Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Ja mam taki troche jak facet. Za to spiewam chetniej w sopranach.  😂
A ja mam.. dziecinny.  😤
Masakra.
W ogóle nie wiem o czym wy mówicie. 😜 Ja śpiewam jak ja, czyli fałszuję strasznie. 😂
ja nie słyszałam sama siebie, więc kiedyś nagrałam się na dyktafon i od tej pory odmawiam śpiewania.
dobrze mi idzie.  😜
Ale wiecie, wiekszosc osob tak ma. Ja rowniez. Jak sie spiewa ''nie jest najgorzej'', a jak sie czlowiek nagra i sobie to pusci ''ojezusmariajozef, CO TO JEST''. 🤔wirek:
Dokładnie!
Też tak mam.
Więc teraz sobie cichutko coś tam mruczę.  😁
ale chyba nie w takim stopniu co ja.
ja nawet jak jestem sama to za nic nie zaśpiewam ulubionych piosenek.
bo mi się przypomina jak śpiewam i mi się humor psuje.  😂
Ja mam mieszane uczucia co do mojego spiewu. Czasami ''ej, nie jest tak zle'', ale w wiekszosci przypadkow ''wtf?!''. No ale, uparlam sie i mecze sasiadow.  😂
Mam nadzieję, że naciol się nie obrazi, ale muszę 😍
Wow, wow, wow.  😍
Jesteś mega, flygirl! 😀
🤔zczeka:
Boskie to zdjęcie! 😍 Ma "to coś" 😉
Laaadne.
Moja kolezanka ma taka sama gitare [no, przynajmniej gryf  😁].  😎
Dziękuję bardzo dziewczyny. :kwiatek:
flygirl Na Torwar zabierasz aparat?  👀  😍
Jak mi tata pozwoli to wezmę. 😉
Ja z nim pogaaaadam  😎
Małolaty!!! Widziałyście?
W sims 3 Zwierzaki będą konie! A mój komp nie wyrabia pod trójką, buuuuu 🙁
Spoko, moj nawet nie odtwarza filmikow.  😂
Misskiedis, Zmotywowałaś mnie do odzyskania moich simsów 3  😜
Ja mam Sims 3 ale mam za słaby komp 😵 A te konie... I kot ocierający się o koński pysk... I skoki 😍 JA CHCĘ NOWY KOMPUTER 😵

Ale czad  😍 Muszę sobie sprawić Simsy 3  😁 a miałam się w tym roku do matury uczyć  😂
Swoją drogą to od kiedy będą te zwierzaki?
Arroch, Konie to przecie biologia  😁
[quote author=Misskiedis link=topic=30353.msg1090859#msg1090859 date=1312290605]

Ale czad  😍 Muszę sobie sprawić Simsy 3  😁 a miałam się w tym roku do matury uczyć  😂
[/quote]

To co napiszę będzie mało wychowawcze no ale... 😁 Ja miałam się uczyć w zeszłym roku. Nie uczyłam się przez całe liceum, maturę zdałam nieźle a w dodatku dostałam się na te studia co chciałam i to z całkiem niezłym wynikiem 😎 Tak więc... P... maturę i graj w simsy 🤣
Miss, a na co idziesz?
Kurde, jak naprawie kompa to chyba sie skusze.  🏇
To co napiszę będzie mało wychowawcze no ale... 😁 Ja miałam się uczyć w zeszłym roku. Nie uczyłam się przez całe liceum, maturę zdałam nieźle a w dodatku dostałam się na te studia co chciałam i to z całkiem niezłym wynikiem 😎 Tak więc... P... maturę i graj w simsy 🤣

Zdaję rozszerzoną matmę  😁 Chyba nie powinnam jej olewać  😁
Olewać nie ale kuć też nie musisz, matura z matmy jest bardziej na myślenie "gdzie to było w tablicach" 😁 Ja zdawałam rozszerzony WOS do którego się nie uczyłam a w szkole miałam oceny 1, 2+, 3- 😂
nie przypominajcie mi o szkole. jak przebrnę drugą klasę LO to się popłaczę ze szczęścia.  🙄
i pójdę się napić  😁

czarno to widzę.

matmy nie należy olewać 😉 nie robiłam zadań i wylądowałam z 1 na półrocze.
A ja mam na szczęście oryginał Simsów 3 💃 Jak będę miała kasę to sobie sprawię ten dodatek 😜
mitery, też mam oryginał, i kupie sobie ten dodatek jak nic, będzie leżał na półce i czekał na nowy komputer 🍴

No i się zbulwersowałam że nie pogram *pffff*
mad, zolwior, tez mialam pale na polrocze z matmy. Potem zmienilam szkole, teraz mialam 3 lekka reka.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się