Hermes mam wrażenie, czy z twojej wypowiedzi wynika, że to nie będzie Ikaria? I jak możesz, to powiedz coś moim rodzicom, żeby więcej zarabiali i mi też konia kupili... 😁 Vana a możesz to udowodnić? 😁 Stwierdzam po raz kolejny, że łatwo powiedzieć... :/
Caira no robi, robi. 😀 Najgorzej jak się szykuje fajna impreza i rodzice nagle ci ogłaszają, że też będą... 😵 Raz mi tak zrobili, ale za to przyłapali mnie w trakcie. 😀
mils no Ikari nie kupuje, bo jest koń do oddania,którego biorę jeżeli będzie zdrowy. To 8 letni folblut 😀 Za źrebaka miał coś tam z trzeszczką kopytną, ale już jest wszystko okey, ale to się okaże 😎
Wiecie co? Komedia! Wyglądam kilka minut temu przez okna w salonie, by zobaczyć, co robią moje koninki, a tu proszę! Siwy otwiera sobie boks (hmm, ciekawe kto zapomniał go zabezpieczyć...), podchodzi do Paris i próbuje otworzyć jej boks i jak mu się nie udaje to złości się i wali przodami o drzwi. 😁 Poleciałam szybko go zamknąć, chociaż mogłam chwilę poczekać, co jeszcze Gruby wykombinuje. 😂