ta ... ja wiedziałam, że tak będzie.... nie było mnie niecałe 2 dni i 8 stron do nadrabiania 😎 , mils -> miałaś ich pilnować, żeby się nie rozpisywali 🤬 dobrze, że wcześniej wróciłam, bo jutro to chybabym miała 2 razy więcej do czytania.
wkurza mnie, że szybko się wnerwiam, a to nie za dobrze oddziałuje na konia... przez moją huśtawkę emocjonalną tylko klaczce szkodzę.... głupia pipa ze mnie 🤔
Boże, będę dziś w nocy umierać... W poniedziałek i wtorek w szkole musiałam zdychać, bo zaczyna mi sie wyżynać ósemka i bolało mnie dziąsło jak nie wiem. Od środy spokój, więc sobie pomyślałam, że ząb już dziąsło rozwalił i teraz sobie będzie tylko rósł, ale nieee... Dziś znowu mnie zaczyna boleć. Po prostu super. 😁 Mojej mamie ósemki zaczęły rosnąć po 30 roku życia, babci w ogóle, prababci też, a mi teraz. Ciesze sie z tego, że nie rośnie mi pod skosem tylko normalnie, ale i tak mnie wyrywanko czeka, bo mi sie zęby w paszczy nie pomieszczą. 😁
daram... 😁 Ej no, myśl pozytywnie! 😉 Ja też bardzo szybko się wkurzam i mam huśtawki emocjonalne, ale w stajni staram się ogarnąć i jest spoko. 😎 Mirabelka oj biedna. :przytul:
Uff, przebrnęłam przez 3 strony 😁 Caira, zaraz lecę do skanera 🙂
Ahhh mnie dwa koniuchy dzisiaj pozytywnie zaskoczyły. Mały jak nigdy cudownie, fantastycznie, nawet dodania w kłusie w końcu się udały. A duża tez pozytywnie, zadziwiająco szybko progresuje jak na tak zbuntowaną 4-latkę 😀 A jutro jedziemy w 4-5 godzinny teren całą ekipą stajenną 🙂 Na małym ofc, bo mu się należy 🙂
Kto ma wszystkie numery Konia Polskiego gdzie były umieszczone artykuły jak nauczyć sztuczek naszych zwierzów 😁 Oczywiście kupiłam gazete z ostatnią sztuczką... 🙄 Miał by ktoś możliwość zeskanowania mi wszystkich? :kwiatek:
Bo nie lubię 😉 Tylko że połowa się zmyła, 1/4 siedziała, a ta nasza 1/4 bawiła się w najlepsze, więc to tak naprawdę była grupka osób i wszystkich znałam 😁 Ostatni wyszli o 7 😵
Szkoda, że Cię nie było 😉 bo nawet się o Ciebie pytali 😎
tako witam Cię Konstantynopolu w naszym zacnym gronie wyrażając nadzieję iż nie jesteś trollem, jednocześnie mógłbyś powiedzieć nam coś o sobie, jak już tu zawitałeś
tako witam Cię Konstantynopolu w naszym zacnym gronie wyrażając nadzieję iż nie jesteś trollem, jednocześnie mógłbyś powiedzieć nam coś o sobie, jak już tu zawitałeś
Tak , więc : - Jeżdżę konno od pół roku ( ale cos kiepsko mi to wychodzi ) 🙂 - Muzyka : słucham pop , rock ( uwielbiam 30 seconds to Mars 😍 ) - Lubię czytać książki ( Zmierzch ) 😍 - Lubię poznawać ludzi . 🙂 PS . Nie jestem trollem . ;]