Arroch, Było nie pisać, że dobra z matmy jesteś bo teraz będziesz połowie małolatów prace domowe odrabiała 👍 Ja w pierwszym semestrze miałam 2 a w drugim wywalczyłam 3 bo była geometria prawie cały semestr 😁
Arroch, Było nie pisać, że dobra z matmy jesteś bo teraz będziesz połowie małolatów prace domowe odrabiała 👍 Ja w pierwszym semestrze miałam 2 a w drugim wywalczyłam 3 bo była geometria prawie cały semestr 😁
Haha, nie jestem dobra z matmy, po prostu zdaję rozszerzoną na maturze 😂
Krupnik na przykład, w pierwszej przerabiałam program z biologii dla klasy drugiej. sądzę, że miałabym sporo zaległości. po prostu, robiłam co innego, na innych podręcznikach.
Aaa, przekichane. Ja mialam w starej szkole inne podreczniki z wiekszosci i np. z takiej gegry mialam Polsce ogolne rownolezniki, co w tej szkole bede dopiero przerabiac. Europa i swiat poszly w krzaki. 🙄 No ale trudno, przed gimnazjalnym sobie troche o tym poczytam.
uu, miałam podobnie z matmą w gim. teraz martwię się o maturę z chemii. niepotrzebna mi, nie mam ochoty się wysilać, a jak już to podstawę. tylko jak się zdecyduję zdawać to będę miała hardcore z Lucyferkiem. 🙄 więc chyba odpuszczę.
obejrzałam Bękarty 😅 super. miejscami nudnawy, trochę długi, ale ogólnie bardzo mi się podobał. 🙂
Buuu, ja chce obejrzec tego durnego Potterusia, ale na moim kompie nie ma takiej mozliwosci. 😕 Do tego swego czasu pod reke nawinelo mi sie nagrania z musicalu Chicago, nie wiem o czym to, ale jak jest nagranie to wartoby obejrzec. A tu o. 🤔wirek:
Tylko ja mam takie szczęście ! Zamówiłam w końcu tą ładowarkę, dziś szperam w półce szukając czegoś zupełnie innego a tam co ?! Brakującą część do mojej starej ładowarki !
Jest jedynie wrogiem Harry'ego, jego rodzice są Śmierciożercami, sam w przyszłości nim zostanie i dostanie od Czarnego Pana zlecenia, aby zabić Albusa Dumbledore'a, choć nie będzie w stanie tego zrobić i Severus Snape, "sługa Czarnego Pana", po zmowie z Albusem zrobi to za Dracona. 😎
Ale bez sensu zdanie 😁
edit: Dopiero teraz doczytałam. No właśnie, flygirl, jesteś okrutna. Bella zabiła swojego kuzyna!
A Draco to w ogóle czarnym charakterem nie jest. 😉
true. on jest chu*** z urodzenia. 😂 [/quote] Lubie to! Ale jest fajnym ujem. Kurczaki. 😀iabeł:(Za to w filmie gra ją Helena Bonham Carter którą uwielbiam 😁 )
Mitery, Draco był jedynie biednym chłopcem wepchniętym w to błędne koło przez rodziców, marionetką. W domowym zaciszu lubi rysować małe kotki i pić drinki z palemką 😂
Mitery, pytanie: od Itaki czy może jednak od Katiji? 👀 Katija to moderator to by jej pewno byłoby niewygodnie kogoś ignorować. A może ktoś obcy wszedł do wątku i cię zignorował 😁