Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Patrz o której napisałaś posta, a o której ja edytowałam swojego 😁

No właśnie, też mnie to zastanawia :/

edit: A katija nie odpisuje mi w tamtym wątku 🙄
Misskiedis ja ją kocham 😍

I nie jestem okrutna. Ja po prostu uwielbiam Bellę. Uj z tym, że zabiła Syriusza. Jej wierność, to że jest walnięta, zła i nigdy nawet przez moment nie była dobra - cud, miód. 😜 Przyznam się, że kiedyś pisałam o niej opowiadanie w latach szkolnych. 🤣
Ej, ja chce obejrzec te filmy.  :/
Krupnik, ja mam wszystkie siedem, płyty trochę porysowane jednak na sprawnym DVD wszystko odbiera 😉 Gdyby mi się tylko chciało iść na pocztę, tobym Ci pożyczyła, choć i tak jutro się wybieram na miasto, więc jeśli chcesz to Ci pożyczę 😉
Ooooo.  😍
Ale to to sie otworzy na kompie? [nie znam sie  😡]
Kurcze, ciezkie to mocno?
Krupnik, nie mam pojęcia bo ja nie mam Windowsa Media Playera, a to tam zazwyczaj płytowe filmy oglądałam 😉 A ten album z płytami co ja mam waży 800 g.
Chcialoby Ci sie wysylac?  😡
Priorytetem czy ekonomiczną? 😉

edit: Adres na PW podaj 🙂
Poszlo pewu.  😀
Wystarczy tylko ocenić, tak? 😉
flygirl, uś, denerwujące że za każdym razem musiałam się logować i mnie przenosił do profilu i musiałam przez główną na zdjęcie wchodzić 😤
No co ty, wchodzisz z głównej w jedno i klikasz poprzednie/następne. 👀 Ale bardzo ci dziękuję. :kwiatek:
[quote author=flygirl link=topic=30353.msg1091002#msg1091002 date=1312299334]

A Draco to w ogóle czarnym charakterem nie jest. 😉

true. on jest chu*** z urodzenia.  😂
[/quote]

Gdzieś już to słyszałam, świetne 😉

Ja nawet oglądając Alicję w Krainie Czarów albo The King's Speech patrząc na HBC myślę "to ta su*a która zabiła Syriusza" 😡
flygirl, ktoś niemiły Ci średnie zdjęć obniżył :/
mitery trudno, bywa, i tak nie liczyłam na to, że będę miała cały czas średnią 5 😁 Poza tym nie dużo obniżył. 😉
flygirl, ktoś niemiły Ci średnie zdjęć obniżył :/

To nie byłam ja, swear !

Pysiaczki jaki macie łączny czas zalogowania tutaj ? Bo zastanawiam się czy powinnam się o siebie martwić...
niemiłek, 52 dni, 11 godz. 48 min., a ty? 😎
niemiłek, dokładnie 54 dni, 16 min.
Alabamka, osz... ty masz 2 dni więcej niż ja 😁

Mitery, już masz 5 ignorów jak coś 😂
59 dni 15 min. 😁
Juz myślałam że ze mną jest źle ale widzę że tu użytkownicy z mniejszym stażem a z dłuższym czasem zalogowania 😁
chyba odnalazłam swoje powołanie. będę mrocznym kosiarzem!

powiem Wam, że to najlepsza zabawka, jaką miałam w rękach. już nigdy nie tknę jeżdżącej kosiarki, przyszłość należy do kosy spalinowej!
robi dużo hałasu, czasem wytnie trawę do samej ziemi, można nią wycinać sprośne wzorki na trawniku!  😅

u mnie 38 dni, 13 godzin.
17 dni, 6 godz. 24 min.

Czuje sie inna. Ostatnio to ja tu siedze parenascie godzin dziennie.  😂

ankers, tez lubie to cacko.  😀iabeł:
flygirl, nie trzeba być lubianym przez wszystkich 😉 Chociaż ja nikogo nie ignoruje bo ta opcja jak dla mnie jest dziecinna 😉

15 dni, 12 godz. 53 min.
A teraz niedobre voltopiry, obniżamy średnią innym aby flygirl wygrała!  😀iabeł:
Krupnik, przybij szułfia 😁
flygirl zagłosowałam.

Bezwzględnie ulubione  😜
ankers,
Alabamka normalnie cię kocham 😁
pippi :kwiatek:
mitery nic nie pisałam o ignorach. 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się