z internetu, nie podejrzewasz chyba że włóczyłam się z nimi z aparatem a twórcze też są klik Rzeczywiście , bardzo twórczee . 🙂 Jestem zła, zła, zła! 😤 Jest taka piękna pogoda, właścicielka stajni jest właśnie w stajni i nie raczy do mnie zadzwonić czy coś, ze może bym przyszła. Jakkolwiek nienawidzę mojej starej stajni, to tam mogłam sobie przychodzić kiedy chciałam, a teraz? Muszę za każdym razem czekać na sygnał albo info od właścicielki, że mogę przyjść... :/ Co za chamstwo! 😤 to może ty zadzwoń .? 🙂 💃 👍
Vana to ja się spytam jeszcze raz - autorem tych twoich "101 ćwiczeń dla skoczka" jest Linda L. Allen?
Przepraszam :kwiatek: tak, tak, to chyba to nazwisko 😉
Konstantynopol nikt się do Ciebie nie odzywa bo onieśmieliłeś nas swoim urokiem osobistym i wrodzoną inteligencją, poza tym... ten Twój patetyczny język, miodnie się czyta posty Twojego autorstwa, mięknę 😜
Dziewczyny, mam deżawi (jak to się pisze?), tamtemu było... golden-cośtam? 😁
Też bym chętnie poszła do pracy, zbieram na obiektyw a tata nie kwapi się do dokładania, bo stwierdził, że on mu wcale nie jest potrzebny. No wiecie co, jedyna córka i takie traktowanie. 😤 I od pół miesiąca wymiguje się od zapłacenia za konia. Można nerwicy dostać. 😁 Czy to już jutro do szkoły? Wiecie jaki będę mieć fajny tydzień? Poniedziałek: kartkówka z angielskiego Wtorek: poprawa sprawdzianu z historii Środa: sprawdzian z geografii i poprawa z matmy Czwartek: sprawdzian z fizyki I jak zwykle pewnie na nic nie zdołam się nauczyć. 🤔
Też bym chętnie poszła do pracy, zbieram na obiektyw a tata nie kwapi się do dokładania, bo stwierdził, że on mu wcale nie jest potrzebny. No wiecie co, jedyna córka i takie traktowanie. 😤 I od pół miesiąca wymiguje się od zapłacenia za konia. Można nerwicy dostać. 😁 Czy to już jutro do szkoły? Wiecie jaki będę mieć fajny tydzień? Poniedziałek: kartkówka z angielskiego Wtorek: poprawa sprawdzianu z historii Środa: sprawdzian z geografii i poprawa z matmy Czwartek: sprawdzian z fizyki I jak zwykle pewnie na nic nie zdołam się nauczyć. 🤔 To masz bardzo fajnie , tak samo jak ja : Poniedziałek : poprawa z fizyki Wtorek : Sprawdzian z Angielskiego Środa : Praca klasowa z matmy Czwartek : praca klasowa z Angielskiego Piątek : Sprawdzian z Polskiego : MITOLOGIA ! 😵 Re-Volta to dla mnie taka " chwila relaksu " . Ale zaraz muszę mitologię czytać ... 🙁
ja przez wzgląd na taką piękną pogodę z oknem(pięknie świeci), otwarłam podręcznik, potem stwierdziłam że szkoda dnia, i zrobię to jutro.
ja kupowałam aparat, mama powiedziała że jej nie jest potrzebny, wtedy ja powiedziałam że nie kupuje kupię sobie, w końcu buty do jazdy. wtedy aparat zaczął być jej potrzebny 😁
Vana , to też masz fajnie . A mi się szczyblety rozwaliły , ale najpierw muszę sobie kupić PSP na które tak długo zbierałem . A jakiego przedmiotu najbardziej nie lubicie .? 🙂
pal licho te wszystkie nudne lekcje, sprawdziany itd. ja po prostu nie lubię tego gimnazjalnego towarzystwa. na szczęscie jest kilka osób, za którymi przepadam 😉
Jejku, ja jeżdżę w sztybletach, jestem chyba nieprofesjonalna, co? Konstantynopol gdzie mogę kupić takie kozackie szczyblety?
W sklepie z sprzętem jeździeckim - ja mieszkam w Olsztynie a w nim jest tylko jeden taki sklep . 🤔 ARCUS . Tam możesz kupić to może się spotkamy . łe, Vana, takich rzeczy nie wiesz? 🙄
pal licho te wszystkie nudne lekcje, sprawdziany itd. ja po prostu nie lubię tego gimnazjalnego towarzystwa. na szczęscie jest kilka osób, za którymi przepadam 😉 tak samo ja . 🙂 Kurczę, czuję wewnętrznie, że rozpoczyna się u mnie depresja 😕 A myślałam, że jestem już jeździarskim miszczem...