Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ankers naprawdę? :>

to z teledysku. budżet to pewnie miało 2,50, ale mój ulubiony ze wszystkich

Też idę spać.
Miłych snów Małolaty  😉
serio, serio :>

ło ja cię, ależ rozbudowana linia melodyczna gitar 😎.
z muzyki wiem co to jest półnuta.  😁 ale rozumiem że to sarkazm. 😉
tyle osób próbowało mi wytłumaczyć łopatologicznie zakres głosu Ville, a ja dalej nie ogarniam.  😜
wiem tylko że dużo.  😁
jak ma 4 oktawy to tak, dużo. ja na przykład mam niewiele ponad 2, wedle moich obliczeń.

Brad Pitt w "Bękartach" jest po prostu... po prostu... i nawet ten wąsik... nie, on dodaje! dodaje tego czegoś. cholera, wiecie... wiecie czego 😎.
Brad jest nieszczególny. ale ostatecznie może być.  😁

tyle ma  😎
Ale to co on robi w "Bękartach" i "Burn After Reading" to mistrzostwo świata jest  😜 Mimo, że nie za bardzo go lubię muszę mu przyznać, że świetnym aktorem jest  😎
nie umiem odczytać tej skali, pierwszy raz coś takiego widzę. wiem tylko, że u Amerykańców B to ansze H, a B-bemol to nasze b.

no generalnie taki o, ale tacy mężczyźni jak Aldo robią na mnie duże wrażenie 🙁.
pippi  😎
no aktor z niego jest dobry, przyznaję.
ale i tak Johnny pozostanie moim numerem jeden.

warto te Bękarty Wojny?  👀
jestem zauroczona 😉. co prawda zostało mi jeszcze 20 minut, bo oglądam i czytam forum naraz, ale tak, dobry film. mnie kręci, chociaż dla niektórych te długie dialogi mogą być męczące. ja je lubię 😎.
to jutro oglądnę 🙂
bo dzisiaj to już czas gdy mózg mi się wyłącza
Pewnie, że warto! "Bękarty" to moje filmowe nr.1, widziałam z 6 razy w tym 2 razy w kinie  😁
skończyłam!
odjazd 😎. ja chcę jeszcze raz! chcę więcej Apacza! 💘
Jessy do mnie przyjeżdża w tym miesiącu, informuję małolatów z Krakowa że będzie u was, jak ktoś chce zdjęcia to wiecie...  😁
Do mnie przyjeżdża kilka dni po wizycie u Ciebie  😍 😅
Skoro misskiedis nie może to może znajdzie się inny chętny na wypad do Warszawskiego Zoo?  👀
pippi shit, muszę zrobić Pimp my horse. Jak się z nią kontaktować ?
Wczoraj się sierpień zaczął i od razu słońce wyszło. Dzisiaj też jest. 😅
U mnie słońce niby jest ale zimno 🙁
Guten Morgen lejdis.
Jak sobie mierzycie ta skale glosu? Trzeba do tego miec klawiszowca? [tzn. wiem, ze mozna nawet i z gitara, ale ja tam nie ogarniam gdzie jaki dzwiek  😁] Kurcze, chcialabym sprawdzic a nie mam u kogo. Do tego sie ostatnio w necie naczytalam, ze to trzeba jaks tak specjalnie spiewac.  🤔wirek: Nie ogarniam tego, albo sie zaspiewa, albo nie. Ewentualnie pozniej w ramach rozwoju skala moze si troche rozszerzyc.
no nie wiem. ja policzyłam to tak sprytnie, że dam radę zaśpiewać od D w kluczu basowym do dwukreślnego F w wiolinowym. co za bezsens. poza tym cienias ze mnie widać, że mam niski głos.
a przez telefon podobno brzmię jak pedofil 🙁.
Eee? D w basowym? A nie da sie ujednolicic i podac calej skali w wiolinowym?
Znaczy, chyba ze tak ma byc. Moge plesc durnoty, bo sie z czyms takim nie spotkalam.
Ja sie osobiscie lepiej czuje w gorach [Upiora nie zaspiewam  😕], co podobno jest dziwne w porownaniu do mojej dosc masywnej budowy.  😁
nie wiem, cholera. w wiolinowym to F, ale... to pod linią?
jeej, jaki ze mnie cienias. jak się nazywają te nuty pod C jednokreślnym?
o czym Wy mówicie?  🤣

hm, znalazłam Bękarty Wojny tylko z lektorem. nie miałby ktoś linku do wersji z napisami?  :kwiatek: czy muszę cierpieć  😁
Jest tak C->c->c1->c2->c3.. etc.
chyba  😁
[s]'c' to jest te takie najpowszechniejsze[/s]

edit: STOP, zle napisalam
Znalazlam moje materialy z muzyka. 'c1' to te napowszechniejsze
a przez telefon podobno brzmię jak pedofil 🙁.

no padłam  🤣  😵
pytanie, jak brzmi pedofil  🤣
eeeeej, nie śmiej się. to moja klątwa. w dodatku czasem mylą mnie przez telefon z facetem, więc muszę zaznaczać końcówki: "powiedziaŁAM", zrobiłAM". 🙁
życie jest do dupy.

no nie wiem, ale spotkałam się z takim określeniem. kilka razy 🙁.
niski głos jest fajny 😉
ja mam piskliwy. to utrudnia życie  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się