Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

A chodziło o Justina Biebera...  😁
Mi przy tym ośle o mojego konia 😁.
nie może odgadnąć Monty Robertsa u mnie  🤣
wiecie co się dzieje z caroline ?
Pewnie jak zwykle coś przeoczyłam
chyba wyniosła się z re-volty bez żadnego szumu jakiś czas temu.
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1091409#msg1091409 date=1312315960]
madmaddie ja chcę się popisać, więc może... Ale ważniejsze jest dla mnie uwiecznienie wszystkiego co ważne już foreva. Piękna perspektywa 😍
[/quote]

a mnie jakoś nie kręci uwiecznianie. żeby był ładny, może coś znaczyć, ale ostrożnie z tym. nie wiem, czy za 10 lat nadal będę chciała pamiętać o jakimś wydarzeniu z dziś 😉
cholernie mi brakuje caroline 🙁. l
i wrotkiego!
madmaddie tylko u mnie nie chodzi o wydarzenia 😉

ankers mi też, przestałam nawet na końskie wchodzić 😕
w Antyradiu można dziś wygrać spotkanie z Ozzy'm, ale nie mam szans 😵

niemiłek ok 😉 generalnie uwiecznianie czegoś na całe życie to dla mnie dość śliski temat 😉
małe podsumowanie: Jared za 1 razem, Shannon a 1 razem, Tomo za 1 razem, Gerard za 1 razem, Frank próbowałam 6 razy i nic, Mikey za 1 razem, Ray za 1 razem 😵

FU*K YOU AKINATOR!
Nie spac, nie spac dziamdziaki!  🤣
Jak tam enty wakacyjny 'poranek'?  😁
zaraz wyłączam kompa i idę czytać.
i spróbuję się ogarnąć na jutro. średnio mi idzie organizacja  😵
A coz masz ogarniac?
Wakacje sa.  😎
Jak tam enty wakacyjny 'poranek'?  😁

o 8 zostałam zbombardowana esemesami więc w końcu włączyłam lapka... wow, dziwnie się pisało pierwszy raz. a potem przez godzinę bawiłam się Akinatorem, przebrnęłam przez kłótnie na innym forum, ubrałam się [jestem cała biała!], jadę nagrywać CMF a potem kowal. dzień jak co dzień 😉
Szczerze?
...zazdroszcze  🙄

Moim jedyny zajeciem w te wakacje jest re-volta.  🤔wirek:
ja raz na miesiąc idę pofocić  😎

szczyt rozrywki  😁
Krupnik. szczerze? współczuję... nie dałabym tak rady na dłuższą metę. a dlaczego tak masz?
Ja tez tak swego czasu myslalam. Poprzednie calutkie niemal wakacje spedzilam w stajni, spalam tam nawet. No, z przerwa na oboz.

A teraz diametralna zmiana. Przestalam jezdzic, odeszlam z druzyny i wyszlo na to, ze praktycznie nie mam znajomych.  🤔

Kurde, zaraz mi jakies foreveralone wyjdzie.
No tak, jestem zła i niedobra, bo nie widzę karzącego zaniedbania i krzywdy końskiej w prawidłowym naturalsie  🙄
Śmieszne są niektóre wątki  😁
Ja też siedzę w domu, ale to ze względu na to, że mojej trenerki nie ma..
Poza tym jakoś te wakacje są nudne.. Nie ma się z kim umawiać i w ogóle..  🤔

A tak w ogóle:
Sto lat, sto lat Oscar! 🤣
oni się tam dalej przekomarzają?
myślałam że im się znudziło

'moja racja jest mojsza i bardziej lepsza'  😜
Wiecie, ale to jest smutne... jeśli cała voltopirowa :elita" uznaje, że naturals jest zły i be, a ty wyrazisz odmienne zdanie, to zostajesz linczowany... co można smutno zaobserwować na mojej osobie w wyżej wymienionym wątku. Mam miłe doświadczenia z osobami działającymi metodami naturalnymi, bardzo niemiłe z osobami jeżdżącymi klasycznie i tyle- wyrażam swoje zdanie. I oczywiście nie mam racji, nic nie wiem, jestem zielona i głupia...  😵
Ano ano, to fakt.
Chociaz ja tam rzadko wpadam na konskie. Czasem tylko zdjecia poogladam.

Ale wiecie, kazdy mol miec stycznosc z zupelnie innymi jednostkami przedstawiajacymi dany styl jazdy. Pewnie za duzo sie naogladali pseudonaturalsow i o.
dla mnie nie ma nic złego w klasyku, jeśli się jeździ z myślą o koniu i dobrze.
i nie ma nic złego w naturalu, jeśli się jeździ z myślą o koniu i dobrze.
o.
madmaddie i do tego stwierdzenia w tamtym wątku cały czas dążę- wszystko jest dobre, byleby z umiarem i znawstwem.
Ale nie wiem- albo ja coś źle piszę, albo to oni mnie nie rozumieją...  🤔wirek:
Jedno jest pewne- volta idealnie uczy wpasowywania się w tłum/sytuację i bycia jedną z owieczek  😁
chyba też kiedyś próbowałam to tam napisać.  😁
Oj tam, trza se dac spokoj.
Trudno sie mowi. Niech mysla jak chca, o ile nie wplynie to negatywnie na konia.
Jak już napisałam to wcześniej, wszyscy ci 'wszechmogący' myślą, że młodsi będą tylko im potakiwać..

Muszę wytrzasnąć skądś mięsko do torciku  😁
młodsi i starsi powinni się zastanowić zanim wyślą posta. wystarczy przeczytać.

ile razy kasowałam kilometry tekstu, z myślą: a, jednak, może lepiej nie  😁
mad, dokladnie.
zolwik!  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się