Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Krupnik
Dlaczego ja co druga strone niemal musze z kims przybijac zolwika?  🏇
Arroch, Było nie pisać, że dobra z matmy jesteś bo teraz będziesz połowie małolatów prace domowe odrabiała  👍
Ja w pierwszym semestrze miałam 2 a w drugim wywalczyłam 3 bo była geometria prawie cały semestr  😁
Krupnik my sobie dość często przybijamy  😎

zmieniłabym szkołę, ale mamy dziwacznie ułożony program.  🙄
Czemuz to? Jaki program?
Arroch, Było nie pisać, że dobra z matmy jesteś bo teraz będziesz połowie małolatów prace domowe odrabiała  👍
Ja w pierwszym semestrze miałam 2 a w drugim wywalczyłam 3 bo była geometria prawie cały semestr  😁

Haha, nie jestem dobra z matmy, po prostu zdaję rozszerzoną na maturze  😂
Pała z matmy w gimnazjum, to możliwe ? Ja nie miałam zeszytu, wybitnym umysłem ścisłym nie jestem nawet a mam 5... 🤔wirek:

Kowal zawsze, ZAWSZE psuje mi plany 😤
Krupnik na przykład, w pierwszej przerabiałam program z biologii dla klasy drugiej.
sądzę, że miałabym sporo zaległości. po prostu, robiłam co innego, na innych podręcznikach.
Aaa, przekichane. Ja mialam w starej szkole inne podreczniki z wiekszosci i np. z takiej gegry mialam Polsce ogolne rownolezniki, co w tej szkole bede dopiero przerabiac. Europa i swiat poszly w krzaki.  🙄 No ale trudno, przed gimnazjalnym sobie troche o tym poczytam.
uu, miałam podobnie z matmą w gim.
teraz martwię się o maturę z chemii. niepotrzebna mi, nie mam ochoty się wysilać, a jak już to podstawę.
tylko jak się zdecyduję zdawać to będę miała hardcore z Lucyferkiem.  🙄
więc chyba odpuszczę.

obejrzałam Bękarty  😅 super. miejscami nudnawy, trochę długi, ale ogólnie bardzo mi się podobał.  🙂
Buuu, ja chce obejrzec tego durnego Potterusia, ale na moim kompie nie ma takiej mozliwosci.  😕
Do tego swego czasu pod reke nawinelo mi sie nagrania z musicalu Chicago, nie wiem o czym to, ale jak jest nagranie to wartoby obejrzec. A tu o.  🤔wirek:
Aaaale mi się nudzi... Idę czytać książkę, chociaż mi się nie chce.

O! Dziewczyny, wybieracie się w tym roku na Air Show do Radomia? 🙂
A' propos książki, przez to ostatnie doradzanie co kto ma przeczytać nabrałam ochoty na mojego Narrenturma (z autografem Sapkowskiego 😍 )
A do mnie wlasnie dotarlo, ze nie poszlam wczoraj ani dzisiaj do biblioteki. Jutro zamknieta. Czuje sie boska.  👀
Misskiedis niedobra kobieto, a ja powiedziałam tacie, żeby usunął z płyty te Sims 3, chcę je z powrotem 🤬

Pała z matmy na semestr? Ja miałam i na semestr i miesiąc przed końcem roku jeszcze. 😎
Krupnik. zajebisty avatar ! Dracon 💘

tak, uwielbiam czarne charaktery *_____*

Tylko ja mam takie szczęście ! Zamówiłam w końcu tą ładowarkę, dziś szperam w półce szukając czegoś zupełnie innego a tam co ?! Brakującą część do mojej starej ładowarki !
Krupnik, a cóż to za awatar sobie sprawiłaś? 😎
Dziekuje.  Ten tleniaczek od kilku dni chodzi mi po glowie. 😜
Nie, ja wcale nie lubie HP. No bo nie lubie, lubie Malfoya.  🏇
Ja tam wolę Bellatriks. Uwielbiam ją. 😜

A Draco to w ogóle czarnym charakterem nie jest. 😉

true. on jest chu*** z urodzenia.  😂
Bellatrix zabiła SYRIUSZA! flygirl, ty potworze! (Za to w filmie gra ją Helena Bonham Carter którą uwielbiam 😁 )
Jest jedynie wrogiem Harry'ego, jego rodzice są Śmierciożercami, sam w przyszłości nim zostanie i dostanie od Czarnego Pana zlecenia, aby zabić Albusa Dumbledore'a, choć nie będzie w stanie tego zrobić i Severus Snape, "sługa Czarnego Pana", po zmowie z Albusem zrobi to za Dracona. 😎

Ale bez sensu zdanie 😁

edit: Dopiero teraz doczytałam. No właśnie, flygirl, jesteś okrutna. Bella zabiła swojego kuzyna!
[quote author=flygirl link=topic=30353.msg1091002#msg1091002 date=1312299334]

true. on jest chu*** z urodzenia.  😂
[/quote]
Lubie to!
Ale jest  fajnym ujem. Kurczaki.  😀iabeł:(Za to w filmie gra ją Helena Bonham Carter którą uwielbiam 😁 )

Ja tez lubie.  😎
Mitery, Draco był jedynie biednym chłopcem wepchniętym w to błędne koło przez rodziców, marionetką. W domowym zaciszu lubi rysować małe kotki i pić drinki z palemką 😂
Helena Bonham Carter jest super 😀

Draco jest blondynem --> fuj!
jak już jest ujem, to przynajmniej ładnym  😂
Miss, poleglam. Ale w sumie to byl taka marionetka.  🙄 Dobra, nie rozczulajmy sie, jest ujem.  👀

mad, to chyba jeden z niewielu blondaskow ktorym wybaczam blondynizm. Kurcze, jemu nawet tleniony blond wybaczam. 😁
Gdybym miała brać udział w takiej produkcji chyba też bym się zrobiła na tleniony blond 😁
Bez kitu. Szczegolnie mogac grac kolo Malfoya.  🏇
Miss, Twoje obawy się potwierdziły 😎

Ignorowany przez: 3 użytkowników

edit: Tylko nie wiem czy to od katiji, od tej itacośtam, czy od kogoś innego :/
Mitery, pytanie: od Itaki czy może jednak od Katiji? 👀 Katija to moderator to by jej pewno byłoby niewygodnie kogoś ignorować. A może ktoś obcy wszedł do wątku i cię zignorował 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się