Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

przeztysiacmorz też odkryłam, że stęp daje dużo radości po miesięcznym pobycie w gipsie. 🙂
przeztysiacmorz, życzę powodzenia dalej, jesteś bardzo dzielna! 😉 cieszę się, że jest dobrze i że wszystko się udało :kwiatek:
A ja nie jadę na zawody... 🙁
Dlaczego?
Bo nie ma transportu... 🙁 A miał być taki fajny ostatni dzień długiego weekendu... 🙁

edit: Chociaż w sumie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Może wreszcie uda mi się pomalować pokój... 🙂
Chyba będę chora... 😵
ta ... ja wiedziałam, że tak będzie.... nie było mnie niecałe 2 dni i 8 stron do nadrabiania  😎 , mils -> miałaś ich pilnować, żeby się nie rozpisywali  🤬
dobrze, że wcześniej wróciłam, bo jutro to chybabym miała 2 razy więcej do czytania.

wkurza mnie, że szybko się wnerwiam, a to nie za dobrze oddziałuje na konia... przez moją huśtawkę emocjonalną tylko klaczce szkodzę.... głupia pipa ze mnie  🤔
Boże, będę dziś w nocy umierać...
W poniedziałek i wtorek w szkole musiałam zdychać, bo zaczyna mi sie wyżynać ósemka i bolało mnie dziąsło jak nie wiem. Od środy spokój, więc sobie pomyślałam, że ząb już dziąsło rozwalił i teraz sobie będzie tylko rósł, ale nieee... Dziś znowu mnie zaczyna boleć. Po prostu super. 😁 Mojej mamie ósemki zaczęły rosnąć po 30 roku życia, babci w ogóle, prababci też, a mi teraz. Ciesze sie z tego, że nie rośnie mi pod skosem tylko normalnie, ale i tak mnie wyrywanko czeka, bo mi sie zęby w paszczy nie pomieszczą. 😁
daram... 😁 Ej no, myśl pozytywnie! 😉 Ja też bardzo szybko się wkurzam i mam huśtawki emocjonalne, ale w stajni staram się ogarnąć i jest spoko. 😎
Mirabelka oj biedna. :przytul:
Uff, przebrnęłam przez 3 strony  😁
Caira, zaraz lecę do skanera 🙂

Ahhh mnie dwa koniuchy dzisiaj pozytywnie zaskoczyły. Mały jak nigdy cudownie, fantastycznie, nawet dodania w kłusie w końcu się udały. A duża tez pozytywnie, zadziwiająco szybko progresuje jak na tak zbuntowaną 4-latkę 😀
A jutro jedziemy w 4-5 godzinny teren całą ekipą stajenną 🙂 Na małym ofc, bo mu się należy 🙂
Jakby ktoś chciał, to mam jakieś 40 początkowych stron "101 ćwiczeń dla skoczka" czyli 1 tura ode mnie 😉.
breakawayy ja bym chciała  😀 [email]daram.ww@o2.pl[/email]
Mirabelka, szczęście w nieszczęściu, że nie rosną po skosie. Mi niestety tak, już jedną dolną mam usuniętą, w grudniu drugą...

Jasnowata, udanego terenu! 🏇
daram, Caira laski wyślę Wam to jutro, bo dzisiaj net odmawia współpracy  🤔 obiecuję, że zaraz jak wstanę, to się za to wezmę  :kwiatek:
breakwayy co do mnie to śpieszyć się nie musisz  😉 wdzięczna ci jestem, że w ogóle mi to prześlesz, dziękuję  :kwiatek:
A ja już po koncercie 🙂
Super było  😍
Kto ma wszystkie numery Konia Polskiego gdzie były umieszczone artykuły jak nauczyć sztuczek naszych zwierzów  😁 Oczywiście kupiłam gazete z ostatnią sztuczką...  🙄
Miał by ktoś możliwość zeskanowania mi wszystkich?  :kwiatek:
ja mam oprócz październikowego, ale nie mam skanera, mogę dać koleżance żeby przeskanowała, jeśli nie znajdzie się ktoś inny kto by to miał 😉
O nie... Dzisiaj ostatni dzień weekendu. 🤔
Wcześniej się nie dało? 🤬 Oddałam koleżance jakiś tydzień temu... 😀
madmaddie o to bym była bardzo wdzięczna  :kwiatek:
Co tak mało?  😀
Myślałam, że nie wyrobię  😁
Wróciłam o 5 rano  😅 było TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!  😎
Vana a mówiłaś, że nie lubisz takich spędów   🤬 mówiłam, że są fajne  😎

edit: laski, maile poszły 😉 a ja spadam do koniurów, pogodę mamy piękną, więc trzeba to wykorzystać!  😜
Bo nie lubię  😉
Tylko że połowa się zmyła, 1/4 siedziała, a ta nasza 1/4 bawiła się w najlepsze, więc to tak naprawdę była grupka osób i wszystkich znałam  😁
Ostatni wyszli o 7  😵

Szkoda, że Cię nie było 😉 bo nawet się o Ciebie pytali  😎
Vana to ja się spytam jeszcze raz - autorem tych twoich "101 ćwiczeń dla skoczka" jest Linda L. Allen?
Cześć . 🙂
Jestem nowy .
tako witam Cię Konstantynopolu w naszym zacnym gronie wyrażając nadzieję iż nie jesteś trollem, jednocześnie mógłbyś powiedzieć nam coś o sobie, jak już tu zawitałeś
Konstantynopol witamy serdecznie! 😅 Powiesz nam coś o sobie? 😀
tako witam Cię Konstantynopolu w naszym zacnym gronie wyrażając nadzieję iż nie jesteś trollem, jednocześnie mógłbyś powiedzieć nam coś o sobie, jak już tu zawitałeś

Tak , więc :
- Jeżdżę konno od pół roku ( ale cos kiepsko mi to wychodzi ) 🙂
- Muzyka : słucham pop , rock ( uwielbiam 30 seconds to Mars  😍 )
- Lubię czytać książki ( Zmierzch )  😍
- Lubię poznawać ludzi . 🙂
PS . Nie jestem trollem . ;]
No to miło. 🙂 A skąd jesteś?
Olsztyn . 🙂
Aha. 🙂 Już się zastanawiałam, bo z tego co napisałeś wyżej bardzo mi to kogoś przypominało...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się