki, które mi służą, bo tak to mam z hmm 8(?) i zacznę powoli kupować DOBRE staniki. Ehh, no nic, lepiej z dwa lub trzy a dobre, niż milion a przy małych lub źle dobranych 😉
Krupnik oddaj mi bo mi mało  😂 ja jestem na 75B ale juz do niedługa bo mi się przyciasno robi tu i tam 😀

mitery ja chyba nadal mam mojego ignora  🤣

Edit: a nie, nie mam 😀 ciekawe kto mi dał 😀
Savoir, moje właśnie też są niesymetryczne (jak u wszystkich kobiet/dziewczyn), ale właśnie co na "lewego" dobre, to na "prawego" za duże 🤔
Nie_powiem, ignora miałaś ode mnie bo na początku denerwowały mnie Twoje wypowiedzi. No ale już go nie ma i się nie pojawi 😉
Ja tam swój wzrost nawet lubię, mam 158cm. Co prawda mogłabym mieć te 3-4cm więcej, ale. 🙂 Za to trochę cycków chętnie od was troszkę przyjmę. 😁
Rety, jutro do zrobienia 5 koni, Dante na innym wędzidle na próbę (szkoda tylko, że nie będzie nikogo, kto by mi cokolwiek podpowiedział... 🙁), Derwisza jutro na luźnej wodzy, a oprócz tego jeszcze Fryz, Dragon i Barbór. Zdechnę.
mitery a to przepraszam na początku po prostu czułam się obca  😁
Nie_powiem, szpoko 😉
Mils, kocham fryzy 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się